It is more faster and easier to pass the Cisco 300-320 exam by using Vivid Cisco Designing Cisco Network Service Architectures questuins and answers. Immediate access to the Abreast of the times 300-320 Exam and find the same core area 300-320 questions with professionally verified answers, then PASS your exam with a high score now.

2021 Sep 300-320 dumps:

Q121. Which option is a primary requirement for the deployment of an IPv6-enabled network via the native method (dual-stack model) within the enterprise campus environment? 

A. hardware-based switching support for IPv6 forwarding on all campus switches 

B. restriction of IPv6-enabled devices to the core layer 

C. manual implementation of tunneling between IPv6-incompatible devices in an IPv4-over-IPv6 tunnel 

D. disabling of multicast in the distribution layer prior to implementation of IPv6 

Answer: A 


Q122. Which two ways to manage scalability issues inside an IBGP domain with 20 or more routers are recommended? (Choose two.) 

A. Configure route reflectors. 

B. Use OSPF instead of EIGRP as an underlying routing protocol. 

C. Create a full mesh at Layer 1. 

D. Configure confederations. 

E. Configure static routes between all routers. 

Answer: A,D 


Q123. Which IPv6 transition model should be utilized when two or more independent transition mechanisms are required? 

A. tunneling 

B. dual stack 

C. service block 

D. hybrid 

E. manual 

Answer: D 


Q124. Which of these statements is correct regarding Stateful Switchover and Cisco Nonstop Forwarding? 

A. Utilizing Cisco NSF in Layer 2 environments can reduce outages to one to three seconds. 

B. Utilizing SSO in Layer 3 environments can reduce outages to one to three seconds. 

C. Distribution switches are single points of failure causing outages for the end devices. 

D. Utilizing Cisco NSF and SSO in a Layer 2 environment can reduce outages to less than one second. 

E. NSF and SSO with redundant supervisors have the most impact on outages at the access layer. 

Answer: E 


Q125. What is an advantage of having an out-of-band management? 

A. It is less expensive to have an out-of-band management. 

B. Network devices can still be managed, even in case of network outage. 

C. There is no separation between the production network and the management network. 

D. SSH protocol must be used to manage network devices. 

Answer: B 


2passeasy.com

Up to the immediate present 300-320 cisco press:

Q126. Which action can be taken on a multiaccess segment with OSPF speakers to reduce the performance impact during widespread convergence events? 

A. Separate the network into multiple areas for each new multiaccess segment. 

B. Enable LSA throttling in the core to slow link state advertisement updates during times of network instability. 

C. Ensure that the elected DR or BDR router can support high-volume convergence events. 

D. Verify that fewer than 50 OSPF speakers are on the segment. 

Answer: C 


Q127. Which part of the Layer 3 header is used to identify a flow in NetFlow but it is not used for NBAR? 

A. source port 

B. ToS 

C. protocol type 

D. source IP 

Answer: B 


Q128. Which of these Layer 2 access designs does not support VLAN extensions? 

A. FlexLinks 

B. loop-free U 

C. looped square 

D. looped triangle 

E. loop-free inverted U 

Answer: B 


Q129. Refer to the exhibit. 


Which recommended practice is applicable? 

A. If no core layer is deployed, the design will be easier to scale. 

B. A dedicated campus core layer should be deployed for connecting three or more buildings. 

C. If no core layer is deployed, the distribution switches should not be fully meshed. 

D. A dedicated campus core layer is not needed for connecting fewer than five buildings. 

Answer: B 


Q130. Which three statements about Network Attached Storage are correct? (Choose three.) 

A. Data is accessed using NFS or CIFS. 

B. Data is accessed at the block level. 

C. NAS is referred to as captive storage. 

D. Storage devices can be shared between servers. 

E. A NAS implementation is not as fast as a DAS implementation. 

Answer: A,D,E