Your Cisco 350-018 has become the most desired certification and that is ideal for bringing in almost all institutions. Providers would probably right away sign up an individual, in case you are Cisco 350-018 certified. Obtaining the 350-018 will make your own resume incredibly strong so you can be assured of a superior career, wherever you go! The following certification could be the dream about a lot of skilled plus your work would probably receive a good bounce after you have this kind of certification! Almost any Cisco will give that you simply superior growth, irrespective of where that you are! The following 350-018 quiz would probably consider your worries with regards to working with a superior work so you can be assured of any fast popularity. The name of the quiz is usually CCIE Pre-Qualification Test for Security. Theres lots of connected accreditations because of this 350-018 quiz the other could check them out within the Cisco website.

2021 Aug cbt nuggets 350-018:

Q51. Which two statements about the DES algorithm are true? (Chosse two) 

A. The DES algorithm is based on asymmetric cryptography. 

B. The DES algorithm is a stream cipher. 

C. The DES algorithm is based on symmetric cryptography. 

D. The DES algorithm encrypts a block of 128 bits. 

E. The DES algorithm uses a 56-bit key. 

Answer: CE 


Q52. Refer to the exhibit. 


Which two statements correctly describe the debug output that is shown in the exhibit? (Choose two.) 

A. The request is from NHS to NNC. 

B. The request is from NHC to NHS. 

C. 69.1.1.2 is the local non-routable address. 

D. 192.168.10.2 is the remote NBMA address. 

E. 192.168.10.1 is the local VPN address. 

F. This debug output represents a failed NHRP request. 

Answer: BE 


Q53. Refer to the exhibit. 


Which option describes the behavior of this configuration? 

A. Devices that perform IEEE 802.1X should be in the MAC address database for successful authentication. 

B. IEEE 802.1x devices must fail MAB to perform IEEE 802.1X authentication. 

C. If 802.1X fails, the device will be assigned to the default guest VLAN. 

D. The device will perform subsequent IEEE 802.1X authentication if it passed MAB authentication. 

E. If the device fails IEEE 802.1X, it will start MAB again. 

Answer: B 


Q54. When configuring an Infrastructure ACL (iACL) to protect the IPv6 infrastructure of an enterprise network, where should the iACL be applied?? 

A. all infrastructure devices in both the inbound and outbound direction 

B. all infrastructure devices in the inbound direction 

C. all infrastructure devices in the outbound direction 

D. all parameter devices in both the inbound and outbound direction 

E. all parameter devices in the inbound direction 

F. all parameter devices in the outbound direction 

Answer: E 


Q55. Refer to the exhibit. 


Which option describes the behavior of this configuration? 

A. Traffic from the 30.30.0.0/16 network to the 10.10.0.0/32 network will be translated. 

B. Traffic from the 30.30.0.0/32 network to the 10.10.0.0/16 network will not be translated. 

C. Traffic from the 10.10.0.0/16 network to the 30.30.30.0/24 network will not be translated. 

D. Traffic from the 10.10.0.0/32 network to the 30.30.30.0/16 network will be translated. 

Answer: C 


350-018  practice exam

Renewal ccie security 350-018 pass4sure:

Q56. Which three options are components of Mobile IPv6? (Choose three.) 

A. home agent 

B. correspondent node 

C. mobile.node 

D. binding.node 

E. discovery.probe 

Answer: ABC 


Q57. Which three LSA types are used by OSPFv3? (Choose three.) 

A. Link LSA 

B. Intra-Area Prefix LSA 

C. Interarea-prefix LSA for ASBRs 

D. Autonomous system external LSA 

E. Internetwork LSA 

Answer: ABD 


Q58. What type of attack consists of injecting traffic that is marked with the DSCP value of EF into the network? 

A. brute-force attack 

B. QoS marking attack 

C. DHCP starvation attack 

D. SYN flood attack 

Answer: B 


Q59. Given the IPv4 address 10.10.100.16, which two addresses are valid IPv4-compatible IPv6 addresses? (Choose two.) 

A. :::A:A:64:10 

B. ::10:10:100:16 

C. 0:0:0:0:0:10:10:100:16 

D. 0:0:10:10:100:16:0:0:0 

Answer: BC 


Q60. Which three options are extension headers that are implemented in IPv6? (Choose three.) 

A. Routing Header. 

B. Generic Tunnel Header. 

C. Quality of Service Header. 

D. Fragment Header. 

E. Encapsulating Security Payload Header. 

F. Path MTU Discovery Header. 

Answer: ADE