With the aid of Actualtests 300-209 places, you can get a good outcome merely that make you move Cisco check. In addition, if you failed inside the 300-209 test for the first time of using our own items, almost all funds you pay will probably be refund. You only need to deliver the 300-209 report log because the pdf to all of us. Following credit reporting your data, we are going to refund the cash and also give it back for your consideration at the earliest opportunity.

2021 Jun 300-209 exam cram

Q131. Which.protocol must be enabled on the inside interface to use cluster encryption in SSL VPN load balancing? 

A. TLS 

B. DTLS 

C. IKEv2 

D. ISAKMP 

Answer: D 


Q132. Which three types of SSO functionality are available on the Cisco ASA without any external SSO servers? (Choose three.) 

A. SAML 

B. HTTP POST 

C. HTTP Basic 

D. NTLM 

E. Kerberos 

F. OAuth 2.0 

Answer: B,C,D 


Q133. Refer to the exhibit. 


Which VPN solution does this configuration represent? 

A. DMVPN 

B. GETVPN 

C. FlexVPN 

D. site-to-site 

Answer: B 


Q134. What are two variables for configuring clientless SSL VPN single sign-on? (Choose two.) 

A. CSCO_WEBVPN_OTP_PASSWORD 

B. CSCO_WEBVPN_INTERNAL_PASSWORD 

C. CSCO_WEBVPN_USERNAME 

D. CSCO_WEBVPN_RADIUS_USER 

Answer: B,C 


Q135. Refer to the exhibit. 


The IKEv2 site-to-site VPN tunnel between two routers is down. Based on the debug output, which type of mismatch might be the problem? 

A. PSK 

B. crypto policy 

C. peer identity 

D. transform set 

Answer: C 


300-209  exam topics

Up to the immediate present mitutoyo 209-300:

Q136. Which two cryptographic technologies are recommended for use with FlexVPN? (Choose two.) 

A. SHA (HMAC variant) 

B. Diffie-Hellman 

C. DES 

D. MD5 (HMAC variant) 

Answer: A,B 


Q137. Refer to the exhibit. 


Which type of VPN is being configured, based on the partial configuration snippet? 

A. DMVPN with dual hub 

B. GET VPN with dual group member 

C. FlexVPN backup gateway 

D. GET VPN with COOP key server 

E. FlexVPN load balancer 

Answer: D 


Q138. Remote users want to access internal servers behind an ASA using Microsoft terminal services. Which option outlines the steps required to allow users access via the ASA clientless VPN portal? 

A. 1. Configure a static pat rule for TCP port 3389 

2. Configure an inbound access-list to allow traffic from remote users to the servers 

3. Assign this access-list rule to the group policy 

B. 1. Configure a bookmark of the type http:// server-IP :3389 

2. Enable Smart tunnel on this bookmark 

3. Assign the bookmark to the desired group policy 

C. 1. Configure a Smart Tunnel application list 

2. Add the rdp.exe process to this list 

3. Assign the Smart Tunnel application list to the desired group policy 

D. 1. Upload an RDP plugin to the ASA 

2. Configure a bookmark of the type rdp:// server-IP 

3. Assign the bookmark list to the desired group policy 

Answer: D 


Q139. Which Cisco adaptive security appliance command can be used to view the count of all active VPN sessions? 

A. show vpn-sessiondb summary 

B. show crypto ikev1 sa 

C. show vpn-sessiondb ratio encryption 

D. show iskamp sa detail 

E. show crypto protocol statistics all 

Answer: A 


Q140. Which two statements regarding IKEv2 are true per RFC 4306? (Choose two.) 

A. It is compatible with IKEv1. 

B. It has at minimum a nine-packet exchange. 

C. It uses aggressive mode. 

D. NAT traversal is included in the RFC. 

E. It uses main mode. 

F. DPD is defined in RFC 4309. 

G. It allows for EAP authentication. 

Answer: D,G