A great deal of no cost 300-210 demonstrations appear in a variety of web pages and you also may well download 300-210 analysis guidelines to acquire an effective grip in the questions requested within the 300-210 review. Many internet education options out there and you also may well choose one that could provide a beneficial interface. An internet site . with a capable interface would definitely have a good understanding setting. Apart from the consumer interface you should likewise be aware of alternatives such as the concern excellent and as well the way valuable it truly is designed for get yourself ready for the top analyze!

2021 Mar 300-210 exam topics

Q1. Which CLI command is used to generate firewall debug messages on a Cisco FirePOWER sensor?

A. system support ssl-debug

B. system support firewall-engine-debug

C. system support capture-traffic

D. system support platform

Answer: C


Q2. When creating an SSL policy on Cisco FirePOWER, which three options do you have

A. do not decrypt

B. trust

C. allow

D. block with reset

E. block

F. encrypt

Answer: A D E

Explanation

http://www.cisco.com/c/en/us/support/docs/security/firesight-management-center/200202-Configuration-of-an-S


Q3. In WSA , which two pieces of information are required to implement transparent user identification using Context Directory Agent? (Choose two.)

A. the server name where Context Directory Agent is installed

B. the server name of the global catalog domain controller

C. the backup Context Directory Agent

D. the shared secret

E. the syslog server IP address

Answer: A E


Q4. What is a value that Cisco ESA can use for tracing mail flow?

A. the source IP address

B. the FQDN of the destination IP address

C. the destination IP address

D. the FQDN of the source IP address

Answer: D


Q5. The Web Cache Communication Protocol (WCCP) is a content-routing protocol that can facilitate the redirection of traffic flows in real time. Your organization has deployed WCCP to redirect web traffic that traverses their Cisco Adaptive Security Appliances (ASAs) to their Cisco Web Security Appliances (WSAs).

The simulator will provide access to the graphical user interfaces of one Cisco ASA and one Cisco WSA that are participating in a WCCP service. Not all aspects of the GUIs are implemented in the simulator. The options that have been implemented are sufficient to determine the best answer to each of the questions that are presented.

Your task is to examine the details available in the simulated graphical user interfaces and select the best answer.

Between the Cisco ASA configuration and the Cisco WSA configuration, what is true with respect to redirected ports?

A. Both are configured for port 80 only.

B. Both are configured for port 443 only.

C. Both are configured for both port 80 and 443.

D. Both are configured for ports 80, 443 and 3128.

E. There is a configuration mismatch on redirected ports.

Answer: C

Explanation

This can be seen from the WSA Network tab shown below:


Down to date 300-210 actual exam:

Q6. Which Cisco Firepower rule action displays a HTTP warning page and resets the connection of HTTP traffic specified in the access control rule ?

A. Interactive Block with Reset

B. Block

C. Allow with Warning

D. Interactive Block

Answer: D

Explanation

http://www.cisco.com/c/en/us/td/docs/security/firesight/541/firepower-module-user-guide/asa-firepower-module


Q7. Which detection method is also known as machine learning on Network-based Cisco Advanced Malware Protection?

A. custom file detection

B. hashing

C. Spero engine

D. dynamic analysis

Answer: D


Q8. Which two TCP ports can allow the Cisco Firepower Management Center to communication with FireAMP cloud for file disposition information? (Choose two.)

A. 8080

B. 22

C. 8305

D. 32137

E. 443

Answer: D E

Explanation

http://www.cisco.com/c/en/us/support/docs/security/sourcefire-fireamp-private-cloud-virtual-appliance/118336-

&pos=2&

page=http://www.cisco.com/c/en/us/support/docs/security/sourcefire-amp-appliances/118121-technote-sourcefir


Q9. Which CLI command is used to generate firewall debug messages on a Cisco FirePOWER sensor?

A. system support ssl-debug

B. system support firewall-engine-debug

C. system support capture-traffic

D. system support platform

Answer: C


Q10. Which interface type allows packets to be dropped?

A. passive

B. inline

C. TAP

D. either passive or inline, provided that the intrusion policy has the Drop When Inline check box selected.

Answer: D