Exam Code: 300-320 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: Designing Cisco Network Service Architectures
Certification Provider: Cisco
Free Today! Guaranteed Training- Pass 300-320 Exam.

2021 Jun 300-320 Study Guide Questions:

Q181. What is the primary benefit of implementing Virtual Device Contexts on Nexus hardware In a multi-tenant environment? 

A. resource isolation 

B. software partitioning 

C. resource allocation 

D. granular monitoring 

Answer: A 


Q182. The Cisco Nexus 1000V is intended to address which disadvantage of the VMware vSphere solution? 

A. Inability to deploy new functional servers without requiring physical changes on the network 

B. Complexity added by the requirement for an ESX host for each virtual machine 

C. Network administrators lack control of the access layer of the network 

D. To increase the number of physical infrastructure and the virtual machines that can be managed 

Answer: C 


Q183. Which statement about data center access layer design modes is correct? 

A. The access layer is the first oversubscription point in a data center design. 

B. The data center access layer provides the physical-level connections to the server resources and only operates at Layer 3. 

C. When using a Layer 2 looped design, VLANs are not extended into the aggregation layer. 

D. When using a Layer 3 design, stateful services requiring Layer 2 connectivity are provisioned from the aggregation layer. 

Answer: A 


300-320  study guide

Updated 300-320 exam topics:

Q184. What data center network layer provides service module integration, Layer 2 domain definitions, and default gateway redundancy? 

A. core 

B. aggregation 

C. access 

D. edge 

Answer: B 


Q185. What are two of Cisco's best practices at the access layer to ensure rapid link transitions and VLAN consistency? (Choose two.) 

A. Deploy RPVST 

B. Deploy MSTP 

C. Utilize VTP in server/client mode 

D. Utilize VTP in transparent mode 

E. VLANs span entire network 

F. Portfast applied on distribution uplinks 

Answer: A,D 


Q186. The network engineering team is interested in deploying NAC within the enterprise network to enhance security. What deployment model should be used if the team requests that the NAC be logically inline with clients? 

A. Layer 2 in-band 

B. Layer 2 out-of-band 

C. Layer 3 in-band 

D. Layer 3 out-of-band 

Answer: B 


2passeasy.com

Free 300-320 software:

Q187. Which of the following two statements about Cisco NSF and SSO are the most relevant to the network designer? (Choose two.) 

A. You can reduce outages to 1 to 3 seconds by using SSO in a Layer 2 environment or Cisco NSF with SSO in a Layer 3 environment. 

B. SSO and NSF each require the devices to either be graceful restart-capable or graceful restart-aware. 

C. In a fully redundant topology adding redundant supervisors with NSF and SSO may cause longer convergence times than single supervisors with tuned IGP timers 

D. The primary deployment scenario for Cisco NSF with SSO is in the Distribution and Core layers. 

E. Cisco NSF-aware neighbor relationships are independent of any tuned IGP timers 

Answer: A,C 


Q188. Which two of these are correct regarding the recommended practice for distribution layer design? (Choose two.) 

A. use a redundant link to the core 

B. use a Layer 2 link between distribution switches 

C. never use a redundant link to the core because of convergence issues 

D. use a Layer 3 link between distribution switches with route summarization 

E. use a Layer 3 link between distribution switches without route summarization 

Answer: A,D 


Q189. A company implemented VoIP in a campus network and now wants a consistent method to implement using AutoQoS. Which two parameters must be considered before AutoQoS is configured? (Choose two.) 

A. CEF must be enabled. 

B. AutoQoS is available only on routers. 

C. Traffic discovery must be performed manually. 

D. No service policy can be applied already. 

E. Manual traffic analysis must be performed. 

Answer: A,D 


Q190. A network engineer is designing an access layer that requires all uplinks to be active. Furthermore, VLANs must span across the entire switch block. What design fulfills this requirement? 

A. Layer 2 looped triangle 

B. Layer 2 looped square 

C. Layer 2 loop-free U 

D. Layer 2 loop-free inverted U 

Answer: D