It is impossible to pass Cisco 350-080 exam without any help in the short term. Come to Pass4sure soon and find the most advanced, correct and guaranteed Cisco 350-080 practice questions. You will get a surprising result by our Down to date CCIE Data Center Written Exam practice guides.

2021 Sep 350-080 pass4sure:

Q71. Refer to the exhibit.


An ESX host is added to a distributed switch but is never seen as a module in VSM. Given below configuration from VSM, what is the cause of this issue? (Choose two.)

VSM# show svs domain

SVS domain config:

Domain iD. 111

Control vlan: 500

Packet vlan: 501

L2/L3 Control modE. L2

L3 control interfacE. NA

Status: Config push to VC successful.

A. Missing VLAN 500 on Switch1 trunk to Switch2

B. Missing VLAN 501 on Switch1 trunk to Switch 2

C. VLAN 500 is not created on Switch2

D. Interface VLAN 500 is missing on Switch1

E. Interface VLAN 501 is missing on Switch1

F. VLAN 111 is missing on all switches

Answer: A,C


Q72. Which statements are true regarding the Cisco UCS fabric failover feature? (Choose three.)

A. FabricSync is used to synchronize MAC addresses to an adjacent fabric interconnect after a server interface failover.

B. Gratuitous ARPs are sent on fabric interconnect uplinks after a server interface failover.

C. Fabric failover can be used on vNICs and vHBAs.

D. Fabric failover is configured as part of the service profile.

E. Fabric interconnects in end-host mode use fabric failover instead of spanning tree to provide redundancy on uplink ports.

Answer: A,B,D


Q73. What is the main function of the device-alias distribute command?

A. This command distributes the device alias configuration on the existing switch to all the other switches in the Cisco Fabric Services region.

B. This command enables distribution and will send the configuration after a commit is executed.

C. This command changes the distribution mode for device aliases.

D. There is no such command.

Answer: B


Q74. What is the default FSPF cost of a port channel that consists of four 2-Gb/s links, with one link down because of an error?

A. 500

B. 166

C. 250

D. 125

E. 1000

Answer: D


Q75. Application Control Engine (ACE) can check the health of servers and server farms by configuring health probes (which are sometimes referred to as keepalives). A probe can be one of many types. Which are valid ACE probes? (Choose three.)

A. HTTP

B. Java scripting

C. TCL scripting

D. RADIUS

E. TACACS

Answer: A,C,D


350-080  training

Regenerate 350-080 ccie data center written exam:

Q76. Which two methods can be used in communications between the Cisco Nexus 1000V VEM and the VSM? (Choose two.)

A. routed TCP traffic using HTTPS

B. routed UDP traffic using port 4785

C. routed UDP traffic using port 7845

D. Layer 2 direct traffic using MAC addresses

E. Layer 2 broadcast traffic

F. routed TCP traffic using port 4785

G. routed TCP traffic using port 7845

Answer: B,D


Q77. How many licenses are provided with the purchase of the Cisco UCS 6296 fabric interconnect?

A. 18

B. 16

C. 12

D. 8

Answer: A


Q78. RAG DROP


Answer: 



Q79. RAG DROP


Answer: 



Q80. Which three statements about Cisco FabricPath are correct? (Choose three.)

A. Only F1 or F2 ports can be used as FabricPath core ports.

B. Only F1 or F2 ports can be used as edge ports to connect a legacy spanning tree domain (to switch traffic over the FabricPath domain).

C. A FabricPath VLAN can exist on F1 or F2 ports only.

D. Only M1 or M2 ports can be used as FabricPath core ports.

E. Only F2 ports can be used as edge ports to connect a legacy spanning tree domain (to switch traffic over the FabricPath domain).

F. A FabricPath VLAN can exist on F1 ports only.

Answer: A,B,C