It is more faster and easier to pass the Cisco 350-080 exam by using Pinpoint Cisco CCIE Data Center Written Exam questuins and answers. Immediate access to the Replace 350-080 Exam and find the same core area 350-080 questions with professionally verified answers, then PASS your exam with a high score now.

2021 Jul 350-080 cisco:

Q151. Where is a typical request in the Cisco UCS XML API placed in the data management engine, and, after the request is confirmed, what is updated?

A. The request is placed in the transactor queue in FIFO order and the management information tree is updated.

B. The request is placed in the replicator and persistifier and the store is updated.

C. The request is placed in the data management engine and the application gateway is updated.

D. The request is placed in the buffer queue and the commit buffer queue is updated.

Answer: A


Q152. The OTV overlay interface is a logical multiaccess and multicast-capable interface that must be explicitly defined by the user, and is the location where the entire OTV configuration is applied. Which two statements about the OTV overlay interface are true? (Choose two.)

A. When the OTV edge device receives a Layer 2 frame that is destined for a remote data center site, the frame is logically forwarded to the overlay interface.

B. The OTV edge device performs the dynamic OTV encapsulation on the Layer 2 packet and sends it to the join interface toward the routed domain.

C. When the OTV edge device receives a Layer 2 frame that is destined for a remote data center site, the frame is logically forwarded to the join interface.

D. The OTV edge device performs the dynamic OTV encapsulation on the Layer 2 packet and sends it to the overlay interface toward the routed domain.

E. The OTV edge device performs the static OTV encapsulation on the Layer 3 packet and sends it to the join interface toward the switching domain.

Answer: A,B


Q153. Which of the following are supported in Cisco Global Site Selector? (Choose three.)

A. Full DNS functionality as a replacement of a DNS

B. Responds to a DNS query with A-record

C. Forwards queries to a name server

D. Multiple A-records

E. DHCP functionality for the local hosts

Answer: B,C,D


Q154. RAG DROP


Answer: 



Q155. Which two statements about end-host mode in SAN connectivity in a Cisco UCS environment are true?

(Choose two.)

A. End-host mode is synonymous with NPV mode.

B. In end-host mode, only hard pinning of vHBAs to Fibre Channel uplink ports is allowed.

C. Making configuration changes between Fibre Channel switching mode and end-host mode is nondisruptive.

D. End-host mode is the default Fibre Channel switching mode.

Answer: A,D


2passeasy.com

Leading 350-080 p4s:

Q156. Refer to the exhibit.

 

Which two statements are true? (Choose two)

A. No server ports are configured.

B. Four port channels are configured and they all are up.

C. One port is not configured.

D. No uplink ports are configured.

E. Two appliance ports are configured.

Answer: B,C


Q157. Which two statements about dynamic port binding are true? (Choose two.)

A. The port is connected when the VM is powered on and disconnected when the VM is powered off.

B. The port is created when the VM is powered on and destroyed when the VM is powered off.

C. The max-port limits are enforced.

D. The max-port limits are not enforced.

E. The port is always connected.

Answer: A,C


Q158. Which statement is true regarding Backup tasks in Cisco UCS?

A. They are created automatically and stored on the FI

B. They are created manually and exported to a remote server

C. They are automatically scheduled to run every 24 hours

D. They are manually scheduled and stored on the FI

Answer: B


Q159. Which switch is not a valid Cisco Nexus 7000 Series model?

A. Cisco Nexus 7000 4-slot switch

B. Cisco Nexus 7000 8-slot switch

C. Cisco Nexus 7000 9-slot switch

D. Cisco Nexus 7000 10-slot switch

E. Cisco Nexus 7000 18-slot switch

Answer: B


Q160. When creating a role in a Cisco Nexus 7000 Series Switch, rules are used to define the type of operations that a role will allow the user to perform. Which two of these parameters cannot be applied as a rule? (Choose two.)

A. port-profile

B. command

C. access-list

D. feature-group

E. OID

Answer: A,C