Cisco certification will be the earths the majority of well-respected international certification. Therefore 350-080 is very essential for those who find themselves anxious to go in the actual IT company. But it is very hard if you are active functioning or perhaps studying to give the actual CCIE Data Center Written Exam test. Exambible Cisco 350-080 research manuals will help you saving a lot of time,vitality and also source within the 350-080 test. You can actually manage this particular 350-080 test effectively through our 350-080 pdf and also test powerplant. We are able to keep your merchandise on time and invite visitors to discover Cisco information very easily. You can also down load the actual Cisco 350-080 pdf demo version totally free.

2021 Jun 350-080 practice exam

Q261. RAG DROP


Answer: 



Q262. A network administrator has installed an N7K-F248-25XP module into an existing chassis. The module is powered on, but the interfaces are all in VDC0. What is the reason for this?

A. The chassis needs an EPLD upgrade to support the new module type.

B. The default VDC cannot support F2 modules.

C. The interfaces must be allocated into a VDC for F2 modules only.

D. The module has failed GOLD diagnostics, and the switch has isolated the ports to protect the

integrity of the system.

Answer: C


Q263. How many traffic monitoring sessions can you create on Cisco UCS Manager?

A. 16

B. 8

C. 24

D. 32

Answer: A


Q264. What is required for Cisco UCS C-Series rack server integration with Cisco UCS Manager? (Choose three.)

A. Cisco UCS Manager 1.3(xx) or later and a pair of Nexus 2248 FEXes

B. Cisco UCS Manager 2.0(2xx) or later and a pair of Nexus 2232 FEXes

C. Two Cisco UCS 6100 Series or 6200 Series fabric interconnects

D. Two RJ45 Ethernet cables

E. The fabric interconnects must be in end-host mode

Answer: B,C,D


Q265. Assuming the local peer is 10.0.0.1 and the remote peer (configuration not shown) is 10.0.0.2, which of these is used to configure PIM Anycast-RP on a Nexus 7000 switch?

A. feature pim!interface loopback1ip address 10.0.0.1/32ip router ospf 10 area 0.0.0.0ip pim sparse-mode!interface loopback2ip address 2.2.2.2/32ip router ospf 10 area 0.0.0.0ip pim sparse-mode!ip pim anycast-rp 2.2.2.2 10.0.0.1ip pim anycast-rp 2.2.2.2 10.0.0.2ip pim rp-address 2.2.2.2 group-list 224.0.0.0/4

B. feature pim!interface loopback1ip address 10.0.0.1/32ip router ospf 10 area 0.0.0.0ip pim sparse-mode!interface loopback2ip address 2.2.2.2/32ip router ospf 10 area 0.0.0.0ip pim sparse-mode!ip pim anycast-rp 10.0.0.1 2.2.2.2ip pim anycast-rp 10.0.0.2 2.2.2.2ip pim rp-address 2.2.2.2 group-list 224.0.0.0/4

C. interface loopback1ip address 10.0.0.1/32ip router ospf 10 area 0.0.0.0ip pim sparse-mode!interface loopback2ip address 2.2.2.2/32ip router ospf 10 area 0.0.0.0ip pim sparse-mode!ip pim anycast-rp 2.2.2.2 10.0.0.1ip pim anycast-rp 2.2.2.2 10.0.0.2ip pim rp-address 2.2.2.2 group-list 224.0.0.0/4

D. feature pimfeature msdp!interface loopback1ip address 10.0.0.1/32ip router ospf 10 area 0.0.0.0ip pim sparse-mode!interface loopback2ip address 2.2.2.2/32ip router ospf 10 area 0.0.0.0ip pim sparse-mode!ip msdp originator-id loopback1ip msdp peer 10.0.0.2 connect-source loopback1ip msdp description 10.0.0.2 To 7010-2ip msdp password 10.0.0.2 mypassword!ip pim rp-address 2.2.2.2 group-list 224.0.0.0/4

Answer: A


2passeasy.com

Most recent 350-080 ccie data center written exam:

Q266. When it comes to creating pooled WWN objects, it is important to understand that a Cisco UCS WWN pool can include only WWNNs or WWPNs from which value of ranges?

A. from 10:00:00:00:00:00:00:00 to 10:FF:FF:FF:FF:FF:FF:FF

B. from 20:00:00:00:00:00:00:00 to 20:FF:FF:FF:FF:FF:FF:FF

C. from 30:00:00:00:00:00:00:00 to 30:FF:FF:FF:FF:FF:FF:FF

D. from 40:00:00:00:00:00:00:00 to 40:FF:FF:FF:FF:FF:FF:FF

Answer: B


Q267. RAG DROP


Answer: 



Q268. Which three statements best describe HSRP configuration on Cisco Nexus switches? (Choose three.)

A. In a vPC topology, the primary HSRP router will respond to ARP requests, but both HSRP routers will forward data traffic. No additional configuration is required.

B. In a vPC topology, the primary HSRP router will respond to ARP requests, but both HSRP routers will forward data traffic if the peer-gateway feature is enabled.

C. You can configure two overlapping HSRP groups to load share traffic from the connected hosts while providing the default router redundancy.

D. You can use the show standby command to verify HSRP operation and configuration.

E. If you remove the feature hsrp command, all relevant HSRP configuration information is also removed.

Answer: A,C,E


Q269. Which statement about NPV on the Cisco Nexus 5000 Series Switches is true?

A. By default, Cisco Nexus 5000 Series Switches operate in NPV mode. In this mode, the switch providesstandard Fibre Channel switching.

B. In NPV mode, each switch that joins a SAN is assigned a domain ID. Each SAN (or VSAN) supports amaximum of 239 domain IDs, so the SAN has a limit of 239 switches.

C. In NPV mode, the edge switch relays all traffic from server-side sports to the core switch. The core switchprovides TE Port functionality to the downstream NPV switch.

D. In NPV mode, the edge switch appears as a Fibre Channel host to the core switch and as a regular FibreChannel switch to its connected devices.

Answer: D


Q270. Refer to the exhibit.


During troubleshooting of vPCs, it is observed that virtual port channel 2 is in the down state. Based on the show command output, what is a possible cause of this issue?

A. The virtual port channel is down because LACP is not enabled on the remote switch.

B. The virtual port channel is down because of a VLAN mismatch.

C. The virtual port channel is down because of an MTU mismatch.

D. The virtual port channel is down because of a VLAN and MTU mismatch.

Answer: C