Act now and download your Cisco 300-360 test today! Do not waste time for the worthless Cisco 300-360 tutorials. Download Improve Cisco Designing Cisco Wireless Enterprise Networks exam with real questions and answers and begin to learn Cisco 300-360 with a classic professional.

Q21. What is the optimal distance between APs for location services without considering the physical environment?

A. 10 to 25 feet

B. 90 to 120 feetĀ 

C. 50 to 70 feet

D. 80 to 100 feet

Answer: C

Explaination: Reference: http://www.cisco.com/c/en/us/td/docs/solutions/Enterprise/Mobility/emob41dg/emob41dg-wrapper/ch13Loca.html


Q22. A hospital environment was designed to guarantee RF coverage at or better than -67 dBm in the 5 GHz spectrum. The customer mandates that RRM be used for DCA and TPC in both bands. After deployment, why do many of the legacy 802.11b/g devices have difficulty maintaining connectivity?

A. Excessive co-channel interference in the 2.4 GHz band exists.

B. Excessive overlapping channels in the 2.4 GHz band exists.

C. TPC drastically reduces Tx power in the 2.4 GHz band.

D. TCP drastically increases Tx power in the 2.4 GHz band.

Answer: C


Q23. An engineer is planning for a 24 Mbps data rate for a new installation. What is the coverage area from the AP if the environment and other factors are not taken into consideration?

A. 225 feet

B. 80 feet

C. 150 feet

D. 100 feet

Answer: A


Q24. Which two types of information must be included in the installation inventory portion of the post-installation report? (Choose two.)

A. all AP, controller, and MSE administrator credentials

B. the names, locations, IP addresses, MAC addresses, etc. for every AP, controller, and MSE in the WLAN

C. a layout of the rack that the equipment is installed

D. results of the coverage audit performed with the site survey mapping tool

E. the number and type of all WLAN clients and tags

Answer: A,B


Q25. A network engineer is configuring QoS with a DSCP value of 46. To which queue must the CoS be mapped for priority queuing of the voice frames?

A. 1

B. 2

C. 5

D. 4

E. 3

Answer: C


Q26. What is the recommended minimum speed at the edge of the cells in an 802.11g network for a good Cisco VoWLAN deployment?

A. 11 Mb/s

B. 36 Mb/s

C. 12 Mb/s

D. 18 Mb/s

Answer: C


Q27. An engineer is preparing for an indoor wireless LAN survey and is provisioning a survey kit. Which three pieces of equipment should be included? (Choose three.)

A. external connector access point

B. integrated antenna access point

C. coax low-loss cable

D. battery operated power supply

E. range finder

F. Yagi antennas

Answer: B,D,E


Q28. Which list of characteristics must all controllers in a mobility group have in common based on best practices?

A. mobility group name, version of controller code, Control and Provisioning of Wireless Access Points mode,ACLs, and WLANs (SSIDs)

B. mobility domain name, version of controller code, and Control and Provisioning of Wireless Access Pointsmode

C. mobility domain name, version of controller code, Control and Provisioning of Wireless Access Pointsmode, ACLs, and WLANs (SSIDs)

D. mobility group name, version of controller code, and Control and Provisioning of Wireless Access Pointsmode

Answer: A


Q29. An engineer must perform a survey where the target client devices range from standard

Wi-Fi-equipped laptops, consumer handhelds and tablets, and low power tracking tags limited to 12 mW Tx power. With which setting should the survey AP be configured?

A. local power 11

B. local power 5

C. local power 14

D. local power 8

Answer: B


Q30. An engineer is determining the signal levels for the wireless cells. Which signal-to-noise ratio is an optimal configuration to achieve?

A. minimum SNR of -33 dBm

B. minimum SNR of -25 dBm

C. minimum SNR of 25 dB

D. minimum SNR of 33 dB

Answer: C

Explanation:

The minimum recommended wireless signal strength for voice applications is -67 dBm and the minimum SNR is 25 dB.

Reference: http://www.cisco.com/c/en/us/support/docs/wireless/5500-series-wireless-controllers/116057-sitesurvey-guidelines-wlan-00.html