Exam Code: 300-210 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: Implementing Cisco Threat Control Solutions (SITCS)
Certification Provider: Cisco
Free Today! Guaranteed Training- Pass 300-210 Exam.

2021 Mar 300-210 exam cram

Q11. Which three sender reputation ranges identify the default behavior of the Cisco Email Security Appliance? (Choose three.)

A. If it is between -1 and +10, the email is accepted

B. If it is between +1 and +10, the email is accepted

C. If it is between -3 and -1, the email is accepted and additional emails from the sender are throttled

D. If it is between -3 and +1, the email is accepted and additional emails from the sender are throttled

E. If it is between -4 and +1, the email is accepted and additional emails from the sender are throttled

F. If it is between -10 and -3, the email is blocked

G. If it is between -10 and -3, the email is sent to the virus and spam engines for additional scanning

H. If it is between -10 and -4, the email is blocked

Answer: A C F


Q12.  The Cisco Email Security Appliance will reject messages from which domains?

A. red. public

B. red. public and orange. public

C. red. public, orange. Public and yellow. public

D. orange. public

E. violet. public

F. violet. public and blue.public

G. None of the listed domains

Answer: C


Q13. In a Cisco FirePOWER instrusion policy, which two event actions can be configured on a rule? (Choose two.)

A. drop packet

B. drop and generate

C. drop connection

D. capture trigger packet

E. generate events

Answer: B


Q14. On Cisco Firepower Management Center, which policy is used to collect health modules alerts from managed devices?

A. health policy

B. system policy

C. correlation policy

D. access control policy

E. health awareness policy

Answer: A


Q15.  What is the maximum message size that the Cisco Email Security Appliance will accept from the violet.public domain?

A. 1 KB

B. 100 KB

C. 1 MB

D. 10 MB

E. 100 MB

F. Unlimited

Answer: D


Up to the immediate present 300-210 simulations:

Q16. Which object can be used on a Cisco FirePOWER appliance, but not in an access control policy rule on Cisco FirePOWER services running on a Cisco ASA?

A. URL

B. security intelligence

C. VLAN

D. geolocation

Answer: C


Q17. Which three access control actions permit traffic to pass through the device when using Cisco FirePOWER? (Choose three.)

A. pass

B. trust

C. monitor

D. allow

E. permit

F. inspect

Answer: B C D

Explanation

http://www.cisco.com/c/en/us/td/docs/security/firesight/541/user-guide/FireSIGHT-System-UserGuide-v5401/A


Q18. The Web Cache Communication Protocol (WCCP) is a content-routing protocol that can facilitate the redirection of traffic flows in real time. Your organization has deployed WCCP to redirect web traffic that traverses their Cisco Adaptive Security Appliances (ASAs) to their Cisco Web Security Appliances (WSAs).

The simulator will provide access to the graphical user interfaces of one Cisco ASA and one Cisco WSA that are participating in a WCCP service. Not all aspects of the GUIs are implemented in the simulator. The options that have been implemented are sufficient to determine the best answer to each of the questions that are presented.

Your task is to examine the details available in the simulated graphical user interfaces and select the best answer.

Between the Cisco ASA configuration and the Cisco WSA configuration, what is true with respect to redirected ports?

A. Both are configured for port 80 only.

B. Both are configured for port 443 only.

C. Both are configured for both port 80 and 443.

D. Both are configured for ports 80, 443 and 3128.

E. There is a configuration mismatch on redirected ports.

Answer: C

Explanation

This can be seen from the WSA Network tab shown below:


Q19. Which Cisco Web Security Appliance feature enables the appliance to block suspicious traffic on all of its ports and IP addresses?

A. explicit forward mode

B. Layer 4 Traffic Monitor

C. transparent mode

D. Secure Web Proxy

Answer: B


Q20. With Firepower Threat Defense, which two interface settings are required when configuring a routed interface? (Choose two.)

A. Speed

B. Duplex

C. Media Type

D. Redundant Interface

E. EtherChannel

Answer: A B