By using Actualtests 350-080 puts, you can get a excellent end result simply which can make a person move Cisco examination. Moreover, in the event you failed within the 350-080 test for the first time of employing our items, just about all funds you spend will be refund. You simply need to send out your own 350-080 statement log because any pdf to us. After credit reporting your details, we are going to refund the amount of money and send it back to your account as soon as possible.

2021 Jul 350-080 test:

Q91. Refer to the exhibit.


Which three statements about the exhibit are true? (Choose three.)

A. The differentiating characteristic of the Cisco Nexus 1000V Series is that it does not run Spanning Tree Protocol. This characteristic may seem to be a significant departure from other Ethernet switches, which might potentially cause catastrophic network loops. However, in reality, the Cisco Nexus 1000V Series implements a simple and effective loop-prevention strategy that does not require Spanning Tree Protocol.

B. Because the Cisco Nexus 1000V Series does not participate in Spanning Tree Protocol, it does not respond to BPDU packets, nor does it generate them. BPDU packets that are received by Cisco Nexus 1000V Series Switches are dropped.

C. The Cisco Nexus 1000V Series uses a simple technique to prevent loops. Like a physical Ethernet switch, the Cisco Nexus 1000V Series Switch performs source and destination MAC address lookups to make forwarding decisions. The VEM applies loop-prevention logic to every incoming packet on Ethernet interfaces.

D. The Cisco Nexus 1000V Series uses a simple technique to prevent loops. Like any logical Ethernet switch, the Cisco Nexus 1000V Series Switch performs source and destination MAC address lookups to make forwarding decisions. The VEM applies loop-prevention logic to every incoming packet on Ethernet interfaces.

E. Because the Cisco Nexus 1000V Series participates in Spanning Tree Protocol, it responds to BPDU packets, and it generate them. BPDU packets that are received by Cisco Nexus 1000V Series Switches are dropped.

Answer: A,B,C


Q92. Refer to the exhibit.


Which type of address-port translation is shown?

A. server NAT

B. dual NAT

C. port redirection

D. transparent mode

Answer: B


Q93. Which two Cisco devices form the virtual access layer in the Cisco Data Center Architecture? (Choose two.)

A. Cisco Nexus 7000

B. Cisco Nexus 5000

C. Cisco Nexus 1010

D. Cisco Nexus 2000

E. Cisco Nexus 1000V

Answer: C,E


Q94. Overlay Transport Virtualization (OTV) join interface is used to source the OTV encapsulated traffic and send it to the Layer 3 domain of the data center network.

Which statements are true about OTV join interface? (Choose three.)

A. Join interface is a Layer 3 entity, and with the Cisco NX-OS release 6.0, it can only be defined as a physical interface, physical subinterface, Layer 3 port channel, or Layer 3 port channel subinterface.

B. A single join interface can be defined and associated with a given OTV overlay.

C. Multiple overlays can also share the same join interface.

D. Join interface can be a loopback interface.

E. The join interface is a Layer 3 entity that can be defined as a physical interface but not as a logical one.

Answer: A,B,C


Q95. Which mechanism do the CNA and the Cisco Nexus 5000 Series Switches use to provide a lossless class of Ethernet traffic?

A. LLDP

B. LACP

C. PFC

D. FIP

Answer: C


350-080  practice test

Most recent vce 350-080:

Q96. Refer to the exhibit.

How is the VLAN configuration accomplished in the Device Manager?

A. This configuration is done under the IP selection.

B. This configuration is done under Interface selection.

C. This configuration cannot be done in Device Manager.

D. This configuration is done by clicking the VSAN drop-down list and choosing VLAN All.

Answer: C


Q97. Refer to the components below.

Which data center design layer contains these components?

A. the Virtualization layer

B. the Management layer

C. the Compute layer

D. the Services layer

Answer: C


Q98. Refer to the exhibit.


Which statement about the interface that is connected to the NPV core switch is true?

A. The switch that connects to the hosts is identified in the design as an NPV edge switch, and the port that connects to the core is an NP port.

B. The interface that is connected to the NPV switch will need to be configured as an N-Port.

C. The interface that is connected to the NPV core will become an FP port.

D. The link between the NPV core switch and edge will come up as an E port.

Answer: A


Q99. In a Cisco Unified Computing System, What is the "designated receiver" port in end-host mode used for?

A. Sending all broadcasts

B. Receiving all traffic from upstream switches

C. Receiving broadcast traffic

D. Negotiating spanning tree with upstream switches

E. Learning MAC addres?ses from upstream switch?es

Answer: C


Q100. NPV and NPIV are features that are used to overcome resource limitations in which Fibre Channel field?

A. FCID

B. Domain ID

C. WWPN

D. LUN ID

E. VSAN

Answer: B