Actualtests older EC-Council professors as well as experts can easily accept which Actualtests EC-Council 312-50 examination answers and questions are practically proper. The pass price regarding Ethical Hacking and Countermeasures (CEHv6) was practically 95 percent. Above ing, we could demonstrate that the 312-50 research components made valuable reference with regard to EC-Council candidates. Our 312-50 pdf file well worth the examinees sparing without trying to examine. You are able to bet your boot youll have a positive end result through the Actualtests Ethical Hacking and Countermeasures (CEHv6) exercise assessments.

2021 Mar 312-50 download

Q111. You receive an e-mail with the following text message. 

"Microsoft and HP today warned all customers that a new, highly dangerous virus has been discovered which will erase all your files at midnight. If there's a file called hidserv.exe on your computer, you have been infected and your computer is now running a hidden server that allows hackers to access your computer. Delete the file immediately. Please also pass this message to all your friends and colleagues as soon as possible." 

You launch your antivirus software and scan the suspicious looking file hidserv.exe located in c:windows directory and the AV comes out clean meaning the file is not infected. You view the file signature and confirm that it is a legitimate Windows system file "Human Interface Device Service". 

What category of virus is this? 

A. Virus hoax 

B. Spooky Virus 

C. Stealth Virus 

D. Polymorphic Virus 

Answer: A


Q112. Blake is in charge of securing all 20 of his company’s servers. He has enabled hardware and software firewalls, hardened the operating systems and disabled all unnecessary service on all the servers. Unfortunately, there is proprietary AS400 emulation software that must run on one of the servers that requires the telnet service to function properly. Blake is especially concerned about his since telnet can be a very large security risk in an organization. Blake is concerned about how his particular server might look to an outside attacker so he decides to perform some footprinting scanning and penetration tests on the server. Blake telents into the server and types the following command: 

HEAD/HTTP/1.0 

After pressing enter twice, Blake gets the following results: 

What has the Blake just accomplished? 

A. Grabbed the banner 

B. Downloaded a file to his local computer 

C. Submitted a remote command to crash the server 

D. Poisoned the local DNS cache of the server 

Answer: A


Q113. The FIN flag is set and sent from host A to host B when host A has no more data to transmit (Closing a TCP connection). This flag releases the connection resources. However, host A can continue to receive data as long as the SYN sequence number of transmitted packets from host B are lower than the packet segment containing the set FIN flag. 

A. True 

B. False 

Answer: A

Explanation: For sequence number purposes, the SYN is considered to occur before the first actual data octet of the segment in which it occurs, while the FIN is considered to occur after the last actual data octet in a segment in which it occurs. So packets receiving out of order will still be accepted. 


Q114. _____ is found in all versions of NTFS and is described as the ability to fork file data into existing files without affecting their functionality, size, or display to traditional file browsing utilities like dir or Windows Explorer 

A. Steganography 

B. Merge Streams 

C. NetBIOS vulnerability 

D. Alternate Data Streams 

Answer:

Explanation: ADS (or Alternate Data Streams) is a “feature” in the NTFS file system that makes it possible to hide information in alternate data streams in existing files. The file can have multiple data streams and the data streams are accessed by filename:stream. 


Q115. Bret is a web application administrator and has just read that there are a number of surprisingly common web application vulnerabilities that can be exploited by unsophisticated attackers with easily available tools on the Internet. 

He has also read that when an organization deploys a web application, they invite the world to send HTTP requests. Attacks buried in these requests sail past firewalls, filters, platform hardening, SSL, and IDS without notice because they are inside legal HTTP requests. Bret is determined to weed out any vulnerabilities. What are some common vulnerabilities in web applications that he should be concerned about? 

A. Non-validated parameters, broken access control, broken account and session management, cross-side scripting and buffer overflows are just a few common vulnerabilities 

B. No IDS configured, anonymous user account set as default, missing latest security patch, no firewall filters set and visible clear text passwords are just a few common vulnerabilities 

C. Visible clear text passwords, anonymous user account set as default, missing latest security patch, no firewall filters set and no SSL configured are just a few common vulnerabilities 

D. No SSL configured, anonymous user account set as default, missing latest security patch, no firewall filters set and an inattentive system administrator are just a few common vulnerabilities 

Answer: A


Most recent 312-50 exam fees:

Q116. How do you defend against Privilege Escalation? 

A. Use encryption to protect sensitive data 

B. Restrict the interactive logon privileges 

C. Run services as unprivileged accounts 

D. Allow security settings of IE to zero or Low 

E. Run users and applications on the least privileges 

Answer: ABCE


Q117. A client has approached you with a penetration test requirements. They are concerned with the possibility of external threat, and have invested considerable resources in protecting their Internet exposure. However, their main concern is the possibility of an employee elevating his/her privileges and gaining access to information outside of their respective department. 

What kind of penetration test would you recommend that would best address the client’s concern? 

A. A Black Box test 

B. A Black Hat test 

C. A Grey Box test 

D. A Grey Hat test 

E. A White Box test 

F. A White Hat test 

Answer: C


Q118. Stephanie works as senior security analyst for a manufacturing company in Detroit. Stephanie manages network security throughout the organization. Her colleague Jason told her in confidence that he was able to see confidential corporate information posted on the external website http://www.jeansclothesman.com. He tries random URLs on the company's website and finds confidential information leaked over the web. Jason says this happened about a month ago. Stephanie visits the said URLs, but she finds nothing. She is very concerned about this, since someone should be held accountable if there was sensitive information posted on the website. 

Where can Stephanie go to see past versions and pages of a website? 

A. She should go to the web page Samspade.org to see web pages that might no longer be on the website 

B. If Stephanie navigates to Search.com; she will see old versions of the company website 

C. Stephanie can go to Archive.org to see past versions of the company website 

D. AddressPast.com would have any web pages that are no longer hosted on the company's website 

Answer: C


Q119. Your boss is attempting to modify the parameters of a Web-based application in order to alter the SQL statements that are parsed to retrieve data from the database. What would you call such an attack? 

A. SQL Input attack 

B. SQL Piggybacking attack 

C. SQL Select attack 

D. SQL Injection attack 

Answer: D

Explanation: This technique is known as SQL injection attack 


Q120. A buffer overflow occurs when a program or process tries to store more data in a buffer (temporary data storage area) then it was intended to hold. 

What is the most common cause of buffer overflow in software today? 

A. Bad permissions on files. 

B. High bandwidth and large number of users. 

C. Usage of non standard programming languages. 

D. Bad quality assurance on software produced. 

Answer: D

Explanation: Technically, a buffer overflow is a problem with the program's internal implementation.