100% Guarantee of 300-320 simulations materials and torrent for Cisco certification for IT engineers, Real Success Guaranteed with Updated 300-320 pdf dumps vce Materials. 100% PASS Designing Cisco Network Service Architectures exam Today!

2021 Jun 300-320 Study Guide Questions:

Q131. Which type of application traffic typically requires prioritization across networks and may use a DSCP value of 34 (AF41)? 

A. voice 

B. interactive video 

C. call signaling 

D. routing 

E. streaming video 

F. network management 

Answer: B 


Q132. Private lines make use of which connection type based on cell switching? 

A. ATM 

B. ISP MPLS VPN 

C. VTI 

D. VPLS 

Answer: A 


Q133. Which of the following is most accurate with respect to designing high availability within the Enterprise Campus network? 

A. High availability at and between the Distribution and Access layers is as simple as redundant switches and redundant Layer 3 connections 

B. Non-deterministic traffic patterns require a highly available modular topology design 

C. Distribution layer high availability design includes redundant switches and Layer 3 equal-cost load sharing connections to the switched Access and routed Core layers, with a Layer 3 link between the Distribution switches to support summarization of routing information from the Distribution to the Core 

D. Default gateway redundancy allows for the failure of a redundant Distribution switch without affecting endpoint connectivity 

Answer: D 


300-320  simulations

Down to date 300-320 question:

Q134. A network engineer is designing a network that must incorporate seamless failover when a link failure occurs between the core and distribution layer. What two technologies will allow this? (Choose two.) 

A. ECMP 

B. RSTP 

C. MEC 

D. GLBP 

E. HSRP 

Answer: A,C 


Q135. Refer to the exhibit. 


Which statement about the ASA is true? 

A. The management interface is reachable only from VLAN 30. 

B. The management interface is reachable only from VLAN 40. 

C. It is running in transparent mode. 

D. It is running in routed mode. 

Answer: C 


Q136. What is one reason to implement Control Plane Policing? 

A. allow OSPF routing protocol to advertise routes 

B. protect the network device route processor from getting overloaded by rate limiting the incoming control plane packets 

C. allow network devices to generate and receive packets 

D. protect the data plane packets 

Answer: B 


2passeasy.com

High value 300-320 training tools:

Q137. Which technology extends Layer 2 LANs over any network that supports IP? 

A. OTV 

B. VSS 

C. vPC 

D. VLAN 

Answer: A 


Q138. Which of the following is true concerning best design practices at the switched Access layer of the traditional layer2 Enterprise Campus Network? 

A. Cisco NSF with SSO and redundant supervisors has the most impact on the campus in the Access layer 

B. Provide host-level redundancy by connecting each end device to 2 separate Access switches 

C. Offer default gateway redundancy by using dual connections from Access switches to redundant Distribution layer switches using a FHRP 

D. Include a link between two Access switches to support summarization of routing information from the Access to the Distribution layer 

Answer: A 


Q139. A network engineer wants to connect two sites via a WAN technology and to securely pass multicast traffic over this WAN technology. Which WAN technology should be configured? 

A. IPsec 

B. GRE 

C. pure MPLS 

D. GRE over IPsec 

Answer: D 


Q140. In a collapsed core design, which three benefits are provided by a second-generation Cisco MDS director? (Choose three.) 

A. a higher fan-out ratio 

B. fully redundant switches 

C. 100 percent port efficiency 

D. all ISLs contained within a single chassis 

E. higher latency and throughput than a core-edge design switch 

Answer: B,C,D