The items involving Cisco company are being used by scores of the individuals for most your ages. Any Cisco accreditation these are known as a star involving reliability plus validation. The assumption is of which to show yourself in the profession, you might want one qualification on the Pass4sure 300-470. To secure a Cisco, it is advisable to shell out time plus accomplish hard work. One of the primary road blocks involving moving a Automating the Cisco Enterprise Cloud 300-470 quiz is how to get started on. Usually, finding your way through a Cisco 300-470 qualification quiz should come up with a thorough programs. Map because of it qualification offers you the right beginning this also method will allow you to fix the trouble simply.

2021 Jan 300-470 torrent

Q11. A cloud administrator has been tasked with ordering a three-tier application container on Cisco Prime Service Catalog 11.0. Which three requirements are necessary to achieve this task? (Choose three.) 

A. Cisco Prime Service Catalog must have Stack Designer. 

B. PSC Container templates are optional. 

C. Heatmust be running. 

D. Puppetmust be installed. 

E. Application Containermust be set up in Cisco UCS Director. 

F. BMA must be installed. 

G. Cisco UCS Director Catalog must be imported into the Cisco Prime Service Catalog. 

Answer: A,C,E 


Q12. Which four predefined tasks are included in Orchestrator? (Choose four.) 

A. SSH Command 

B. Collect Inventory 

C. Telnet Command 

D. Execute Cloupia Script 

E. Notify URL 

F. Email Administration 

G. Putty Command 

H. Order Requisition 

Answer: A,B,D,E 


Q13. You have been tasked with publishing a new catalog. Which two fieldsare available when publishinga new catalog? (Choose two.) 

A. Cloud Name 

B. Catalog Ordering 

C. Image 

D. Select Datacenter 

E. Authorizations 

Answer: A,C 


Q14. Which two are leveraged to deploy secure Layer 2 extension in the Cisco Intercloud Fabric? (Choose two.) 

A. Cisco Intercloud Fabric Extender 

B. Cisco Prime Network Services Controller 

C. Cisco Intercloud Fabric Switch 

D. Cisco Intercloud Fabric Agent 

Answer: A,C 


Q15. Which two statements are true regarding snapshot and snapshot limitations? (Choose two.) 

A. Resource limitations should be set up in.Cisco Prime Service Catalog by user groups to prevent datastore exhaustion. 

B. Powering off a VM in a vCenter will make a snapshot go faster. 

C. A VM in a VDC can be accessed by any user regardless of permissions. 

D. Users can create, revert, and delete snapshots in accordance with the end-user self-service policy by VDC. 

Answer: B,D 


Updated 300-470 practice exam:

Q16. Which two statements are true regarding container templates, container catalogs, standard catalogs, and advance catalogs services created in the Cisco Prime Service Catalog for Cisco UCS Director? (Choose two.) 

A. If these services are associated with a group in the Cisco UCS Director, users in the corresponding group in the Cisco Prime Service Catalogs can only order services that the group has access to. 

B. If these services are associated with a group in the Cisco UCS Director, users in all groups in the Cisco Prime Service Catalog can order services that the group has access to. 

C. If the services are associated with All Groups in the Cisco UCS Director, users in the corresponding group in the Cisco Prime Service Catalog can order the services that All Groups have access to. 

D. If the services are associated with All Groups in the Cisco UCS Director, all users in the Cisco Prime Service Catalog can order services. 

Answer: A,C 


Q17. An administrator is editing a Cisco UCS Director catalog item under the user credentials pane. Which three fields are available? (Choose three.) 

A. User ID 

B. Password 

C. Full Name 

D. Credential Options 

E. Description 

F. Cloud Name 

Answer: A,B,D 


Q18. Which two statements are true regarding port-profiles and the Cisco Intercloud Fabric virtual machine? (Choose two.) 

A. All port profiles required for creating the Cisco Intercloud Network Policies must be created using Intercloud Fabric. 

B. Trunk ports are supported in the cloud virtual machines. 

C. All port profiles required for deploying a virtual machine must be created using the Cisco Intercloud Fabric. 

D. Trunk ports are supported in virtual machines that will be migrated to the cloud. 

Answer: A,C 


Q19. The Application Stack as a service feature is available with which option in the Cisco Prime Service Catalog? 

A. Keynote 

B. Virtual Appliance 

C. Stack Designer 

D. Application Designer 

Answer:


Q20. If an administrator were to delete a VM in the Intercloud Fabric provider portal, what would be the expected behavior? 

A. VM deletion in the cloud provider portal is not an available feature. 

B. The Cisco Intercloud Fabric GUI does not reflect the change; the provider portal reflects the change. 

C. The Cisco Intercloud Fabric GUI will immediately reflect the change. 

D. The VM can only be deleted from the provider portal. 

Answer: