Exam Code: 300-320 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: Designing Cisco Network Service Architectures
Certification Provider: Cisco
Free Today! Guaranteed Training- Pass 300-320 Exam.

2021 Jun 300-320 Study Guide Questions:

Q191. Which three statements about zoning are correct? (Choose three.) 

A. Zoning increases security. 

B. DNS queries are used for software zoning. 

C. Software zoning is more secure than hardware zoning. 

D. When using zones and VSANs together, the zone is created first. 

E. Zoning requires that VSANs be established before it becomes operational. 

Answer: A,B,E 


Q192. In what situation must spanning-tree be implemented? 

A. when first hop redundancy protocol exists with redundant Layer 2 links between distribution switches 

B. when a VLAN spans access layer switches to support business applications 

C. when trunks need to extend multiple VLANs across access switches 

D. when it is necessary to speed up network convergence in case of link failure 

Answer: A 


300-320  free practice exam

Most recent 300-320 actual test:

Q193. What are the two methods of ensuring that the RPF check passes? (Choose two.) 

A. implementing static mroutes 

B. implementing OSPF routing protocol 

C. implementing MBGP 

D. disabling the interface of the router back to the multicast source 

E. disabling BGP routing protocol 

Answer: A,C 


Q194. Which two options are two benefits of a Layer 2 looped model? (Choose two.) 

A. extends VLANs between switches that are connected to a common aggregation module 

B. prevents uplink ports from entering the spanning-tree blocking state 

C. provides quick convergence with Rapid Spanning Tree Protocol 

D. increases performance to end hosts using directly connected, bonded Layer 2 links 

Answer: A,C 


2passeasy.com

Vivid 300-320 bible:

Q195. What are two advantages of a L2 looped data center design model? (Choose two.) 

A. promotes Layer 2 high availability 

B. prevents VLAN propagation 

C. allows sharing of service modules 

D. eliminates the use of STP 

E. improves data transfer speeds 

Answer: A,C 


Q196. Which ISP technology can be implemented as a service when designing a topology to perform extranet connectivity via multitenant segmentation from within a corporate intranet? 

A. Cisco Easy VPN 

B. GRE over IPsec 

C. MPLS 

D. VTI 

E. VPNaaS 

Answer: C 


Q197. Which algorithm does IS-IS use to determine the shortest path through a network? 

A. Bellman-Ford routing algorithm 

B. Johnson's.algorithm 

C. Dijkstra's algorithm 

D. Floyd-Warshall algorithm 

Answer: C 


Q198. Which protocol should be configured if a network administrator wants to configure multiple 

physical gateways to participate simultaneously in packet forwarding? 

A. HSRP 

B. VRRP 

C. GLBP 

D. VTP 

Answer: C