Our pass rate is high to 98.9% and the similarity percentage between our 300-210 study guide and real exam is 90% based on our seven-year educating experience. Do you want achievements in the Cisco 300-210 exam in just one try? I am currently studying for the Cisco 300-210 exam. Latest Cisco 300-210 Test exam practice questions and answers, Try Cisco 300-210 Brain Dumps First.

Q1. Which three operating systems are supported with Cisco AMP for Endpoints? (Choose three.)

A. Windows

B. AWS

C. Android

D. Cisco IOS

E. OS X

F. ChromeOS

Answer: A C E

Explanation

http://www.cisco.com/c/en/us/products/security/fireamp-endpoints/index.html


Q2. Which Cisco AMP for Endpoints, what, is meant by simple custom detection?

A. It is a rule for identifying a file that should be whitelisted by Cisco AMP.

B. It is a method for identifying and quarantining a specific file by its SHA-256 hash.

C. It is a feature for configuring a personal firewall.

D. It is a method for identifying and quarantining a set of files by regular expression language.

Answer: A


Q3. Which CLI command is used to generate firewall debug messages on a Cisco FirePOWER sensor?

A. system support ssl-debug

B. system support firewall-engine-debug

C. system support capture-traffic

D. system support platform

Answer: C


Q4.  What is the maximum message size that the Cisco Email Security Appliance will accept from the violet.public domain?

A. 1 KB

B. 100 KB

C. 1 MB

D. 10 MB

E. 100 MB

F. Unlimited

Answer: D


Q5. When you create a new server profile on the Cisco ESA, which subcommand of the ldapconfig command configures spam quarantine end-user authentication?

A. server

B. test

C. isqalias

D. isqauth

Answer: D


Q6. Which three operating systems are supported with Cisco AMP for Endpoints? (Choose three.)

A. Windows

B. AWS

C. Android

D. Cisco IOS

E. OS X

F. ChromeOS

Answer: A C E

Explanation

http://www.cisco.com/c/en/us/products/security/fireamp-endpoints/index.html


Q7. Which three statements about Cisco CWS are true'? (Choose three )

A. It provides protection against zero-day threats.

B. Cisco SIO provides it with threat updates in near real time.

C. It supports granular application policies.

D. Its Roaming User Protection feature protects the VPN from malware and data breaches.

E. It supports local content caching.

F. Its Cognitive Threat Analytics feature uses cloud-based analysis and detection to block threats outside the network.

Answer: A B C


Q8. Which Cisco AMP for Endpoints, what, is meant by simple custom detection?

A. It is a rule for identifying a file that should be whitelisted by Cisco AMP.

B. It is a method for identifying and quarantining a specific file by its SHA-256 hash.

C. It is a feature for configuring a personal firewall.

D. It is a method for identifying and quarantining a set of files by regular expression language.

Answer: A


Q9. Which three access control actions permit traffic to pass through the device when using Cisco FirePOWER? (Choose three.)

A. pass

B. trust

C. monitor

D. allow

E. permit

F. inspect

Answer: B C D

Explanation

http://www.cisco.com/c/en/us/td/docs/security/firesight/541/user-guide/FireSIGHT-System-UserGuide-v5401/A


Q10. Which two TCP ports can allow the Cisco Firepower Management Center to communication with FireAMP cloud for file disposition information? (Choose two.)

A. 8080

B. 22

C. 8305

D. 32137

E. 443

Answer: D E

Explanation

http://www.cisco.com/c/en/us/support/docs/security/sourcefire-fireamp-private-cloud-virtual-appliance/118336-

&pos=2&

page=http://www.cisco.com/c/en/us/support/docs/security/sourcefire-amp-appliances/118121-technote-sourcefir