The desire that have a new Cisco 300-460 certification of the committed IT aspirants will come accurate soon. In order to successfully accomplish the 300-460 certificate, try our Cisco on the web training study course. We have thousands regarding candidates who have find certified in the Cisco 300-460 exam round the globe. Short of Cisco Cisco preparation components, youd better get park in our Cisco 300-460 education course. Its must be the most effective decision you have made. The candidates for Cisco Cisco 300-460 exam are generally required to get comprehensive and thorough comprehending of the Cisco 300-460 exam contents. Our own 300-460 bootcamp can prove to be a fantastic help to suit your needs to prepare for the actual test.

2021 Aug 300-460 practice

Q31. A Cisco UCS Director administrator is attempting to resolve a workflow validation issue. Which option lists the steps that accomplish this task? 

A. On the menu bar, choose Policies > Catalogs. 

Click the Activities tab. 

Choose the workflow that failed validation. 

Click Validate Workflow. 

In the Workflow Validation dialog box, double click the description under Resolution. 

In the Validation Errors dialog box, view the summary for the issue detected and complete 

the wizard to resolve the validation error. 

B. On the menu bar, choose Policies > Orchestration. 

Click the Activities tab. 

Choose the workflow that failed validation. 

Click Validate Workflow. 

In the Workflow Validation dialog box, double click the description under Resolution. 

In the Validation Errors dialog box, view the summary for the issue detected and complete 

the wizard to resolve the validation error. 

C. On the menu bar, choose Policies > Orchestration. 

Click the Workflows tab. 

Choose the workflow that failed validation. 

Click Validate Workflow. 

In the Workflow Validation dialog box, double click the description under Resolution. 

In the Validation Errors dialog box, view the summary for the issue detected and complete the wizard to resolve the validation error. 

D. D. On the menu bar, choose Policies > Catalogs. 

Click the Workflows tab. 

Choose the workflow that failed validation. 

Click Validate Workflow. 

In the Workflow Validation dialog box, double click the description under Resolution. 

In the Validation Errors dialog box, view the summary for the issue detected and complete 

the wizard to resolve the validation error. 

Answer: C 


Q32. During which process are Cisco UCS UUID, MAC, and WWPN identifiers allocated from the pool? 

A. service profile instantiation 

B. server boot time 

C. service profile assignment to a server 

D. service profile template creation 

Answer: C 


Q33. A Cisco UCS Director administrator is trying to mapping policies. Where can this task be accomplished? 

A. Virtual > Physical Infrastructure Policies 

B. Virtual > Virtual/Hypervisor Policies 

C. Policies > Physical Infrastructure Policies 

D. Policies > Virtual/Hypervisor Policies 

Answer: D 

Reference: http://www.cisco.com/c/en/us/td/docs/unified_computing/ucs/ucs-director/vsphere-mgmt-guide/5-0/b_UCS_Director_VMware_vSphere_Management_Guide_50/b_UCS_Director_VMware_ vSphere_Management_Guide_50_chapter_0100.html#topic_736267F57B684D349EBA0C F77B2E17C6 


Q34. Which option lists the number of segments that are supported by VxLAN as standardized in RFC7348 and the number of bytes of overhead that are added to the original frame? 

A. 1 million; 50 

B. 16 million; 50 

C. 1 million; 48 

D. 6 million; 50 

Answer: B 

Reference: https://tools.ietf.org/html/rfc7348 


Q35. Which two pieces of information are needed when adding an NFS mount point in Cisco UCS Director? (Choose two.) 

A. the IP address of the NFS server where you plan to store the OS images for Bare Metal Agent to use 

B. the locate and organization where the NFS server is located 

C. the IP address of the IP share storage system 

D. the location of the NFS server where the OS images are stored 

Answer: A,D 

Reference: http://www.cisco.com/c/en/us/td/docs/unified_computing/ucs/ucs-director/bma-install-config/5-2/b_ucsd_bma_install_config_guide_5_2/b_ucsd_bma_install_config_guide_5_2_chapter_ 0110.html#task_FB4A6403CF4F4650B31A8C2C6FF4E69F 


300-460  exam guide

Improve 300-460 free exam questions:

Q36. A Cisco UCS Director administrator is charging the boot . Which option lists the steps that accomplish this task? 

A. On the menu bar, choose Physical > Storage. In the left pane, expand the pod and then click the Cisco UCS Manager account In the right pane, click the Organizations tab Click the organization in which you want to modify a policy and then click View details Click the Manage Boot Order tab. Choose the boot policy that you want to clone and click Manage Boot Order 

B. On the menu bar, choose Physical > Compute. In the left pane, expand the pod and then click the Cisco UCS Manager account In the right pane, click the Organizations tab Click the organization in which you want to modify a policy and then click View details Click the Manage Boot Order tab. Choose the boot policy that you want to clone and click Manage Boot Order 

C. On the menu bar, choose Physical > Storage. In the left pane, expand the pod and then click the Cisco UCS Manager account In the right pane, click the Organizations tab Click the organization in which you want to modify a policy and then click View details Click the Boot Policies tab. Choose the boot policy that you want to clone and click Manage Boot Devices Order 

D. On the menu bar, choose Physical > Compute. 

In the left pane, expand the pod and then click the Cisco UCS Manager account In the right pane, click the Organizations tab Click the organization in which you want to modify a policy and then click View details Click the Boot Policies tab. Choose the boot policy that you want to clone and click Manage Boot Devices Order 

Answer: D 

Reference: http://www.cisco.com/c/en/us/td/docs/unified_computing/ucs/ucs-director/ucs-central-mgmt-guide/4-1/b_Cisco_UCS_Director_UCSCentral_Mgmt_Guide_41/b_Cisco_UCS_Director_UCSCent ral_Mgmt_Guide_41_chapter_0111.html#concept_2313A9F59CD94237819D14A3CA608D FD 


Q37. Which vCenter authentication service secures the VMware Cloud infrastructure platform? 

A. authentication directory service 

B. vCenter cloud infrastructure service 

C. single sign-on 

D. secure token 

Answer: C 


Q38. An administrator is troubleshooting basic connectivity between two Fibre Channel points that include node hops and latency data. Which tool is the best for troubleshooting this scenario? 

A. ping 

B. fctraceroute 

C. traceroute 

D. fcping 

Answer: B 

Reference: Ping and traceroute are two of the most useful tools for troubleshooting TCP/IP networking problems. The ping utility generates a series of.echopackets to a destination across a TCP/IP internetwork. When the echo packets arrive at the destination, they are rerouted and sent back to the source. Using ping, you can verify connectivity and latency to a particular destination across an IP routed network. 

The traceroute utility operates in a similar fashion, but can also determine the specific path that a frame takes to its destination on a hop-by-hop basis. 


Q39. Which three statements about server pools are true? (Choose three.) 

A. Cisco USC Director Displays only the managed servers in a server pool, but the size of the pool includes all servers. 

B. Servers pools cannot be assigned to a Cisco USC Director group. 

C. A given server can belong only to a specific server pool. 

D. A server pool contains a set of servers that share the same attributes such as server type, amount of memory, local storage, type of CPU, or local drive configuration. 

E. A server pool only includes servers from a specific chassis in the system. 

F. If your system implements multitenansy through organizations, you can designate one ore more server pools to be used by a specific organization. 

Answer: A,D,F 

Reference: http://www.cisco.com/c/en/us/td/docs/unified_computing/ucs/ucs-director/ucs-mgmt-guide/4-0/b_Cisco_UCS_Director_UCS_Management_Guide_40/b_Cisco_UCS_Director_UCS_Ma nagement_Guide_40_chapter_0110.html 


Q40. Which three boot policies can be created for Cisco UCS Manager in Cisco UCS Director? (Choose three.) 

A. VLAN boot 

B. UEFI secure boot 

C. iSCSI boot 

D. NFS boot 

E. SAN boot 

F. FCOE boot 

Answer: A,C,E 

Reference: Various boot options are: 

SAN Boot 

LAN Boot 

Local Disk Boot 

Virtual Media Boot 

iSCSI Boot