Act now and download your Cisco 300-460 test today! Do not waste time for the worthless Cisco 300-460 tutorials. Download Most up-to-date Cisco Implementing and Troubleshooting the Cisco Cloud Infrastructure (CLDINF) exam with real questions and answers and begin to learn Cisco 300-460 with a classic professional.

2021 Aug 300-460 practice test

Q11. Which three options does the Cisco UCS Manager boot policy determine? (Choose three.) 

A. initiator port range 

B. selection of the boot device 

C. location from which the server boots 

D. initiator and target ports 

E. global boot device priority 

F. order in which boot devices are invoked 

Answer: B,C,F 


Q12. With which three types of zoning can a Cisco UCB domain be configured? (Choose three.) 

A. cloud-based Fibre Channel zoning B. Cisco UCS local Fibre Channel zoning 

C. hybrid-based Fibre Channel zoning 

D. switch-based Fibre Channel zoning 

E. no zoning 

F. vBlock-based Fibre Channel zoning 

Answer: B,D,E 

Reference: http://www.cisco.com/c/en/us/td/docs/unified_computing/ucs/sw/gui/config/guide/2-2/b_UCSM_GUI_Configuration_Guide_2_2/b_UCSM_GUI_Configuration_Guide_2_2_cha pter_011011.pdf 


Q13. A Cisco UCS Director administrator is viewing the status of his pod on the Virtual > Compute tab. Which three tabs are available under this menu& (Choose three.) 

A. VMs 

B. VM Chargeback 

C. Service Requests 

D. VM Reservations 

E. Resource Pools 

F. vDCs 

Answer: A,E,F 


Q14. Which two statements about virtual networks in a Cisco-powered private cloud are true? (Choose two.) 

A. After the last VM is shutdown, the associated virtual network is gone for garbage collection. 

B. The last vNIC can be deleted issuing the command no interface virtual. 

C. Virtual networks are abstractions whose state is stored in the orchestration layer. 

D. N1KV supports dynamic routing on virtual networks. 

E. Issue the show module command in virtual supervisor module to view virtual network mapping with VM. 

Answer: D,E 


Q15. Which three statements about context workflow mapping in Cisco UCS Director are true? (Choose three.) 

A. You can execute a workflow that contains a set of tasks from within a context of a component. 

B. Workflows cannot be mapped in the form of an action, nor can they be executed in the context of of a component 

C. You have to browse for a required workflow in the workflow list to execute it 

D. Context workflow mapping consists of two stages: Stage 1 – Create a context mapper task and add it to the workflow that must be mapped as an action Stage 2 – Add the workflow to the content mapper list by giving in an action label 

E. Context workflow mapping consists of two stages: Stage 1 – Create the workflow to the content mapper list by giving in an action label Stage 2 – Add a context mapper task to the workflow that must be mapped as an action 

F. You can map a workflow in the form of an action and execute it in the context of the component Workflows cannot be executed at the component level 

Answer: A,C,D 

Reference: http://www.cisco.com/c/en/us/td/docs/unified_computing/ucs/ucs-director/orchestration-guide/5-0/b_UCS_Director_Orchestration_Guide_5_0/b_UCS_Director_Orchestration_Guide_5_0_ chapter_0101.html#concept_3BA2EDADF4724218802E5CE3184B27A0 


300-460  exam guide

Leading 300-460 test engine:

Q16. A Cisco UCS Director administrator is configuring vHBA. Which four fields are needed to configure vHBA? (Choose four.) 

A. vHBA Name 

B. Adapter Policy 

C. Template Type 

D. Organizations 

E. Description 

F. Fabric ID 

G. UCS Organization Name 

H. UCS Account Name 

Answer: A,C,E,F 

Reference: http://www.cisco.com/c/en/us/td/docs/unified_computing/ucs/ucs-director/ucs-mgmt-guide/4-0/b_Cisco_UCS_Director_UCS_Management_Guide_40/b_Cisco_UCS_Director_UCS_Ma nagement_Guide_40_chapter_0101.html#concept_930C11B6473846DDA5F7F25E88EC8 F33 


Q17. Which option describes a function of a target in Storage Area Networking? 

A. starts a connection over the fabric to one or more ports 

B. delivers storage volumes to the initiators from the storage system 

C. provides a storage network consisting of one or more Fibre Channel switches 

D. consumes storage volumes using a host bus adapter 

Answer: B 


Q18. A Cisco USC Director administrator is viewing the workflow input and output status of a service request. Which option lists the steps that accomplish this task? 

A. On the menu bar, choose Organizations > My Approvals. 

Choose a user group. 

Click the Service Request tab. 

Choose a service request. 

Click View Details, and choose the Log tab. 

B. On the menu bar, choose Organizations > Virtual Resources. 

Click the Service Requests tab. 

Choose the service request. 

Click View Details, and choose the Input/Output tab. 

C. On the menu bar, choose Organizations > Service Requests. 

Click the Service Requests tab. 

Choose the service request. 

Click View Details, and choose the Input/Output tab. 

D. On the menu bar, choose Organizations > Service Requests. 

Choose a user group. 

Click the Service Request tab. 

Choose a service request. 

Click View Details, and choose the Log tab. 

Answer: D 

Reference: http://www.cisco.com/c/en/us/td/docs/cloud-systems-management/intercloud-fabric/2-1-2/user-

guide/icf/b_Cisco_Intercloud_Fabric_User_Guide_Release_2_1_2/b_Cisco_Intercloud_Fa bric_User_Guide_Release_2_0_chapter_01000.html 


Q19. A Cisco UCSM administrator has been tasked with deploying a new data center. Which two recommendations aid in the ability to associate a service with a server? (Choose two.) 

A. The host control setting for a QoS policy applies to vNICs only. It has no effect on a vHBA. 

B. You can assign only a QoS policy to a vHBA if the priority setting for that policy is set to fc, which represents the Fibre Channel system class. 

C. The host control setting for a QoS policy applies to vHBAs only. 

D. Power capping is supported for rack servers. If you include a power control policy in a service profile that is associated with a rack-mount server, the policy is implemented. 

Answer: B,D 


Q20. Which option describes the purpose of system VLANs as used in a Cisco Nexus 1000V Switches? 

A. is the equivalent of 802.1q tagging in the Cisco Nexus 1000V 

B. enables interface connectivity before an interface is programmed via the control plane 

C. allows the VSM to send opaque data to all hosts under management 

D. supplements pVLAN functionality in a virtualized environment 

Answer: C