Cause all that matters here is passing the Cisco 300-365 exam. Cause all that you need is a high score of 300-365 Deploying Cisco Wireless Enterprise Networks exam. The only one thing you need to do is downloading Testking 300-365 exam study guides now. We will not let you down with our money-back guarantee.

2021 Aug 300-365 exam prep

Q21. An engineer used an interface group under the SSID configuration, but noticed that a test client is getting an IP assigned in a different VLAN from the DHCP server. Which two options override the interface group configuration on the SSID? (Choose two.) 

A. static VLAN on client 

B. ACL 

C. AP group 

D. static IP on client 

E. MAC filtering 

F. RF group 

G. AAA override 

Answer: C,G 


Q22. A network engineer is configuring QoS and sees a DSCP value of 40. To which CoS value will this be mapped? 

A. 4 

B. 3 

C. 5 

D. 2 

E. 1 

Answer: C 


Q23. A client reports that video is not streaming. The administrator determines the client is connecting at a data rate of 12 Mbps and is trying to stream to a valid multicast address on the network. What three items should the administrator check next to troubleshoot the issue? (Choose three) 

A. IGMP snooping is turned off because the client cannot request to join a group, only access points can. 

B. Video-stream for the multicast video is configured in the controller. 

C. WLAN has been set for a QoS value of Platinum. 

D. WLAN has been configured to allow multicast-direct to work correctly and multicast-direct has been enabled globally. 

E. WLAN has been set for a QoS value of Gold. 

F. RTSP is used to stream the video due to wireless multicast not using acknowledgements. 

Answer: B,D,E 


Q24. A corporation has a Cisco Unified Wireless Network that has been deployed for voice coverage. The wireless data rates have been tuned to mandatory rates of 18 Mbps and 36 Mbps. Some wireless clients have been experiencing drops streaming multicast video while moving throughout the building. What is the cause of the drop in video? 

A. Clients are roaming at lower data rates and are not maintaining 36Mbps connectivity. 

B. Clients are not roaming due to coverage. This is causing the multicast data to drop due to the client re-associating often. 

C. Clients are connected at 18Mbps; however, other clients are connecting at 12Mbps and are causing the multicast video to degrade. 

D. Clients are maintaining a 12Mbps rate and cannot receive the stream at 18Mbps. 

Answer: A 


Q25. A network engineer must configure a 5 GHz network to allow for the greatest density of radios possible with the least amount of co-channel interference. Which configuration best fulfills this requirement? 

A. Set 802.11 h Local Power constraint to 25 dBm. 

B. Set DCA to 20 MHz channels and enable Extended UNII-2 channels. 

C. Enable Event Driven RRM in 5 GHz with a sensitivity of High, n 

D. Configure TPC Power Threshold to -80 dBm and set interference Optimal Mode (TPCv2). 

Answer: B 


2passeasy.com

Up to date 300-365 sample question:

Q26. A customer requires that the remote site be able to utilize local servers when the AP is in WAN-down (standalone mode). Which AP mode must be configured on the wireless controller? 

A. SE-Connect 

B. Monitor 

C. Local 

D. FlexConnect 

E. Sniffer 

F. Rogue Detector 

Answer: D 


Q27. A customer has implemented several WLANs in an auditorium utilizing a newly dedicated WLC and is experiencing excessive channel utilization regardless of occupancy. Which action reduces channel utilization without removing SSIDs? 

A. Disable MCS data rates 0 through 11. 

B. Disable MCS data rates used by 40 MHz channels. 

C. Disable data rates that use CCK. 

D. Disable VHT data rates. 

Answer: C 


Q28. You have just added a new MSE to Prime Infrastructure and want to synchronize the MSE with your 5508 WLC. which is located behind a firewall in a DMZ. You notice that NMSP messages are failing between the two devices. What traffic needs to be allowed on the Firewall to ensure the MSE and WLC can communicate using NMSP? 

A. UDP 16113 

B. TCP 1613 

C. TCP 16113 

D. UDP 1613 

Answer: C 


Q29. CMX Facebook WiFi can allow access to the network before authentication. Which two of the following options are available? (Choose two) 

A. Allow all the traffic before authentication and intercept HTTPs only. 

B. Allow HTTP traffic only before authentication and block all the traffic. 

C. Allow SNMP traffic only before authentication and block all the traffic. 

D. Allow all the traffic before authentication and intercept HTTP only. 

E. Allow HTTPs traffic only before authentication and block all other traffic. 

Answer: B,D 


Q30. What is the default NMSP echo interval between a Mobility Services Engine and Wireless LAN Controller? 

A. 30Seconds 

B. 15 Seconds 

C. 10 Seconds 

D. 60 Seconds 

Answer: B