The actual 350-080 software program regarding Ucertify may examine any testee whether to grasp the particular CCIE Data Center Written Exam knowledge firmly as well as actual solutions. The actual Ucertify 350-080 goods are consist of numerous pick. Applicant can pick diverse package products for the 350-080 pdf file or perhaps 350-080 vce software program based on their own understanding from the 350-080 situation.

2021 Jul ccie dc 350-080:

Q141. How many VSM modes are there in a Cisco Nexus 1000V environment?

A. 0

B. 1

C. 2

D. 3

E. 4

F. 5

Answer: D


Q142. Which three technologies enable lossless Ethernet? (Choose three.)

A. Priority Flow Control

B. Enhanced Transmission Selection

C. Ethernet Credits

D. Congestion Notification

E. VLAN-Aware Transmission

F. IP Type of Server Field

Answer: A,B,D


Q143. Refer to the exhibit.


What is the most likely reason that VSAN 88 is initializing?

A. VSAN 88 is not mapped to a FCoE VLAN.

B. No host has logged into the VSAN.

C. The VSAN is shut down.

D. VSAN 88 is not part of the trunk yet.

Answer: B


Q144. How many virtual interfaces do the Cisco UCS 1280, 1240, and 1225 Virtual Interface Cards support?

A. 128

B. 64

C. 256

D. 1024

E. 100

Answer: C


Q145. Which three statements about the Cisco Fibre Channel Domain feature are true? (Choose three.)

A. The domains are configured on a switch wide basis.

B. It functions as described in the FC-E standards.

C. It is responsible for fabric reconfiguration.

D. It is responsible for domain ID distribution.

E. It acts as relay agent for the FC ID allocations that are distributed by the Fibre Channel Time Server(ff.ff.fb).

F. It is responsible for principal switch selection.

Answer: C,D,F


350-080  practice exam

Latest 350-080 download:

Q146. Where SAN Port Channel is created in UCS Manager?

A. Under the Admin tab on the FI

B. Under the Server tab in the service profile

C. Under the SAN tab on each VSAN

D. Under the Admin tab on the chassis

E. Under the SAN tab on the Fabric Interconnect

Answer: E


Q147. Refer to the exhibit.


Which statements are true about the subswitch ID that is filled in the header? (Choose three.)

A. FabricPath switches running vPC use this field to identify the specific virtual switch.

B. FabricPath switches running vPC+ use this field to identify the specific vPC+ PortChannel on which traffic is to be forwarded.

C. The subswitch ID field is locally significant to each vPC+ switch pair.

D. The subswitch ID field must be unique within the FabricPath domain.

E. In the absence of vPC+, this field is set to 0.

Answer: B,C,E


Q148. Refer to the exhibit.


Given the displays from N5K-1 and N5K-2, what is the expected result if the zone mode enhanced vsan 1 command is issued on N5K-1?

A. The mode change will complete with a warning that the zone database from N5K-1 will be distributed throughout the fabric.

B. The mode change will not complete due to the mismatch in the default zone mode.

C. The mode change prompts the administrator to override the default zone mismatch and make them the same.

D. The mode change completes, and the default zone setting remains unchanged in N5K-1 and N5K-2.

E. The default zone setting is set to deny in both switches because it is more secure.

Answer: A


Q149. Refer to the exhibit.


What is the most likely reason for the output that is shown in bold in the exhibit?

A. One or more of the VLANs that are assigned to the vNIC have been deleted from Cisco UCS Manager.

B. One or more of the VLANs that are assigned to the vNIC are assigned to different disjoint Layer 2 uplinks.

C. There are no Ethernet uplinks that are enabled.

D. The host to which the vNIC belongs is currently powered off.

E. The vNIC is currently active and uses the fabric failover peer vNIC.

Answer: B


Q150. Which option is a benefit of virtualized Application Networking Manager?

A. Static workload scaling

B. Local authorization

C. High availability

D. Health monitor probe

E. Distributed backup

Answer: D