Relying on superb engineering, much better service for customers. Testking offer you Round-the-clock customer care for Cisco examinee and you will acquire what you would like realize anytime. Your pleasure of our 300-320 will be our service purpose, their shared improvement together with customers will be our continual quest in the large part. Thus please dont hesitate to get hold of us all for those who have any questions of 300-320 exam.

2021 Jun proaqua tm 300-320 cisco:

Q31. A network engineer must perform posture assessments on Cisco ASA remote access VPN clients and control their network access based on the results. What mode is the Cisco best practice NAC deployment design for this situation? 

A. Layer 2 in-band real IP gateway mode 

B. Layer 2 out-of-band real IP gateway mode 

C. Layer 3 in-band virtual gateway mode 

D. Layer 3 out-of-band virtual gateway mode 

Answer: C 


Q32. Which IPv4 multicast technical component measure provides architectural security? 

A. IGMP max groups 

B. access lists 

C. scoped addresses 

D. state limit 

Answer: C 


Q33. Voice and video-conferencing applications that support multistreaming use which protocol? 

A. TCP 

B. RTP 

C. Multipath TCP 

D. SCTP 

Answer: D 


Q34. A company's virtualization team wants to transfer control of network switching and policy 

management for VMware virtual servers to the networking team. What Cisco network virtualization solution should be implemented? 

A. Unified Computing System 

B. Nexus distributed virtual switch 

C. virtual network agent 

D. Nexus unified fabric switch 

Answer: B 


Q35. DRAG DROP 


Answer: 



2passeasy.com

Down to date vxa-320 vxa-300:

Q36. Which two services are provided at the aggregation layer in a data center design? (Choose two.) 

A. service module integration 

B. default gateway redundancy 

C. high-speed packet switching backplane 

D. network interface card teaming 

E. Layer 3 domain definitions 

Answer: A,B 


Q37. Which feature set enables the full OSPF routing process when using a Cisco Catalyst 3750X Switch? 

A. LAN base 

B. IP base 

C. IP services 

D. enterprise access 

Answer: C 


Q38. Which two types of authentication mechanisms can be used by VRRP for security? (Choose two.) 

A. SHA-1 

B. MD5 

C. SHA-256 

D. plaintext authentication 

E. PEAP 

Answer: B,D 


Q39. What are three primary components in IS-IS fast convergence? (Choose three.) 

A. event propagation 

B. LSP flooding 

C. fast hellos 

D. matching MTUs 

E. updating RIB and FIB 

F. SPF calculation 

Answer: A,E,F 


Q40. A network team must provide a redundant secure connection between two entities using OSPF. The primary connection will be an Ethernet Private Line and the secondary connection will be a site-to-site VPN. What needs to be configured in order to support routing requirements for over the VPN connection? 

A. GRE Tunnel 

B. HTTPS 

C. Root Certificate 

D. AAA Server 

Answer: A