Downloadable of 350-080 exam question materials and torrent for Cisco certification for IT professionals, Real Success Guaranteed with Updated 350-080 pdf dumps vce Materials. 100% PASS CCIE Data Center Written Exam exam Today!

2021 Jun 350-080 Study Guide Questions:

Q81. Refer to the exhibit.


Which statements about these commands is true?

A. The outputs of the debug are redirected to the logging buffer.

B. If you are on a console connection, the outputs are shown after the event occurs.

C. The command doesn’t have an effect unless you configure “debug enable”.

D. The outputs of the debug are redirected on a file test on the “log”directory.

Answer: D


Q82. What are two benefits of a FabricPath network? (Choose two.)

A. Simplicity of configuration

B. Automatic OSPF routing

C. Scalability

D. Dynamic link selection

E. Spanning tree loop prioritization.

Answer: A,C


Q83. Refer to the exhibit.


Which two things can be determined from the SEL log output? (Choose two.)

A. The server experienced a crash.

B. The server experienced correctable memory errors.

C. DIMMs in channel 2 are experiencing memory errors.

D. DIMMs in channel 0 are experiencing memory errors.

E. Memory errors have crossed two thresholds.

Answer: B,E


350-080  exam question

Abreast of the times 350-080 pass4sure:

Q84. Which three capabilities make the Cisco Nexus 7010 switch an effective solution for the data center core? (Choose three.)

A. virtualization

B. unified I/O

C. support for 48-port Gb/s line card

D. support for Data Center Service Modules

E. high performance

F. high availability

Answer: B,E,F


Q85. A Cisco Nexus 7000 switch is used with the VRF feature to provide separation between the inside and outside interfaces of a transparent firewall.

The VRF RED is used for an untrusted network of the virtual data center, and it is connected to the outside interface of the firewall. The VRF GREEN is used as a trusted network of the virtual data center and is connected to the inside interface of the firewall. Subnet 10.10.10.0/20 is used to communicate between two VRFs across the transparent firewall.

The firewall is configured correctly. The network administrator configured the VRFs and IP addressing correctly, but you are still unable to communicate across the firewall.


What is a likely cause of the problem?

A. This topology is incorrect. A transparent firewall cannot be used with VRF.

B. On Cisco Nexus 7000, policy-based routing is required to communicate between two VRFs.

C. The issue is related to software licensing; an Enterprise Services license is required on Cisco Nexus 7000.

D. The issue is related to the MAC address of the SVI.

E. The issue is related to keepalive, which is not supported on the SVI.

Answer: D


Q86. Refer to the exhibit.


The following message output was displayed while configuring PIM on Nexus 7000. Which command should be configured on the Cisco Nexus 7000 Series switch to allow the desired configuration?

A. feature multicast

B. feature pim

C. ip multicast-routing

D. ip pim routing

Answer: B


2passeasy.com

High value ccie data center 350-080:

Q87. Which three statements about ERSPAN are correct? (Choose three.)

A. All ERSPAN replication is performed in the hardware. The supervisor CPU is not involved.

B. ERSPAN and ERSPAN ACLs are supported for packets generated by the supervisor.

C. You can configure a port as both a source and destination port.

D. ERSPAN is not supported for management ports.

E. A destination port can be configured in only one ERSPAN session at a time.

F. Management ports support ERSPAN.

Answer: A,D,E


Q88. Cisco NX-OS Software supports SNMPv1, SNMPv2c, and SNMPv3. Both SNMPv1 and SNMPv2c use a community-based form of security. SNMPv3 provides secure access to devices by a combination of authenticating and encrypting frames over the network. Which security features are provided in Cisco NX-OS SNMPv3? (Choose three.)

A. encryption—scrambles the packet contents to prevent them from being seen by unauthorized sources

B. password—a password (community string) sent in clear text between a manager and agent for added protection

C. authentication—determines that the message is from a valid source

D. message integrity—ensures that a packet has not been tampered with while it was in transit

E. user—to determine if user authentication is used instead of community strings

Answer: A,C,D


Q89. In a FabricPath network, known unicast traffic is sent with the outer destination address populated with the destination SID, SSID, and local ID. Which statement describes the outer destination address in the case of unknown unicast?

A. The outer destination address is a reserved multicast MAC address known as MC1 (010F.FFC2.02C0).

B. The outer destination address is a broadcast address (FFFF.FFFF.FFFF).

C. The outer destination address is not required because FabricPath uses the FTag to forward unknown unicast.

D. The outer destination address is a reserved multicast MAC address known as MC1 (010F.FFC1.01C0).

Answer: D


Q90. With Cisco NX-OS on a Cisco Nexus platform, which command shows memory usage, total processes, and CPU state?

A. show memory detailed

B. show process cpu sorted

C. show system resources

D. show hardware capacity

Answer: C