Realistic of 350-018 practice exam materials and pack for Cisco certification for IT professionals, Real Success Guaranteed with Updated 350-018 pdf dumps vce Materials. 100% PASS CCIE Pre-Qualification Test for Security exam Today!

2021 May 350-018 Study Guide Questions:

Q191. Which QoS marking is only locally significant on a Cisco router? 

A. MPLS EXP 

B. DSCP 

C. QoS group 

D. IP precedence 

E. traffic class 

F. flow label 

Answer: C 


Q192. When you are configuring QoS on the Cisco ASA appliance, which four are valid traffic selection criteria? (Choose four.) 

A. VPN group 

B. tunnel group 

C. IP precedence 

D. DSCP 

E. default-inspection-traffic 

F. qos-group 

Answer: BCDE 


Q193. Which two of the following provide protect against man-in-the-middle attacks? (Choose two.) 

A. TCP initial sequence number randomization? 

B. TCP sliding-window checking 

C. Network Address Translation 

D. IPsec VPNs 

E. Secure Sockets Layer 

Answer: DE 


350-018  practice exam

Most recent 350-018 lab:

Q194. class-map nbar_rtp 

match protocol rtp payload-type "0, 1, 4 - 0x10, 10001b - 10010b, 64" 

The above NBAR configuration matches RTP traffic with which payload types? 

A. 0, 1, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 64 

B. 0, 1, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 

C. 0, 1, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 64 

D. 0, 1, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 64 

Answer: A 


Q195. Which PKCS is invoked during IKE MM5 and MM6 when digital certificates are used as the authentication method? 

A. PKCS#7 

B. PKCS#10 

C. PKCS#13 

D. PKCS#11 

E. PKCS#3 

Answer: A 


Q196. Which three statements are correct when comparing Mobile IPv6 and Mobile IPv4 support? (Choose three.) 

A. Mobile IPv6 does not require a foreign agent, but Mobile IPv4 does. 

B. Mobile IPv6 supports route optimization as a fundamental part of the protocol; IPv4 requires extensions. 

C. Mobile IPv6 and Mobile IPv4 use a directed broadcast approach for home agent address discovery. 

D. Mobile IPv6 makes use of its own routing header; Mobile IPv4 uses only IP encapsulation. 

E. Mobile IPv6 and Mobile IPv4 use ARP for neighbor discovery. 

F. Mobile IPv4 has adopted the use of IPv6 ND. 

Answer: ABD 


2passeasy.com

Precise ensurepass 350-018:

Q197. Which configuration option will correctly process network authentication and authorization using both 802.1X and MAB on a single port? 


A. Option A 

B. Option B 

C. Option C 

D. Option D 

Answer: A 


Q198. Refer to the exhibit. 


When configuring a Cisco IPS custom signature, what type of signature engine must you use to block podcast clients from accessing the network? 

A. service HTTP 

B. service TCP 

C. string TCP 

D. fixed TCP 

E. service GENERIC 

Answer: A 


Q199. Which two options best describe the authorization process as it relates to network access? (Choose two.) 

A. the process of identifying the validity of a certificate, and validating specific fields in the certificate against an identity store 

B. the process of providing network access to the end user 

C. applying enforcement controls, such as downloadable ACLs and VLAN assignment, to the network access session of a user 

D. the process of validating the provided credentials 

Answer: BC 


Q200. After a client discovers a supportable wireless network, what is the correct sequence of operations that the client will take to join it? 

A. association, then authentication 

B. authentication, then association 

C. probe request, then association 

D. authentication, then authorization 

Answer: B