Exam Code: 350-080 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: CCIE Data Center Written Exam
Certification Provider: Cisco
Free Today! Guaranteed Training- Pass 350-080 Exam.

2021 Jun 350-080 Study Guide Questions:

Q281. Which three options are valid SPAN sources? (Choose three.)

A. VLANs, because when a VLAN is specified as a SPAN source, all supported interfaces in the VLAN are SPAN sources

B. fabric port channels connected to the Cisco Nexus 2000 Series Fabric Extender

C. Layer 2 subinterfaces

D. satellite ports and host interface port channels on the Cisco Nexus 2000 Series Fabric Extender

E. Layer 3 subinterfaces

F. Remote Span Ethernet Ports

Answer: A,B,D


Q282. What is the use of NPV in Cisco Unified Computing Systems? (Choose two.)

A. Compatibility with third-party Fibre Channel switches

B. Faster throughput

C. Reduce domain IDs in a Fibre Channel environment

D. Support for increased number of VSANs

E. Support for SAN port channels

Answer: A,C


Q283. Which three concepts influenced the evolution of data centers? (Choose three.)

A. Consolidation

B. Expansion

C. Automation

D. Virtualization

E. Commoditization

F. Economics

Answer: A,C,D


2passeasy.com

Down to date 350-080 free download:

Q284. Given a Cisco Unified Computing System, which is a valid port type in end-host mode?

A. Trunk

B. Physical

C. Uplink

D. Switch

E. End host

Answer: C


Q285. Overlay Transport Virtualization (OTV) provides an overlay that enables Layer 2 connectivity between

separate Layer 2 domains, while keeping these domains independent and preserving the fault isolation, resiliency, and load-balancing benefits of an IP-based interconnection.

Which statements are true about OTV Adjacency Server? (Choose two.)

A. Adjacency Server is required when OTV is deployed with unicast-only transport.

B. Adjacency Server is required when OTV is deployed with multicast-enabled transport.

C. Each OTV device wishing to join a specific OTV logical overlay needs to first register with the Adjacency Server.

D. Each OTV device trying to join a specific OTV logical overlay needs to be configured as an Adjacency Server.

Answer: A,C


Q286. In a Cisco Unified Computing System, where are SAN port channels connected to?

A. Only to Cisco Fibre Channel switches

B. Only to Cisco Fibre Channel switches in NPIV mode

C. To any Fibre Channel switch

D. Directly to storage arrays

E. Only to Nexus Switches

Answer: A


2passeasy.com

Verified 350-080 study guide:

Q287. Which statement about NPIV is true?

A. NPIV provides a means to assign multiple Fibre Channel IDs to a single N-port.

B. NPIV can be enabled on a per-VSAN basis.

C. NPIV requires a "write erase" and then reload the switch in order to come up into NPIV mode.

D. NPIV is a Cisco proprietary feature and as such works only between two Cisco switches.

E. NPIV must not be enabled on a switch that is also running N-port virtualization.

Answer: A


Q288. Which statement is true about The QoS Class Fibre Channel?

A. Cannot be disabled

B. Cannot have the QoS changed

C. Can have "Packet Drop" enabled

D. Is multicast optimized?

E. Can have the MTU changed

Answer: A


Q289. Dynamic ARP inspection ensures that only valid ARP requests and responses are relayed. Which three activities does a Cisco NX-OS device perform when DAI is enabled and properly configured? (Choose three.)

A. Verifies that each of these intercepted packets has a valid IP -to-MAC address binding based only on DHCP snooping binding database.

B. Verifies that each of these intercepted packets has a valid IP -to-MAC address binding based only on DHCP snooping binding database or statically created entries.

C. Intercepts ARP request and responses on all ports.

D. Pass-through an invalid ARP packets.

E. Drops invalid ARP packets.

F. Intercepts ARP request and responses only on untrusted ports.

Answer: B,E,F


Q290. Which three statements about IPv4 ACLs and the IPsec feature are true? (Choose three.)

A. Cisco SAN-OS software allows only name-based IPv4 ACLs.

B. The IPsec feature considers source and destination IPv4 and IPv6 addresses.

C. IKE traffic (UDP port 500) is encrypted.

D. The IPsec feature does not support port number ranges.

E. Inbound and outbound traffic is evaluated against the same outbound IPv4 ACL.

Answer: A,D,E