Exam Code: 300-320 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: Designing Cisco Network Service Architectures
Certification Provider: Cisco
Free Today! Guaranteed Training- Pass 300-320 Exam.

2021 Jun 300-320 Study Guide Questions:

Q21. To which switch or switches should you provide redundant links in order to achieve high availability with reliable fast convergence in the enterprise campus? 

A. to a core switch running Cisco NSF and SSO from redundant distribution switches connected with a Layer 2 link 

B. to a core switch running Cisco NSF and SSO from redundant distribution switches connected with a Layer 3 link 

C. to two core switches from redundant distribution switches connected with a Layer 2 link 

D. to two core switches from redundant distribution switches connected with a Layer 3 link 

E. to two core switches running Cisco NSF and SSO from two redundant distribution switches running Cisco NSF and SSO 

Answer: D 


Q22. Which command can you enter to inject BGP routes into an IGP? 

A. redistribute bgp 

B. redistribute static 

C. redistribute static subnet 

D. default-information originate 

Answer: A 


Q23. Which option is.correct when.using VSS to combine two physical switches into one logical switch? 

A. Both data planes forward traffic simultaneously. 

B. Only one data plane forwards traffic, while the other data plane is on standby. 

C. Both control planes forward traffic simultaneously. 

D. Control planes are combined into one virtual control plane. 

Answer: D 


300-320  dumps

Most up-to-date 300-320 test questions:

Q24. Which option is a benefit of the vPC+ feature? 

A. Cisco FabricPath is not required in the network domain. 

B. This feature provides fault domain separation. 

C. Nonfabric devices, such as a server or a classic Ethernet switch, can be connected to two fabric switches that are configured with vPC. 

D. The control plane and management plane are combined into one logical plane. 

Answer: C 


Q25. Which VPN technology supports dynamic creation of spoke-to-spoke VPN tunnels to provide a scalable design? 

A. IPsec 

B. GRE over IPsec 

C. DMVPN 

D. GRE 

Answer: C 


Q26. Which statement is the most accurate regarding IPsec VPN design for an Enterprise Campus environment? 

A. VPN device IP addressing must align with the existing Campus addressing scheme. 

B. The choice of a hub-and-spoke or meshed topology ultimately depends on the number of remotes. 

C. Sizing and selection of the IPsec VPN headend devices is most affected by the throughput bandwidth requirements for the remote offices and home worker 

D. Scaling considerations such as headend configuration, routing protocol choice, and topology have the broadest impact on the design. 

Answer: D 


2passeasy.com

Pinpoint 300-320 dumps:

Q27. Which two benefits are achieved if a network is designed properly with a structured addressing scheme? (Choose two.) 

A. efficient ACLs 

B. improved redundancy 

C. hardened security 

D. easier troubleshooting 

E. added resiliency 

Answer: A,D 


Q28. Which option is the Cisco recommendation for data oversubscription for access ports on the access-to-distribution uplink? 

A. 4 to 1 

B. 20 to 1 

C. 16 to 1 

D. 10 to 1 

Answer: B 


Q29. Which three authentication services are supported by Cisco NAC Appliance? (Choose three.) 

A. RADIUS 

B. LDAP 

C. Kerberos 

D. TACACS+ 

E. local 

F. SNMP 

Answer: A,B,C 


Q30. When a router has to make a rate transition from LAN to WAN, what type of congestion needs should be considered in the network design? 

A. RX-queue deferred 

B. TX-queue deferred 

C. RX-queue saturation 

D. TX-queue saturation 

E. RX-queue starvation 

F. TX-queue starvation 

Answer: F