Our pass rate is high to 98.9% and the similarity percentage between our 312-50 study guide and real exam is 90% based on our seven-year educating experience. Do you want achievements in the EC-Council 312-50 exam in just one try? I am currently studying for the EC-Council 312-50 exam. Latest EC-Council 312-50 Test exam practice questions and answers, Try EC-Council 312-50 Brain Dumps First.

Q411. Here is the ASCII Sheet. 

You want to guess the DBO username juggyboy (8 characters) using Blind SQL Injection technique. 

What is the correct syntax? 

A. Option A 

B. Option B 

C. Option C 

D. Option D 

Answer: A


Q412. Derek has stumbled upon a wireless network and wants to assess its security. However, he does not find enough traffic for a good capture. He intends to use AirSnort on the captured traffic to crack the WEP key and does not know the IP address range or the AP. How can he generate traffic on the network so that he can capture enough packets to crack the WEP key? 

A. Use any ARP requests found in the capture 

B. Derek can use a session replay on the packets captured 

C. Derek can use KisMAC as it needs two USB devices to generate traffic 

D. Use Ettercap to discover the gateway and ICMP ping flood tool to generate traffic 

Answer: D

Explanation: By forcing the network to answer to a lot of ICMP messages you can gather enough packets to crack the WEP key. 


Q413. Exhibit: 

Please study the exhibit carefully. 

Which Protocol maintains the communication on that way? 

A. UDP 

B. IP 

C. TCP 

D. ARP 

E. RARP 

Answer: C

Explanation: A TCP connection is always initiated with the 3-way handshake, which establishes and negotiates the actual connection over which data will be sent. 


Q414. Which one of the following instigates a SYN flood attack? 

A. Generating excessive broadcast packets. 

B. Creating a high number of half-open connections. 

C. Inserting repetitive Internet Relay Chat (IRC) messages. 

D. A large number of Internet Control Message Protocol (ICMP) traces. 

Answer: B

Explanation: A SYN attack occurs when an attacker exploits the use of the buffer space during a Transmission Control Protocol (TCP) session initialization handshake. The attacker floods the target system's small "in-process" queue with connection requests, but it does not respond when a target system replies to those requests. This causes the target system to time out while waiting for the proper response, which makes the system crash or become unusable. 


Q415. John is a keen administrator, and has followed all of the best practices as he could find on securing his Windows Server. He has renamed the Administrator account to a new name that he is sure cannot be easily guessed. However, there are people who already attempt to compromise his newly renamed administrator account. 

How is it possible for a remote attacker to decipher the name of the administrator account if it has been renamed? 

A. The attacker used the user2sid program. 

B. The attacker used the sid2user program. 

C. The attacker used nmap with the –V switch. 

D. The attacker guessed the new name. 

Answer: B

Explanation: User2sid.exe can retrieve a SID from the SAM (Security Accounts Manager) from the local or a remote machine Sid2user.exe can then be used to retrieve the names of all the user accounts and more. These utilities do not exploit a bug but call the functions LookupAccountName and LookupAccountSid respectively. What is more these can be called against a remote machine without providing logon credentials save those needed for a null session connection. 


Q416. What is the default Password Hash Algorithm used by NTLMv2? 

A. MD4 

B. DES 

C. SHA-1 

D. MD5 

Answer: D


Q417. Which of the following represent weak password? (Select 2 answers) 

A. Passwords that contain letters, special characters, and numbers Example: ap1$%##f@52 

B. Passwords that contain only numbers Example: 23698217 

C. Passwords that contain only special characters Example: &*#@!(%) 

D. Passwords that contain letters and numbers Example: meerdfget123 

E. Passwords that contain only letters Example: QWERTYKLRTY 

F. Passwords that contain only special characters and numbers Example: 123@$45 

G. Passwords that contain only letters and special characters Example: bob@&ba 

H. Passwords that contain Uppercase/Lowercase from a dictionary list Example: OrAnGe 

Answer: EH


Q418. Fred is the network administrator for his company. Fred is testing an internal switch. From an external IP address, Fred wants to try and trick this switch into thinking it already has established a session with his computer. How can Fred accomplish this? 

A. Fred can accomplish this by sending an IP packet with the RST/SIN bit and the source address of his computer. 

B. He can send an IP packet with the SYN bit and the source address of his computer. 

C. Fred can send an IP packet with the ACK bit set to zero and the source address of the switch. 

D. Fred can send an IP packet to the switch with the ACK bit and the source address of his machine. 

Answer: D


Q419. You are manually conducting Idle Scanning using Hping2. During your scanning you notice that almost every query increments the IPID regardless of the port being queried. One or two of the queries cause the IPID to increment by more than one value. Why do you think this occurs? 

A. The zombie you are using is not truly idle. 

B. A stateful inspection firewall is resetting your queries. 

C. Hping2 cannot be used for idle scanning. 

D. These ports are actually open on the target system. 

Answer: A

Explanation: If the IPID is incremented by more than the normal increment for this type of system it means that the system is interacting with some other system beside yours and has sent packets to an unknown host between the packets destined for you. 


Q420. _____ is a type of symmetric-key encryption algorithm that transforms a fixed-length block of plaintext (unencrypted text) data into a block of ciphertext (encrypted text) data of the same length. 

A. Bit Cipher 

B. Hash Cipher 

C. Block Cipher 

D. Stream Cipher 

Answer: C

Explanation: A block cipher is a symmetric key cipher which operates on fixed-length groups of bits, termed blocks, with an unvarying transformation. When encrypting, a block cipher might take a (for example) 128-bit block of plaintext as input, and output a corresponding 128-bit block of ciphertext.