Youre going to get the actual comprehensive description once you encounter difficulties during your 350-080 study. Testking supply you the actual 350-080 CCIE Data Center Written Exam tips legibly inside the 350-080 dumps. These are tremendously saving your expenditures to get acquainted with the actual Cisco classes.

2021 Jun 350-080 practice test

Q271. What is the default Time to Live (TTL) value in Cisco FabricPath?

A. 128

B. 32

C. 64

D. Dependent on the number of switch IDs in the topology

Answer: B


Q272. By default, what type of SSH server key is generated by Cisco NX-OS Software?

A. DSA key generated with 512 bits

B. RSA key generated with 768 bits

C. RSA key generated with 1024 bits

D. DSA key generated with 1024 bits

E. RSA key generated with 2048 bits

Answer: C


Q273. Which statement best describes ACL configuration using configuration session mode on Cisco Nexus switches?

A. The verify command will validate commands entered for syntax errors.

B. The save command will save the commands entered to the startup configuration.

C. The network administrator can perform a dry-run ACL configuration by verifying the configuration against the hardware and software resources available before applying it.

D. Configuration sessions can be saved and resumed at any time, even after upgrading NX-OS Software on the switch with ISSU.

E. Configuration sessions are global for all VDCs on the Nexus 7000.

Answer: C


Q274. Which two statements about the clear zone database vsan 2 command when performed on a Cisco Nexus 5500 switch are true? (Choose two.)

A. Zone set for VSAN 2 is cleared from all switches in VSAN 2.

B. The full zone set database is cleared for VSAN2 and the active zone set database for VSAN2 is untouched.

C. This command is valid only if the feature clearzone is enabled.

D. The active and full zone set for VSAN2 is deactivated and erased from the local switch.

E. You must issue the copy running-config startup-config command to copy the active zone set database to the full zone set database after this command.

Answer: A,C


Q275. Refer to the exhibit.


Based on above MDS iSCSI configuration, which two statements are true? (Choose two.)

A. The iSCSI initiator at name iqn 1987-02.com.cisco.t2 has access to only one LUN

B. The iSCSI initiator and iSCSI target iqn.1987-02.com.cisco.t3 must be in the same zone before LUNS areavailable to host.

C. The iSCSI initiator that connects to target name iqn.1987-02.com.cisco_t3 will see two LUNS numbered as2 and 4.

D. The iSCSI initiator that connects to target name iqn.1987-02.com.cisco.t3 will see two LUNS as numbers 0& 4.

E. The FC lun 0x0000 mapping to iscsi-lun 0x0000 is not permitted.

Answer: B,C


350-080  free practice questions

Up to the immediate present 350-080 test:

Q276. Which statement describes multihop FCoE function when an FCoE switch receives an FCoE frame from the directly connected FCoE host?

A. The switch receives the FCoE frame and forwards it to another switch over its VE port.

B. The switch receives the FCoE frame, deapsulates it, and sends the Fibre Channel frame to the fabric over its Fibre Channel uplink port.

C. The switch receives the FCoE frame, deapsulates it, and sends the Fibre Channel frame to the Fibre Channel target over its Fibre Channel port.

D. The switch receives the FCoE frame and forwards it to another FCoE device over its VN port.

Answer: A


Q277. Which three options are valid ACE health probes? (Choose three.)

A. SIP

B. ECHO

C. Finger

D. IPsec

E. TFTP

F. SSH

Answer: A,B,C


Q278. Refer to the exhibit.


Which two statements about the exhibit are true? (Choose two.)

A. The domain ID for SAN A is 0x64.

B. fc1/8 and fc1/9 on the MDS-A are configured as E Ports.

C. fc1/8 and fc1/9 on the MDS-A are configured as TE Ports.

D. fc1/8 and fc1/9 on the MDS-A are configured as F Ports.

E. FC trunking is enabled on the Fabric Interconnect.

F. The domain ID for SAN A is 0x640.

Answer: A,D


Q279. Refer to the exhibit.


All Ethernet ports are trunked with VLANs 2 thru 10. The Cisco UCS domain is in end-host mode. Host A transmits a single broadcast frame on VLAN 4.

Which statements are true? (Choose two.)

A. Nexus 5548 A and Nexus 5548 B send a copy of the broadcast frame down all six ports to Fabric Interconnect A and Fabric Interconnect B.

B. The deja vu mechanism on the fabric interconnects prevents the fabric interconnects from receiving multiple copies of the broadcast frame.

C. All four vNICs receive a single copy of the broadcast frame.

D. All four vNICs receive multiple copies of the broadcast frame on VLAN 4 but no broadcasts on any other VLAN.

E. The spanning tree process prevents the vNICs from receiving multiple copies of the broadcast frame.

F. The Reverse Path Forwarding mechanism prevents the vNICs from receiving multiple copies of the broadcast frame.

Answer: A,C


Q280. You find that a vFC interface is down. Although the switch sent a VLAN response, the response was not received by the CNA, which caused the vFC interface to go down. Which statement describes the most probable cause of this problem?

A. DCBX is misconfigured.

B. CNA does not support FCoE.

C. CoS settings are mismatched between the switch and the host.

D. The VLAN ID of the bound interface to the vFC is a non-FCoE VLAN ID.

E. There is a firmware issue on the FCoE driver.

Answer: D