Make use of Examcollection Cisco 300-465 examination inquiries to gain access to the item High quality. You wont need to refrain from getting the 300-465 Exam Issues since it?¡¥s the final on-line 300-465 Analysis Material. A huge number of an online success 300-465 applicants include transferred their very own true 300-465 Exam using our 300-465, and for that reason will you!

2021 Jan 300-465 sample question

Q21. Which two options need to be considered to build a context aware infrastructure? (Choose two.) 

A. VIAN segmentation (or every application type. 

B. The design of data formats and network protocols for the platform. 

C. Creating zero connectivity environments for sensitive data. 

D. The building of basic services in the infrastructure, including automatic path creation and proximity-based discovery. 

Answer: B,D 


Q22. A UCS Director administrator must migrate a VM from a hypervisor to a public cloud In which two ways can this task be accomplished? (Choose two) 

A. You can perform vMotion and Storage vMotion simultaneously on a running VM. 

B. VH Migration can occur using the Migrate VM wizard. 

C. You can add the Mutate VM task from the Cisco UCS Director task library to a workflow for migration. 

D. vMotion or Storage vMotion can be triggered through Virtual > Migration menu. 

Answer: A,C 


Q23. A cloud administrator is considering the appropriate solution to automate a hybrid cloud deployment. The solution requires a single pane of glass infrastructure management, monitoring, health dashboard, orchestration and a self-service portal. Which solution is mostappropriatefor this environment? 

A. PSC 

B. Cisco UCS Director 

C. Cisco WC 

D. Cisco Enablement Platform 

Answer:


Q24. A cloud administrator is considering deep packet inspection to secure the cloud infrastructure. Which three statements about DPI are true? (Choose three) 

A. The use of DPI makes it possible to find, identify, classify, reroute, or block packets with specific data or code payloads. 

B. DPI does not require updates and revisions to remain optimally effective. 

C. DPI is an advanced method of packet filtering that functions at the application layer of the OSI. 

D. DPI examines only packet headers. 

E. DPI is essential in protecting the cloud against malicious threats such as web exploits, zeroday attacks, data exfiltration, and malware-based botnets. 

F. DPI can increase compute, speed because it decreases the burden on the processor. 

Answer: A,C,E 


Q25. Which option does not relate to the zero trust model? 

A. secure access 

B. orchestration 

C. intrusion protection system 

D. segmentation 

Answer:


Latest 300-465 pdf exam:

Q26. An administrator is designing a cloud environment lo support multi-tenancy. The customs will share infrastructure, applications. Which two designconcernsshould have priority? (Choose two) 

A. core layer segmentation 

B. to ensure that proper upgrade protocols are planned out 

C. VM segmentation and database segmentation 

D. to ensure that proper security and isolation protects tenants from the risks they pose to one another 

E. data center infrastructure segmentation 

Answer: B,D 


Q27. Which three network services are offered by Microsoft Azure? (Choose three.) 

A. elastic load balancing 

B. traffic manager route incoming traffic for high performance and availability 

C. intrusion detection systems, load balancing, firewalls 

D. virtual private networks to be deployed and managed 

E. virtual network provision private networks, optionally connect to on-premises datacenters 

F. express route dedicated private network fiber connections to Azure 

Answer: B,E,F 


Q28. Which three options are benefits of Cisco Intercloud Fabric? (Choose three.) 

A. integration of third-party solutions into the Cisco UCS Director management platform with a publicly available software development kit 

B. provides a choice of cloud prowlers such as Amazon Web Service, Microsoft Azure, and Cisco Intercloud services 

C. provides a single point of management and control (or virtual workloads across multiple prowler clouds 

D. enables workload mobility to and from service provider clouds for virtual workloade 

E. extensive enhancements for VMware. VCE, and EMC solution components 

F. support for Hewlett Packard Onboard Administrator to install bare-metal blades and manage them using Cisco UCS Director's task library 

Answer: B,C,D 


Q29. A cloud administrator is attempting to reduce risks when accessing the data center. Which feature will control access? 

A. unecrypted connections 

B. RBAC 

C. access switches 

D. accessing devices using HTTP 

Answer:


Q30. Which two product configurations are provided by Cisco Intercloud Fabric architecture? (Choose two.) 

A. Cisco Intercloud fabric for Business 

B. Cisco Intercloud fabric for Providers 

C. Cisco Intercloud fabric for Public clouds 

D. Cisco Intercloud fabric for Hybrid clouds 

E. Cisco Intercloud fabric for Private clouds 

Answer: A,B