we provide Free Cisco 300-210 answers which are the best for clearing 300-210 test, and to get certified by Cisco Implementing Cisco Threat Control Solutions (SITCS). The 300-210 Questions & Answers covers all the knowledge points of the real 300-210 exam. Crack your Cisco 300-210 Exam with latest dumps, guaranteed!

Q11. The Web Cache Communication Protocol (WCCP) is a content-routing protocol that can facilitate the redirection of traffic flows in real time. Your organization has deployed WCCP to redirect web traffic that traverses their Cisco Adaptive Security Appliances (ASAs) to their Cisco Web Security Appliances (WSAs).

The simulator will provide access to the graphical user interfaces of one Cisco ASA and one Cisco WSA that are participating in a WCCP service. Not all aspects of the GUIs are implemented in the simulator. The options that have been implemented are sufficient to determine the best answer to each of the questions that are presented.

Your task is to examine the details available in the simulated graphical user interfaces and select the best answer.

Between the Cisco ASA configuration and the Cisco WSA configuration, what is true with respect to redirected ports?

A. Both are configured for port 80 only.

B. Both are configured for port 443 only.

C. Both are configured for both port 80 and 443.

D. Both are configured for ports 80, 443 and 3128.

E. There is a configuration mismatch on redirected ports.

Answer: C

Explanation

This can be seen from the WSA Network tab shown below:


Q12. Which interface type allows packets to be dropped?

A. passive

B. inline

C. TAP

D. either passive or inline, provided that the intrusion policy has the Drop When Inline check box selected.

Answer: D


Q13. Which object can be used on a Cisco FirePOWER appliance, but not in an access control policy rule on Cisco FirePOWER services running on a Cisco ASA?

A. URL

B. security intelligence

C. VLAN

D. geolocation

Answer: C


Q14. Which type of server is required to communicate with a third-party DLP solution?

A. an ICAP-capable proxy server

B. a PKI certificate server

C. an HTTP server

D. an HTTPS server

Answer: A


Q15. In WSA , which two pieces of information are required to implement transparent user identification using Context Directory Agent? (Choose two.)

A. the server name where Context Directory Agent is installed

B. the server name of the global catalog domain controller

C. the backup Context Directory Agent

D. the shared secret

E. the syslog server IP address

Answer: A E


Q16. Which three routing options are valid with Cisco FirePOWER version 5.4? (Choose three.)

A. Layer 3 routing with EIGRP

B. Layer 3 routing with OSPF not-so-stubby area

C. Layer 3 routing with RiPv2

D. Layer 3 routing with RIPvl

E. Layer 3 routing with OSPF stub area

F. Layer 3 routing with static routes

Answer: D E F

Explanation

http://www.cisco.com/c/en/us/td/docs/security/firesight/541/user-guide/FireSIGHT-System-UserGuide-v5401/In


Q17. Access the configuration of the Cisco Email Security Appliance using the MailFlowPolicies tab. Within the GUI, you can navigate between the Host Access Table Overview and Mail Flow Policies tables. You can also navigate to the individual Mail Flow Policies and Sender Groups that are configured on the appliance.

Consider the configuration and the SenderBase Reputation Scores of the following fictitious domains when answering the four multiple choice questions.

A. red.public, -6

B. orange.public, -4

C. yellow.public, -2

D. green. .public, 2

E. blue.public, 6

F. violet.public, 8

Answer: D


Q18. Which Cisco Firepower rule action displays a HTTP warning page and resets the connection of HTTP traffic specified in the access control rule ?

A. Interactive Block with Reset

B. Block

C. Allow with Warning

D. Interactive Block

Answer: D

Explanation

http://www.cisco.com/c/en/us/td/docs/security/firesight/541/firepower-module-user-guide/asa-firepower-module


Q19. With Firepower Threat Defense, which two interface settings are required when configuring a routed interface? (Choose two.)

A. Speed

B. Duplex

C. Media Type

D. Redundant Interface

E. EtherChannel

Answer: A B


Q20. The Web Cache Communication Protocol (WCCP) is a content-routing protocol that can facilitate the redirection of traffic flows in real time. Your organization has deployed WCCP to redirect web traffic that traverses their Cisco Adaptive Security Appliances (ASAs) to their Cisco Web Security Appliances (WSAs).

The simulator will provide access to the graphical user interfaces of one Cisco ASA and one Cisco WSA that are participating in a WCCP service. Not all aspects of the GUIs are implemented in the simulator. The options that have been implemented are sufficient to determine the best answer to each of the questions that are presented.

Your task is to examine the details available in the simulated graphical user interfaces and select the best answer.

How many Cisco ASAs and how many Cisco WSAs are participating in the WCCP service?

A. One Cisco ASA or two Cisco ASAs configured as an Active/Standby failover pair, and one Cisco WSA.

B. One Cisco ASA or two Cisco ASAs configured as an Active/Active failover pair, and one Cisco WSA.

C. One Cisco ASA or two Cisco ASAs configured as an Active/Standby failover pair, and two Cisco WSAs.

D. One Cisco ASA or two Cisco ASAs configured as an Active/Active failover pair, and two Cisco WSAs.

E. Two Cisco ASAs and one Cisco WSA.

F. Two Cisco ASAs and two Cisco WSAs.

Answer: A

Explanation

We can see from the output that the number of routers (ASA’s) is 1, so there is a single ASA or an active/ standby pair being used, and 1 Cache Engine. If the ASA’s were in a active/active role it would show up as 2 routers.