Virtual of 300-209 study guide materials and testing engine for Cisco certification for IT professionals, Real Success Guaranteed with Updated 300-209 pdf dumps vce Materials. 100% PASS Implementing Cisco Secure Mobility Solutions (SIMOS) exam Today!

2021 Jun 300-209 Study Guide Questions:

Q71. Refer to the exhibit. 


After the configuration is performed, which combination of devices can connect? 

A. a device with an identity type of IPv4 address of 209.165.200.225 or 209.165.202.155 or a certificate with subject name of "cisco.com" 

B. a device with an identity type of IPv4 address of both 209.165.200.225 and 209.165.202.155 or a certificate with subject name containing "cisco.com" 

C. a device with an identity type of IPv4 address of both 209.165.200.225 and 209.165.202.155 and a certificate with subject name containing "cisco.com" 

D. a device with an identity type of IPv4 address of 209.165.200.225 or 209.165.202.155 or a certificate with subject name containing "cisco.com" 

Answer: D 


Q72. Which command identifies an AnyConnect profile that was uploaded to the router flash? 

A. crypto vpn anyconnect profile SSL_profile flash:simos-profile.xml 

B. svc import profile SSL_profile flash:simos-profile.xml 

C. anyconnect profile SSL_profile flash:simos-profile.xml 

D. webvpn import profile SSL_profile flash:simos-profile.xml 

Answer: A 


Q73. Which command is used to determine how many GMs have registered in a GETVPN environment? 

A. show crypto isakmp sa 

B. show crypto gdoi ks members 

C. show crypto gdoi gm 

D. show crypto ipsec sa 

E. show crypto isakmp sa count 

Answer: B 


300-209  study guide

Renovate cisco 300-209 book:

Q74. Which option is an example of an asymmetric algorithm? 

A. 3DES 

B. IDEA 

C. AES 

D. RSA 

Answer: D 


Q75. If Web VPN bookmarks are grayed out on the home screen, which action should you take to begin troubleshooting? 

A. Determine whether the Cisco ASA can resolve the DNS names. 

B. Determine whether the Cisco ASA has DNS forwarders set up. 

C. Determine whether an ACL is present to permit DNS forwarding. 

D. Replace the DNS name with an IP address. 

Answer: A 


Q76. Which two statements comparing.ECC and RSA are true? (Choose two.) 

A. ECC can have the same security as RSA but with a shorter key size. 

B. ECC lags in performance when compared with RSA. 

C. Key generation in ECC is slower and less CPU intensive. 

D. ECC cannot have the same security as RSA, even with an increased key size. 

E. Key generation in ECC is faster and less CPU intensive. 

Answer: A,E 


2passeasy.com

Validated cisco 300-209 simos:

Q77. What are two benefits of DMVPN Phase 3? (Choose two.) 

A. Administrators can use summarization of routing protocol updates from hub to spokes. 

B. It introduces hierarchical DMVPN deployments. 

C. It introduces non-hierarchical DMVPN deployments. 

D. It supports L2TP over IPSec as one of the VPN protocols. 

Answer: A,B 


Q78. An administrator desires that when work laptops are not connected to the corporate network, they should automatically initiate an AnyConnect VPN tunnel back to headquarters. Where does the administrator configure this? 

A. Via the svc trusted-network command under the group-policy sub-configuration mode on the ASA 

B. Under the "Automatic VPN Policy" section inside the Anyconnect Profile Editor within ASDM 

C. Under the TNDPolicy XML section within the Local Preferences file on the client computer 

D. Via the svc trusted-network command under the global webvpn sub-configuration mode on the ASA 

Answer: C 


Q79. Which PKI enrollment method allows the user to separate authentication and enrollment actions and also provides an option to specify HTTP/TFTP commands to perform file retrieval from the server? 

A. enrollment profile 

B. enrollment terminal 

C. enrollment url 

D. enrollment selfsigned 

Answer: A 


Q80. Refer to the exhibit. 


Which exchange does this debug output represent? 

A. IKE Phase 1 

B. IKE Phase 2 

C. symmetric key exchange 

D. certificate exchange 

Answer: A