Cause all that matters here is passing the EC-Council 312-50 exam. Cause all that you need is a high score of 312-50 Ethical Hacking and Countermeasures (CEHv6) exam. The only one thing you need to do is downloading Actualtests 312-50 exam study guides now. We will not let you down with our money-back guarantee.

2021 Mar 312-50 exam price

Q231. Bob is acknowledged as a hacker of repute and is popular among visitors of “underground” sites. Bob is willing to share his knowledge with those who are willing to learn, and many have expressed their interest in learning from him. However, this knowledge has a risk associated with it, as it can be used for malevolent attacks as well. 

In this context, what would be the most affective method to bridge the knowledge gap between the “black” hats or crackers and the “white” hats or computer security professionals? (Choose the test answer) 

A. Educate everyone with books, articles and training on risk analysis, vulnerabilities and safeguards. 

B. Hire more computer security monitoring personnel to monitor computer systems and networks. 

C. Make obtaining either a computer security certification or accreditation easier to achieve so more individuals feel that they are a part of something larger than life. 

D. Train more National Guard and reservist in the art of computer security to help out in times of emergency or crises. 

Answer: A

Explanation: Bridging the gap would consist of educating the white hats and the black hats equally so that their knowledge is relatively the same. Using books, articles, the internet, and professional training seminars is a way of completing this goal. 


Q232. What framework architecture is shown in this exhibit? 

A. Core Impact 

B. Metasploit 

C. Immunity Canvas 

D. Nessus 

Answer: B


Q233. "Testing the network using the same methodologies and tools employed by attackers" Identify the correct terminology that defines the above statement. 

A. Vulnerability Scanning 

B. Penetration Testing 

C. Security Policy Implementation 

D. Designing Network Security 

Answer: B


Q234. Which address translation scheme would allow a single public IP address to always correspond to a single machine on an internal network, allowing "server publishing"? 

A. Overloading Port Address Translation 

B. Dynamic Port Address Translation 

C. Dynamic Network Address Translation 

D. Static Network Address Translation 

Answer: D

Explanation: Mapping an unregistered IP address to a registered IP address on a one-to-one basis. Particularly useful when a device needs to be accessible from outside the network. 


Q235. ou wish to determine the operating system and type of web server being used. At the same time you wish to arouse no suspicion within the target organization. 

While some of the methods listed below work, which holds the least risk of detection? 

A. Make some phone calls and attempt to retrieve the information using social engineering. 

B. Use nmap in paranoid mode and scan the web server. 

C. Telnet to the web server and issue commands to illicit a response. 

D. Use the netcraft web site look for the target organization’s web site. 

Answer: D

Explanation: Netcraft is providing research data and analysis on many aspects of the Internet. Netcraft has explored the Internet since 1995 and is a respected authority on the market share of web servers, operating systems, hosting providers, ISPs, encrypted transactions, electronic commerce, scripting languages and content technologies on the internet. 


Up to the immediate present 312-50 free exam questions:

Q236. System Administrators sometimes post questions to newsgroups when they run into technical challenges. As an ethical hacker, you could use the information in newsgroup posting to glean insight into the makeup of a target network. How would you search for these posting using Google search? 

A. Search in Google using the key strings “the target company” and “newsgroups” 

B. Search for the target company name at http://groups.google.com 

C. Use NNTP websites to search for these postings 

D. Search in Google using the key search strings “the target company” and “forums” 

Answer: B

Explanation: Using http://groups.google.com is the easiest way to access various newsgroups today. Before http://groups.google.com you had to use special NNTP clients or subscribe to some nntp to web services. 


Q237. When working with Windows systems, what is the RID of the true administrator account? 

A. 500 

B. 501 

C. 512 

D. 1001 

E. 1024 

F. 1000 

Answer:

Explanation: The built-in administrator account always has a RID of 500. 


Q238. Which of the following is NOT true of cryptography? 

A. Science of protecting information by encoding it into an unreadable format 

B. Method of storing and transmitting data in a form that only those it is intended for can read and process 

C. Most (if not all) algorithms can be broken by both technical and non-technical means 

D. An effective way of protecting sensitive information in storage but not in transit 

Answer:

Explanation: Cryptography will protect data in both storage and in transit. 


Q239. You have been using the msadc.pl attack script to execute arbitrary commands on an NT4 web server. While it is effective, you find it tedious to perform extended functions. On further research you come across a perl script that runs the following msadc functions: 

What kind of exploit is indicated by this script? 

A. A buffer overflow exploit. 

B. A SUID exploit. 

C. A SQL injection exploit. 

D. A chained exploit. 

E. A buffer under run exploit. 

Answer: D


Q240. Which of the following Trojans would be considered 'Botnet Command Control Center'? 

A. YouKill DOOM 

B. Damen Rock 

C. Poison Ivy D. Matten Kit 

Answer: C