Exambible make fun of 300-320 test is actually written by the good professionals who are usually medical specialist inside tests. Cisco 300-320 Questions and answers together with described within the straightforward function which means you may comprehend these folks appropriately. Cisco 300-320 places together with earlier assessments help you to completely ready to the legitimate test problems. Each and every source of information available from Exambible is hand-crafted simply by our team of exercising The idea Pros. You can be positive that your Exambible Get a hold of 300-320, 300-320 R in addition to a, 300-320, together with 300-320 mind places could be the top quality, together with personalized to help make the educational go through the best option you may make inside getting yourself ready for a persons Certification.

2021 Sep 300-320 cisco press:

Q51. A network engineer is implementing virtualization into the enterprise network. Which system should be used to address policy enforcement at the distribution layer? 

A. Cisco IOS based firewall 

B. multilayer switches 

C. integrated firewall services 

D. identity services engine 

E. intrusion protection systems 

Answer: C 


Q52. The requirement for high availability within the Data Center network may cause the designer to consider which one of the following solutions? 

A. Construct a hierarchical network design using EtherChannel between a server and two VDCs from the same physical switch 

B. Utilize Cisco NSF with SSO to provide intrachassis SSO at Layers 2 to 4 

C. Define the Data Center as an OSPF NSSA area, advertising a default route into the DC and summarizing the routes out of the NSSA to the Campus Core 

D. Implement network services for the Data Center as a separate services layer using an active/active model that is more predictable in failure conditions 

Answer: B 


Q53. Which first-hop redundancy protocol that was designed by Cisco allows packet load sharing among groups of redundant routers? 

A. GLBP 

B. HSRP 

C. VRRP 

D. VSS 

Answer: A 


Q54. Which of the following two are effective and simple means of employing route summarization within the Enterprise Campus network? (Choose two) 

A. A default route (0.0.0.0 /0) advertised dynamically into the rest of the network 

B. Route filtering to manage traffic flows in the network, avoid inappropriate transit traffic through remote nodes, and provide a defense against inaccurate or inappropriate routing updates 

C. Use manual split horizon 

D. Use a structured hierarchical topology to control the propagation of EIGRP queries 

E. Open Shortest Path First (OSPF) stub areas 

Answer: A,E 


Q55. Which option maximizes EIGRP scalability? 

A. route redistribution 

B. route redundancy 

C. route filtering 

D. route summarization 

Answer: D 


2passeasy.com

Rebirth 300-320 book:

Q56. Which option lists the EIGRP minimum timer settings for hello and dead timers in seconds? 

A. 4 and 6 

B. 2 and 4 

C. 2 and 6 

D. both 6 

Answer: C 


Q57. Which STP enhancement can be configured on Layer 2 ports between distribution layer switches? 

A. LoopGuard 

B. PortFast 

C. UplinkFast 

D. RootGuard 

Answer: A 


Q58. Which option is the primary reason to implement security in a multicast network? 

A. maintain network operations 

B. allow multicast to continue to function 

C. optimize multicast utilization 

D. ensure data streams are sent to the intended receivers 

Answer: A 


Q59. Which option can be implemented to manipulate the election of PIM DR to force multicast traffic to a certain path? 

A. Assign a lower PIM DR priority to the PIM DR interface. 

B. Assign a lower IP address to the PIM DR interface. 

C. Assign a higher PIM DR priority to the PIM DR interface. 

D. Increase the cost on the PIM DR interface. 

Answer: C 


Q60. AutoQoS is used to implement VoIP in the enterprise, but the trust option is not configured on the interface. Which network management Cisco IOS capability classifies the voice traffic? 

A. NetFlow 

B. SNMP 

C. IP SLAs 

D. NBAR 

Answer: D