Want to know Actual 300-320 Exam practice test features? Want to lear more about Cisco Designing Cisco Network Service Architectures certification experience? Study Simulation Cisco 300-320 answers to Far out 300-320 questions at Actual. Gat a success with an absolute guarantee to pass Cisco 300-320 (Designing Cisco Network Service Architectures) test on your first attempt.

2021 Jun ccdp 300-320:

Q81. Click the Exhibit button. 

Refer to the exhibit. Which Layer 2 feature detects a link failure between the switch and router B that decreases OSPF reconvergence to approximately 50 milliseconds? 

A. BFD 

B. UDLD 

C. RSTP 

D. PVST+ 

Answer: A 


Q82. EIGRP uses which algorithm to build a routing table? 

A. Dijkstra's algorithm 

B. Floyd-Warshall algorithm 

C. Diffusing Update Algorithm 

D. Johnson's algorithm 

Answer: C 


Q83. Refer to the exhibit. 


Which of the following two are advantages of Server virtualization using VMware vSphere? (Choose two) 

A. Retains the one-to-one relationship between switch ports and functional servers B. Enables the live migration of a virtual server from one physical server to another without disruption to users or loss of services 

C. The access layer of the network moves into the vSphere ESX servers, providing streamlined vSphere management 

D. Provides management functions including the ability to run scripts and to install third-party agents for hardware monitoring, backup, or systems management 

E. New functional servers can be deployed with minimal physical changes on the network 

Answer: B,D 


Q84. Which of the following is a result when designing multiple EIGRP autonomous systems within the Enterprise Campus network? 

A. Improves scalability by dividing the network using summary routes at AS boundaries 

B. Decreases complexity since EIGRP redistribution is automatically handled in the background 

C. Reduces the volume of EIGRP queries by limiting them to one EIGRP AS 

D. Scaling is improved when a unique AS is run at the Access, Distribution, and Core layers of the network 

Answer: A 


Q85. What SAN technology can accomplish fabric infrastructure implementation using multiple fabrics? 

A. VSAN 

B. IVR 

C. SCSI 

D. NAS 

Answer: A 


2passeasy.com

Updated 300-320 book:

Q86. What are two characteristics of Cisco Global Site Selector? (Choose two.) 

A. It helps verify end-to-end path availability. 

B. It provides traffic rerouting in case of disaster. 

C. HSRP, GLBP, and VRRP can be clients of GSS. 

D. BGP must be the routing protocol between the distributed data centers. 

E. DNS responsiveness is improved by providing centralized domain management. 

Answer: B,E 


Q87. What are two benefits of migrating from a vPC design to FabricPath? (Choose two.) 

A. infrastructure scalability 

B. lower latency 

C. ease of configuration 

D. network stability 

E. easy to manage 

Answer: A,D 


Q88. Which option does best practice dictate for the maximum number of areas that an OSPF router should belong to for optimal performance? 

A. 1 

B. 2 

C. 3 

D. 4 

E. 5 

Answer: C 


Q89. What is the recommended subnet between two sites that have a point-to-point connection to conserve IP addresses? 

A. 255.255.255.0 

B. 255.255.252.0 

C. 255.255.255.252 

D. 255.255.255.240 

Answer: C 


Q90. Which statement about Fibre Channel communications is correct? 

A. N_Port to N_Port connections use logical node connection points. 

B. Flow control is only provided by QoS. 

C. It must be implemented in an arbitrated loop. 

D. Communication methods are similar to those of an Ethernet bus. 

Answer: A