The actual 300-320 software program associated with Ucertify may examine the testee whether to learn the Designing Cisco Network Service Architectures understanding firmly as well as real answers. The actual Ucertify 300-320 products are contain several select. Applicant can choose different package deal goods for the 300-320 pdf or even 300-320 vce software program in accordance with their particular understanding with the 300-320 circumstance.

2021 Jul 300-320 book:

Q91. Which technology allows network managers to centrally manage the VLAN database? 

A. VTP 

B. VLAN 

C. VSS 

D. vPC 

Answer: A 


Q92. Which unique characteristics of the Data Center Aggregation layer must be considered by an Enterprise Campus designer? 

A. Layer 3 routing between the Access and Aggregation layers facilitates the ability to span VLANs across multiple access switches, which is a requirement for many server virtualization and clustering technologies. 

B. "East-west" server-to-server traffic can travel between aggregation modules by way of the core, but backup and replication traffic typically remains within an aggregation module. 

C. Load balancing, firewall services, and other network services are commonly integrated by the use of service modules that are inserted in the aggregation switches. 

D. Virtualization tools allow a cost effective approach for redundancy in the network design by using two or four VDCs from the same physical switch. 

Answer: C 


Q93. What are two advantages of using Cisco FEX devices in the data center design? (Choose two.) 

A. Traffic-forwarding decisions are made by the Cisco FEX device. 

B. Cisco FEX devices must be upgraded when the parent switch is upgraded. 

C. Traffic-forwarding decisions are made by the parent switch, resulting in easier troubleshooting and centralized management. 

D. Cisco FEX devices do not have to be upgraded when the parent switch is upgraded, resulting in cost savings. 

E. Cisco FEX devices can be part of two different VDCs. 

Answer: C,D 


Q94. The direction of the flow of multicast traffic is based on which protocol? 

A. PIM 

B. IGMP 

C. underlying IGP 

D. MSDP 

Answer: C 


Q95. Which option is a method of restricting access for users based on user roles and locales? A. RBAC 

B. ACE 

C. LDAP 

D. RADIUS 

Answer: A 


300-320  book

Avant-garde proaqua tm 300-320 cisco:

Q96. What are two benefits of using 6to4 as an IPv6 transition method? (Choose two.) 

A. 6to4 tunnels allow isolated IPv6 domains to be remotely connected over IPv4 networks. 

B. Manual configuration (scalability) is easier. 

C. Point-to-multipoint automatic tunneling (automatic 6to4) is available. 

D. An infinite number of address spaces are allocated to an IPv6 subnet. 

E. Globally unique IPv4 addresses are not required. 

Answer: A,C 


Q97. Which router type injects external LSAs into the OSPF database using either other routing protocols or static routes? 

A. backbone router 

B. ABR 

C. internal router 

D. designated router 

E. ASBR 

Answer: E 


Q98. An engineer is designing a new data center network so that the topology maintains fewer uplinks to the aggregation layer to reduce STP processing requirements. What data center topology meets the RFP requirements? 

A. mesh 

B. top of rack 

C. star 

D. end of row 

Answer: D 


Q99. What is the purpose of an OTV edge device? 

A. connect to other data centers 

B. connect to the access layer 

C. connect to the end users 

D. connect to mobile devices 

Answer: A 


Q100. Two recently merged companies are using EIGRP and RIP. Which two strategies can facilitate a smooth migration? (Choose two.) 

A. Create an OSPF instance between EIGRP and RIP routing domains. 

B. Redistribute routing information between the RIP and EIGRP protocols. 

C. Add EIGRP and then remove RIP on the acquired company network. 

D. Use the EIGRP administrative distance to migrate one site at a time. 

E. Use static routes in place of dynamic routing between companies. 

Answer: B,C