Want to know Exambible 300-360 Exam practice test features? Want to lear more about Cisco Designing Cisco Wireless Enterprise Networks certification experience? Study Guaranteed Cisco 300-360 answers to Most recent 300-360 questions at Exambible. Gat a success with an absolute guarantee to pass Cisco 300-360 (Designing Cisco Wireless Enterprise Networks) test on your first attempt.

2021 Jan 300-360 practice test

Q1. A downstream packet that contains a DSCP value arrives at the WLC Ethernet interface from the wired source network. The WLC is configured for QoS WLAN 802.1p mapping. How does the WLC treat the CAPWAP QoS marking when leaving the controller interface for the respective AP and final wireless client destination?

A. No outer CAPWAP or inner QoS tagging is applied.

B. The outer CAPWAP CoS is marked and capped and the inner DSCP maintains the original marking.

C. No outer CAPWAP QoS tag is applied, but the original DSCP is maintained inside CAPWAP.

D. The outer CAPWAP DHCP is marked and capped without any inner DSCP value.

Answer: B


Q2. A customer is deploying a mesh outdoor wireless network based on FCC standards where spectrum analysis shows significant radar energy propagating throughout the coverage area from a local weather station. Which channel must be excluded from the access points RRM calculation to avoid network disruption due to weather radar activity?

A. 132

B. 44

C. 11

D. 36

Answer: A

Explanation:

Weather radars operate within the 5600- to 5650-MHz band, which means that channels 124 and 128 might be affected, but also channels 120 and 132 might suffer from weather radar activity.

Reference: http://www.cisco.com/c/en/us/td/docs/wireless/technology/mesh/7-3/design/guide/Mesh/ Mesh_chapter_0111.html


Q3. When reviewing a design for a voice over wireless deployment, what per-call bandwidth cost should be factored in when determining maximum calls per cell using SIP and G.711u as the codec?

A. 64 bytes 

B. 8 bytes

C. 80 bytes

D. 10 bytes

Answer: C


Q4. A network engineer is preparing for an office site survey with a height of 2.5 meters. Which three components are recommended to complete the survey? (Choose three.)

A. Use APs with external antennas.

B. Use DoS attack on APs while measuring the throughput.

C. Use APs with built-in antennas.

D. Use a battery pack to power APs.

E. Use a drawing of the office space to draw AP and client placements.

F. Use APs with directional antennas.

Answer: C,D,E


Q5. A cabling contractor is working at a customer facility. The contractor is asking what rating of cable should be installed in return-air areas. Which information can be referenced to provide the contractor the requested information?

A. OSHA Codes

B. BICSI TDDM

C. NEC Ratings

D. IEEE Standards

Answer: B


Update 300-360 exam answers:

Q6. A customer is deploying a Greenfield 802.11ac network on a floor that will support approximately 300 wireless devices. Which setting needs to be changed on Prime Infrastructure Planning Tool in order to predict the amount of access points the customer needs to service the new floor?

A. Data Coverage Support Margin

B. Demand Settings

C. Add AP Field

D. 802.11n Protocol Support

Answer: B

Explanation: Reference: http://www.cisco.com/c/en/us/td/docs/wireless/prime_infrastructure/1-2/configuration/guide/pi_12_cg/maps.html#pgfId-1671104


Q7. An engineer is conducting a location readiness test and wants a selected point to be considered location-ready. Which three possible configurations reflect the minimum number of APs needed? (Choose three.)

A. One AP is resident in each quadrant surrounding the point-in-question.

B. One AP per 1400 sq. ft. on the map.

C. Two APs are resident in each quadrant surrounding the point-in- question.

D. Four APs are deployed on the floor.

E. Three APs are within 70 feet (21 meters) of the point-in- question

F. Three APs are deployed on the floor.

Answer: A,D,E

Explanation:

A point in a WLAN deployment is location ready if the following are all determined to be true:

At least four access points are deployed on the floor.

At least one access point is found to be resident in each quadrant surrounding the point-in- QUESTION NO:. At least one access point residing in each of at least three of the surrounding quadrants is located within 70 feet of the point-in-QUESTION NO:.

Reference:

http://www.cisco.com/c/en/us/td/docs/solutions/Enterprise/Borderless_Networks/Unified_Access/CMX/CMX_LocFund.pdf


Q8. What are two advantages of conducting an active survey versus a passive survey when verifying RF coverage?

(Choose two.)

A. verifies packet loss

B. verifies roaming

C. verifies SNR

D. verifies signal level

E. verifies interferers

Answer: A,B


Q9. An engineer is configuring an autonomous AP for RADIUS authentication. What three pieces of information must be known to configure the AP? (Choose three.)

A. BVI IP address

B. group name

C. RADIUS IP address

D. PAC encryption key

E. username and password

F. shared secret

Answer: A,C,F


Q10. A customer has dual-band devices that they want to use 40 MHz channels. If the customer is using Cisco 3600 Series access points with a 5508 controller. Which setting assists with this change?

A. Enable band select globally.

B. Enable aggressive load balancing.

C. Disable lower data rates on 802 .11G GHz radios.

D. Disable overlapping 802.11G channels.

Answer: A