Actualtests 350-018 CCIE Pre-Qualification Test for Security exercise test will be the most suitable choice for you to get ready for the particular Cisco test. In order to be a preeminent Actualtests technicians, you cant pass up the particular Actualtests 350-018 CCIE Pre-Qualification Test for Security substance supply. Learn not merely the real 350-018 test answers and questions and also the detailed description. Passing Cisco 350-018 accreditation is actually the very first most important thing, furthermore, one can learn several specialized understanding and encounters that can utilized in the way forward for exercise perform.

2021 Jun kill ccie 350-018:

Q151. When a Cisco IOS Router receives a TCP packet with a TTL value less than or equal to 1, what will it do? 

A. Route the packet normally 

B. Drop the packet and reply with an ICMP Type 3, Code 1 (Destination Unreachable, Host Unreachable) 

C. Drop the packet and reply with an ICMP Type 11, Code 0 (Time Exceeded, Hop Count Exceeded) 

D. Drop the packet and reply with an ICMP Type 14, Code 0 (Timestamp Reply) 

Answer: C 


Q152. Which transport mechanism is used between a RADIUS authenticator and a RADIUS authentication server? 

A. UDP, with only the password in the Access-Request packet encrypted 

B. UDP, with the whole packet body encrypted 

C. TCP, with only the password in the Access-Request packet encrypted 

D. EAPOL, with TLS encrypting the entire packet 

E. UDP RADIUS encapsulated in the EAP mode enforced by the authentication server. 

Answer: A 


Q153. Which statement is true about the Cisco NEAT 802.1X feature? 

A. The multidomain authentication feature is not supported on the authenticator switch interface. 

B. It allows a Cisco Catalyst switch to act as a supplicant to another Cisco Catalyst authenticator switch. 

C. The supplicant switch uses CDP to send MAC address information of the connected host to the authenticator switch. 

D. It supports redundant links between the supplicant switch and the authenticator switch. 

Answer: B 


Q154. A firewall rule that filters on the protocol field of an IP packet is acting on which layer of the OSI reference model? 

A. network layer 

B. application layer 

C. transport layer 

D. session layer 

Answer: A 


Q155. Which statement about ISO/IEC 27001 is true? 

A. ISO/IEC 27001.is only intended to report security breaches to the management authority. 

B. ISO/IEC 27001 was reviewed by the International Organization for Standardization. 

C. ISO/IEC 27001 is intend to bring information security under management control. 

D. ISO/IEC 27001 was reviewed by the International Electrotechnical Commission. 

E. ISO/IEC 27001 was published by ISO/IEC. 

Answer: C 


350-018  practice question

Avant-garde latest actual test 350-018:

Q156. Which statement is correct about the Cisco IOS Control Plane Protection feature? 

A. Control Plane Protection is restricted to the IPv4 or IPv6 input path. 

B. Traffic that is destined to the router with IP options will be redirected to the host control plane. 

C. Disabling CEF will remove all active control-plane protection policies. Aggregate control-plane policies will continue to operate.? 

D. The open-port option of a port-filtering policy allows access to all TCP/UDP based services that are configured on the router. 

Answer: C 


Q157. Which three statements are true about the Cisco ASA object configuration below? (Choose three.) 

object network vpnclients 

range 10.1.100.4 10.1.100.10 

object network vpnclients 

nat (outside,outside) dynamic interface 

A. The NAT configuration in the object specifies a PAT rule? 

B. This configuration requires the command same-security-traffic inter-interface for traffic that matches this NAT rule to pass through the Cisco ASA appliance. 

C. The NAT rule of this object will be placed in Section 1 (Auto-NAT) of the Cisco ASA NAT table? 

D. This configuration is most likely used to provide Internet access to connected VPN clients. 

E. Addresses in the range will be assigned during config-mode. 

Answer: ACD 


Q158. Which two statements about the ISO are true? (Choose two.) 

A. The ISO is a government-based organization. 

B. The ISO has three membership categories: Member, Correspondent, and Subscribers. 

C. Subscriber members are individual organizations. 

D. Only member bodies have voting rights. 

E. Correspondent bodies are small countries with their own standards organization. 

Answer: BD 


Q159. Which configuration is the correct way to change a GET VPN Key Encryption Key lifetime to 10800 seconds on the key server? 

A. crypto isakmp policy 1 lifetime 10800 

B. crypto ipsec security-association lifetime? seconds 10800 

C. crypto ipsec profile getvpn-profile set security-association lifetime seconds 10800 ! crypto gdoi group GET-Group identity number 1234 server local sa ipsec 1 profile getvpn-profile 

D. ?crypto gdoi group GET-Group identity number 1234 server local rekey lifetime seconds 10800 

E. crypto gdoi group GET-Group identity number 1234 server local set security-association lifetime seconds 10800 

Answer: D 


Q160. Refer to the exhibit of an ISAKMP debug. 


Which message of the exchange is failing? 

A. main mode 1 

B. main mode 3 

C. aggressive mode 1 

D. main mode 5 

E. aggressive mode 2 

Answer: B