The Actualtests Cisco study instructions happen to be actively playing a more plus more part within candidates learning life, that help save a lot of time for folks steer clear of to go to the course. Our Cisco 300-209 puts likewise incorporate several simulators workout routines concerns. The simulators workout routines concerns tend to be mixed into the Implementing Cisco Secure Mobility Solutions (SIMOS) answers of our own Cisco 300-209 instructions. We assure an individual that you receive the actual good results deffinately so long as you strive with our 300-209 certification study supplies. The greater an individual undertake the actual Actualtests 300-209 puts, the greater indicate you can achieve. It is possible to consider Cisco 300-209 guides or the e-books anywhere as well as whenever you need inside the cause of all of them are portable. Actualtests will make sure the actual improve benefits of clients due to our high-quality goods.

2021 Jul airaid 300-209:

Q51. Which technology can rate-limit the number of tunnels on a DMVPN hub when system utilization is above a specified percentage? 

A. NHRP Event Publisher 

B. interface state control 

C. CAC 

D. NHRP Authentication 

E. ip nhrp connect 

Answer: C 


Q52. Which technology does a multipoint GRE interface require to resolve endpoints? 

A. ESP 

B. dynamic routing 

C. NHRP 

D. CEF 

E. IPSec 

Answer: C 


Q53. Which option shows the correct traffic selectors for the child SA on the remote ASA, when the headquarter ASA initiates the tunnel? 


A. Local selector 192.168.33.0/0-192.168.33.255/65535 Remote selector 192.168.20.0/0-192.168.20.255/65535 

B. Local selector 192.168.33.0/0-192.168.33.255/65535 Remote selector 192.168.22.0/0-192.168.22.255/65535 

C. Local selector 192.168.22.0/0-192.168.22.255/65535 Remote selector 192.168.33.0/0-192.168.33.255/65535 

D. Local selector 192.168.33.0/0-192.168.33.255/65535 Remote selector 0.0.0.0/0 -0.0.0.0/65535 

E. Local selector 0.0.0.0/0 - 0.0.0.0/65535 Remote selector 192.168.22.0/0 -192.168.22.255/65535 

Answer: B 

Explanation: 

The traffic selector is used to determine which traffic should be protected (encrypted over the IPSec tunnel). We want this to be specific, otherwise Internet traffic will also be sent over the tunnel and most likely dropped on the remote side. Here, we just want to protect traffic from 192.168.33.0/24 (THE LOCAL SIDE) to 192.168.22.0/24 (THE REMOTE SIDE). 


Q54. CORRECT TEXT 

Scenario 

You are the network security administrator for your organization. Your company is growing and a remote branch office is being created. You are tasked with configuring your headquarters Cisco ASA to create a site-to-site IPsec VPN connection to the branch office Cisco ISR. The branch office ISR has already been deployed and configured and you need to complete the IPsec connectivity configurations on the HQ ASA to bring the new office online. 

Use the following parameters to complete your configuration using ASDM. For this exercise, not all ASDM screens are active. 

. Enable IKEv1 on outside I/F for Site-to-site VPN 

. Add a Connection Profile with the following parameters: 

. Peer IP: 203.0.113.1 

. Connection name: 203.0.113.1 

. Local protected network: 10.10.9.0/24 

. Remote protected network: 10.11.11.0/24 

. Group Policy Name: use the default policy name supplied 

. Preshared key: cisco 

. Disable IKEv2 

. Encryption Algorithms: use the ASA defaults 

. Disable pre-configured NAT for testing of the IPsec tunnel 

. Disable the outside NAT pool rule 

. Establish the IPsec tunnel by sending ICMP pings from the Employee PC to the Branch Server at IP address 10.11.11.20 

. Verify tunnel establishment in ASDM VPN Statistics> Sessions window pane 

You have completed this exercise when you have successfully configured, established, and verified site-to-site IPsec connectivity between the ASA and the Branch ISR. 

Topology 


Answer: Review the explanation for detailed answer steps. 

Explanation: 

First, click on Configuration ->Site-to-Site VPN to bring up this screen: 


Click on “allow IKE v1 Access” for the outside per the instructions as shown below: 


Then click apply at the bottom of the page. This will bring up the following pop up message: 


Click on Send. 

Next, we need to set up the connection profile. From the connection profile tab, click on “Add” 


Then, fill in the information per the instructions as shown below: 


Hit OK and you should see this: 


To test this, we need to disable NAT. Go to Configuration -> Firewall -> NAT rules and you should see this: 


Click on Rule 1 to get the details and you will see this: 


We need to uncheck the “Enable rule” button on the bottom. It might also be a good idea to uncheck the “Translate DNS replies that match the rule” but it should not be needed. Then, go back to the topology: 

Click on Employee PC, and you will see a desktop with a command prompt shortcut. Use this to ping the IP address of 10.11.11.20 and you should see replies: 

We can also verify by viewing the VPN Statistics -> Sessions and see the bytes in/out incrementing as shown below: 


Q55. To change the title panel on the logon page of the Cisco IOS WebVPN portal, which file must you configure? 

A. Cisco IOS WebVPN customization template 

B. Cisco IOS WebVPN customization general 

C. web-access-hlp.inc 

D. app-access-hlp.inc 

Answer: A 


300-209  free question

Renewal cisco ccnp security 300-209 simos:

Q56. Which.DAP endpoint attribute checks for the matching MAC address of a client machine? 

A. device 

B. process 

C. antispyware 

D. BIA 

Answer: A 


Q57. Which option is a possible solution if you cannot access a URL through clientless SSL VPN with Internet Explorer, while other browsers work fine? 

A. Verify the trusted zone and cookies settings in your browser. 

B. Make sure that you specified the URL correctly. 

C. Try the URL from another operating system. 

D. Move to the IPsec client. 

Answer: A 


Q58. Which adaptive security appliance command can be used to see a generic framework of the requirements for configuring a VPN tunnel between an adaptive security appliance and 

a Cisco IOS router at a remote office? 

A. vpnsetup site-to-site steps 

B. show running-config crypto 

C. show vpn-sessiondb l2l 

D. vpnsetup ssl-remote-access steps 

Answer: A 


Q59. Which three changes must be made to migrate from DMVPN Phase 2 to Phase 3 when EIGRP is configured? (Choose three.) 

A. Enable EIGRP next-hop-self on the hub. 

B. Disable EIGRP next-hop-self on the hub. 

C. Enable EIGRP split-horizon on the hub. 

D. Add NHRP redirects on the hub. 

E. Add NHRP shortcuts on the spoke. 

F. Add NHRP shortcuts on the hub. 

Answer: A,D,E 


Q60. Which feature enforces the corporate policy for Internet access to Cisco AnyConnect VPN users? 

A. Trusted Network Detection 

B. Datagram Transport Layer Security 

C. Cisco AnyConnect Customization 

D. banner message 

Answer: A