Cause all that matters here is passing the Cisco 300-210 exam. Cause all that you need is a high score of 300-210 Implementing Cisco Threat Control Solutions (SITCS) exam. The only one thing you need to do is downloading Pass4sure 300-210 exam study guides now. We will not let you down with our money-back guarantee.

2021 Mar 300-210 free practice questions

Q21. Which three routing options are valid with Cisco FirePOWER version 5.4? (Choose three.)

A. Layer 3 routing with EIGRP

B. Layer 3 routing with OSPF not-so-stubby area

C. Layer 3 routing with RiPv2

D. Layer 3 routing with RIPvl

E. Layer 3 routing with OSPF stub area

F. Layer 3 routing with static routes

Answer: D E F

Explanation

http://www.cisco.com/c/en/us/td/docs/security/firesight/541/user-guide/FireSIGHT-System-UserGuide-v5401/In


Q22. Which Cisco AMP for Endpoints, what, is meant by simple custom detection?

A. It is a rule for identifying a file that should be whitelisted by Cisco AMP.

B. It is a method for identifying and quarantining a specific file by its SHA-256 hash.

C. It is a feature for configuring a personal firewall.

D. It is a method for identifying and quarantining a set of files by regular expression language.

Answer: A


Q23. Which three sender reputation ranges identify the default behavior of the Cisco Email Security Appliance? (Choose three.)

A. If it is between -1 and +10, the email is accepted

B. If it is between +1 and +10, the email is accepted

C. If it is between -3 and -1, the email is accepted and additional emails from the sender are throttled

D. If it is between -3 and +1, the email is accepted and additional emails from the sender are throttled

E. If it is between -4 and +1, the email is accepted and additional emails from the sender are throttled

F. If it is between -10 and -3, the email is blocked

G. If it is between -10 and -3, the email is sent to the virus and spam engines for additional scanning

H. If it is between -10 and -4, the email is blocked

Answer: A C F


Q24. Which type of server is required to communicate with a third-party DLP solution?

A. an ICAP-capable proxy server

B. a PKI certificate server

C. an HTTP server

D. an HTTPS server

Answer: A


Renew 300-210 rapidshare:

Q25. When you create a new server profile on the Cisco ESA, which subcommand of the ldapconfig command configures spam quarantine end-user authentication?

A. server

B. test

C. isqalias

D. isqauth

Answer: D


Q26. Which option is a benefit of Cisco Email Security virtual appliance over the Cisco ESA appliance?

A. global threat intelligence updates from Talos

B. reduced space and power requirements

C. outbound message protection

D. automated administration

Answer: B


Q27. Which option lists the minimum requirements to deploy a managed device inline?

A. passive interface, security zone, MTU, and link mode.

B. passive interface, MTU, MDI/MDIX, and link mode.

C. inline interfaces, MTU, MDI/MDIX, and link mode.

D. inline interfaces, security zones, MTU, and link mode.

Answer: A


Q28. Which type of policy is used to define the scope for applications that are running on hosts?

A. access control policy.

B. application awareness policy.

C. application detector policy.

D. network discovery policy.

Answer: C