Act now and download your EC-Council 312-50 test today! Do not waste time for the worthless EC-Council 312-50 tutorials. Download Rebirth EC-Council Ethical Hacking and Countermeasures (CEHv6) exam with real questions and answers and begin to learn EC-Council 312-50 with a classic professional.

Q1. You have successfully gained access to a victim's computer using Windows 2003 Server SMB Vulnerability. Which command will you run to disable auditing from the cmd? 

A. stoplog stoplog ? 

B. EnterPol /nolog 

C. EventViewer o service 

D. auditpol.exe /disable 

Answer: D


Q2. Which of the following are well know password-cracking programs?(Choose all that apply. 

A. L0phtcrack 

B. NetCat 

C. Jack the Ripper 

D. Netbus 

E. John the Ripper 

Answer: AE

Explanation: L0phtcrack and John the Ripper are two well know password-cracking programs. Netcat is considered the Swiss-army knife of hacking tools, but is not used for password cracking 


Q3. An Evil Cracker is attempting to penetrate your private network security. To do this, he must not be seen by your IDS, as it may take action to stop him. What tool might he use to bypass the IDS? 

Select the best answer. 

A. Firewalk 

B. Manhunt 

C. Fragrouter 

D. Fragids 

Answer:

Explanations: 

Firewalking is a way to disguise a portscan. Thus, firewalking is not a tool, but a method of conducting a port scan in which it can be hidden from some firewalls. Synamtec Man-Hunt is an IDS, not a tool to evade an IDS. Fragrouter is a tool that can take IP traffic and fragment it into multiple pieces. There is a legitimate reason that fragmentation is done, but it is also a technique that can help an attacker to evade detection while Fragids is a made-up tool and does not exist. 


Q4. WEP is used on 802.11 networks, what was it designed for? 

A. WEP is designed to provide a wireless local area network (WLAN) with a level of security and privacy comparable to what it usually expected of a wired LAN. 

B. WEP is designed to provide strong encryption to a wireless local area network (WLAN) with a lever of integrity and privacy adequate for sensible but unclassified information. 

C. WEP is designed to provide a wireless local area network (WLAN) with a level of availability and privacy comparable to what is usually expected of a wired LAN. 

D. WEOP is designed to provide a wireless local area network (WLAN) with a level of privacy comparable to what it usually expected of a wired LAN. 

Answer: A

Explanation: WEP was intended to provide comparable confidentiality to a traditional wired network (in particular it does not protect users of the network from each other), hence the name. Several serious weaknesses were identified by cryptanalysts — any WEP key can be cracked with readily available software in two minutes or less — and WEP was superseded by Wi-Fi Protected Access (WPA) in 2003, and then by the full IEEE 802.11i standard (also known as WPA2) in 2004. 


Q5. You receive an e-mail with the following text message. 

"Microsoft and HP today warned all customers that a new, highly dangerous virus has been discovered which will erase all your files at midnight. If there's a file called hidserv.exe on your computer, you have been infected and your computer is now running a hidden server that allows hackers to access your computer. Delete the file immediately. Please also pass this message to all your friends and colleagues as soon as possible." 

You launch your antivirus software and scan the suspicious looking file hidserv.exe located in c:windows directory and the AV comes out clean meaning the file is not infected. You view the file signature and confirm that it is a legitimate Windows system file "Human Interface Device Service". 

What category of virus is this? 

A. Virus hoax 

B. Spooky Virus 

C. Stealth Virus 

D. Polymorphic Virus 

Answer: A


Q6. Bill has started to notice some slowness on his network when trying to update his company’s website while trying to access the website from the Internet. Bill asks the help desk manager if he has received any calls about slowness from the end users, but the help desk manager says that he has not. Bill receives a number of calls from customers that can’t access the company website and can’t purchase anything online. Bill logs on to a couple of this routers and notices that the logs shows network traffic is at all time high. He also notices that almost all the traffic is originating from a specific address. 

Bill decides to use Geotrace to find out where the suspect IP is originates from. The Geotrace utility runs a traceroute and finds that IP is coming from Panama. Bill knows that none of his customers are in Panama so he immediately thinks that his company is under a Denial of Service attack. Now Bill needs to find out more about the originating IP Address. 

What Internet registry should Bill look in to find the IP Address? 

A. LACNIC 

B. ARIN 

C. RIPELACNIC 

D. APNIC 

Answer: A

Explanation: LACNIC is the Latin American and Caribbean Internet Addresses Registry that administers IP addresses, autonomous system numbers, reverse DNS, and other network resources for that region. 


Q7. TCP packets transmitted in either direction after the initial three-way handshake will have which of the following bit set? 

A. SYN flag 

B. ACK flag 

C. FIN flag 

D. XMAS flag 

Answer: B


Q8. Steven the hacker realizes that the network administrator of company is using syskey to protect organization resources in the Windows 2000 Server. Syskey independently encrypts the hashes so that physical access to the server, tapes, or ERDs is only first step to cracking the passwords. Steven must break through the encryption used by syskey before he can attempt to brute force dictionary attacks on the hashes. Steven runs a program called “SysCracker” targeting the Windows 2000 Server machine in attempting to crack the hash used by Syskey. He needs to configure the encryption level before he can launch attach. 

How many bits does Syskey use for encryption? 

A. 40 bit 

B. 64 bit 

C. 256 bit 

D. 128 bit 

Answer: D

Explanation: SYSKEY is a utility that encrypts the hashed password information in a SAM database using a 128-bit encryption key. 


Q9. Which of the following Registry location does a Trojan add entries to make it persistent on Windows 7? (Select 2 answers) 

A. HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREMicrosoftWindowsCurrentVersionRun 

B. HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREMicrosoftWindowsSystem32CurrentVersion Run 

C. HKEY_CURRENT_USERSoftwareMicrosoftWindowsSystem32CurrentVersionRun 

D. HKEY_CURRENT_USERSoftwareMicrosoftWindowsCurrentVersionRun 

Answer: AD


Q10. Travis works primarily from home as a medical transcriptions. 

He just bought a brand new Dual Core Pentium Computer with over 3 GB of RAM. He uses voice recognition software is processor intensive, which is why he bought the new computer. Travis frequently has to get on the Internet to do research on what he is working on. After about two months of working on his new computer, he notices that it is not running nearly as fast as it used to. 

Travis uses antivirus software, anti-spyware software and always keeps the computer up-to-date with Microsoft patches. 

After another month of working on the computer, Travis computer is even more noticeable slow. Every once in awhile, Travis also notices a window or two pop-up on his screen, but they quickly disappear. He has seen these windows show up, even when he has not been on the Internet. Travis is really worried about his computer because he spent a lot of money on it and he depends on it to work. Travis scans his through Windows Explorer and check out the file system, folder by folder to see if there is anything he can find. He spends over four hours pouring over the files and folders and can’t find anything but before he gives up, he notices that his computer only has about 10 GB of free space available. Since has drive is a 200 GB hard drive, Travis thinks this is very odd. 

Travis downloads Space Monger and adds up the sizes for all the folders and files on his computer. According to his calculations, he should have around 150 GB of free space. What is mostly likely the cause of Travi’s problems? 

A. Travis’s Computer is infected with stealth kernel level rootkit 

B. Travi’s Computer is infected with Stealth Torjan Virus 

C. Travis’s Computer is infected with Self-Replication Worm that fills the hard disk space 

D. Logic Bomb’s triggered at random times creating hidden data consuming junk files 

Answer: A

Explanation: A rootkit can take full control of a system. A rootkit's only purpose is to hide files, network connections, memory addresses, or registry entries from other programs used by system administrators to detect intended or unintended special privilege accesses to the computer resources.