Our pass rate is high to 98.9% and the similarity percentage between our 300-360 study guide and real exam is 90% based on our seven-year educating experience. Do you want achievements in the Cisco 300-360 exam in just one try? I am currently studying for the Cisco 300-360 exam. Latest Cisco 300-360 Test exam practice questions and answers, Try Cisco 300-360 Brain Dumps First.

Q11. An engineer is preparing for an outdoor wireless survey to mesh connect a distant remote building to a connected building. Which two types of antennas are appropriate for this application? (Choose two.)

A. circular polarized

B. patch

C. dish

D. Yagi

E. omni

Answer: C,D


Q12. A network engineer is preparing for an office site survey with a height of 2.5 meters. Which three components are recommended to complete the survey? (Choose three.)

A. Use APs with external antennas.

B. Use DoS attack on APs while measuring the throughput.

C. Use APs with built-in antennas.

D. Use a battery pack to power APs.

E. Use a drawing of the office space to draw AP and client placements.

F. Use APs with directional antennas.

Answer: C,D,E


Q13. An engineer must design wireless coverage in thick-walled stairwells. Which information should the engineer refer to when determining where APs can be installed?

A. Local or National Building Code

B. IEEE

C. BICSI TDMM

D. Cisco Hardware Installation Guide

Answer: D


Q14. A customer is deploying a Greenfield 802.11ac network on a floor that will support approximately 300 wireless devices. Which setting needs to be changed on Prime Infrastructure Planning Tool in order to predict the amount of access points the customer needs to service the new floor?

A. Data Coverage Support Margin

B. Demand Settings

C. Add AP Field

D. 802.11n Protocol Support

Answer: B

Explanation: Reference: http://www.cisco.com/c/en/us/td/docs/wireless/prime_infrastructure/1-2/configuration/guide/pi_12_cg/maps.html#pgfId-1671104


Q15. An engineer is assigned to replace an older data-grade autonomous wireless network with a Cisco controllerbased wireless network to meet Voice over WLAN needs. The customer also wants all existing cable infrastructure to be reused and no new cable be specified. How should the engineer respond to the customer’s requirements?

A. Implement the wireless network with the restraints and decrease the TPC neighbor threshold to increase Txpower to provide overlapping cell coverage at sufficient SNR to provide for Voice over WLAN service.

B. Implement the wireless network with the restraints and utilize high-gain antenna to provide overlapping cellcoverage at sufficient SNR to provide for Voice over WLAN service.

C. Inform the customer that the network will not likely function as desired and a post install survey with thepossibility of some new cable would be recommended.

D. Inform the customer that it is not possible to provide coverage and quality for Voice over WLAN usingexisting AP locations and an entire overbuild will be necessary.

Answer: C


Q16. An engineer is deploying an outdoor Mesh network. Which four major factors should be considered? (Choose four.)

A. power

B. buildings

C. traffic lights

D. satellite dishes

E. line of sight

F. network connectivity

G. power lines

H. mounting

Answer: A,E,F,H


Q17. An engineer is performing a predictive wireless design for a Parts Distribution Center, which requires data and location services. Which three requirements are inputs to the design? (Choose three.)

A. access points with directional antennas

B. continuous -67 dBm coverage from one access point

C. overlapping -75 dBm coverage from three access points

D. overlapping -67 dBm coverage from two access points

E. access points in IPS mode

F. continuous -72 dBm coverage from one access point

G. access points in corners and along perimeters

Answer: B,C,G

Explanation: Reference: http://www.cisco.com/c/en/us/td/docs/solutions/Enterprise/Mobility/WiFiLBS- DG/wifich5.html


Q18. After the completion of a site survey with Ekahau Site Survey tool, using the default color palette, it is noted that multiple areas are shown as white on the heat map when viewing 5 GHz signal strength data. What does this indicate about the signal strength?

A. The area is below the minimum threshold configured on the tool.

B. The area is below the detectable level and indicates no RF signal.

C. The area is below -100 dBm at coverage cell edge.

D. The area is below -67 dBm at coverage cell edge.

Answer: A


Q19. Cisco 7925G phones are experiencing intermittent connectivity issues. The wireless survey reveals that the facility has no current coverage holes. The radios on the 2.4GHz channel have all been statically set to power level 1. Which two reasons could explain why the phones are having issues on this wireless network? (Choose two.)

A. The phones are experiencing excessive co-channel interference.

B. The phones only operate on the 2.4 GHz band when the power level is above 25 mW.

C. The phones are not transmitting at the same power levels as the access points.

D. The phones are experiencing delays of less than 30 ms within their coverage cell.

E. The phones are receiving greater than -67 dBm RSSI on the 2.4 GHz band.

Answer: A,C


Q20. An engineer is tuning RRM parameters to improve client connectivity. Which channel band results in the best 802.11n client compatibility?

A. UNII-2

B. UNII-2e

C. UNII-3

D. UNII

E. UNII-1

Answer: E

Explanation:

802.11n operates on the same channel as 802.11a. For better compatibility with 802.11n clients, it is recommended to stay on lower channels (UNII-1 band).

Reference: http://www.cisco.com/c/en/us/support/docs/wireless/4400-series-wireless-lan-controllers/108184config-802-11n-wlc.html