It is impossible to pass Cisco 350-080 exam without any help in the short term. Come to Actualtests soon and find the most advanced, correct and guaranteed Cisco 350-080 practice questions. You will get a surprising result by our Far out CCIE Data Center Written Exam practice guides.

2021 Nov 350-080 study guide:

Q251. What is the benefit of the Priority-Based Flow control feature in Data Center Bridging?

A. provides the capability to manage a bursty, single traffic source on a multiprotocol link

B. enables bandwidth management between traffic types for multiprotocol links

C. addresses the problem of sustained congestion by moving corrective action to the network edge

D. allows autoexchange of Ethernet parameters between switches and endpoints

Answer: A


Q252. What tasks can only be performed in the default or admin VDC?

A. EPLD upgrade, IOS ISSU, FcoE feature enablement, CoPP configuration, and rolling back a checkpoint

B. EPLD upgrade, Cisco IOS ISSU, FCoE feature enablement, CoPP configuration, and ACL capture

enablement

C. EPLD upgrade, Cisco IOS ISSU, FCoE feature enablement, CoPP configuration and SNMP configuration

D. EPLD upgrade, Cisco IOS ISSU, FCoE feature enablement, CoPP configuration, and write erase

Answer: B


Q253. In the basic DNS resolution process, which component receives the query and sends it to the location that knows the IP address for the destination?

A. DNS resolver

B. D-proxy

C. root server

D. intermediate server

E. authoritative server

Answer: B


Q254. ACE can check the health of servers and server farms by configuring health probes (sometimes referred to as keepalives). There are several types of probes. Which three options are valid ACE probes? (Choose three.)

A. TCP

B. ICMP

C. HTTP

D. IPsec

Answer: A,B,C


Q255. Refer to the exhibit.

The network topology that is shown in the exhibit has two aggregation switches (SW1 and SW2). The access layer switch connects to both aggregation switches. On SW1 and SW2, ports connecting to the access layer switches are configured as vPC member ports. SW1 and SW2 are also connected using a port channel that is configured as a vPC peer link. Which statement describes the use of the vPC peer-keepalive link in this topology?

A. The peer-keepalive link is used for synchronizing MAC addresses between Agg1 and Agg2.

B. The peer-keepalive link is used for control plane traffic. The peer link is used for the data plane.

C. The peer-keepalive link is used to resolve dual-active scenarios, where the peer link connectivity is lost.

D. The peer-keepalive link is used for the communication of orphaned ports.

Answer: C


Update pass4sure 350-080:

Q256. Which statement about soft pinning is incorrect?

A. It is the default behaviour in Cisco UCS manager.

B. When the VLAN validation fails, a VLAN mismatch fault with a severity of warning appears.

C. Cisco UCS manager pins the vNIC to an uplink Ethernet port or port channel accordning to VLANmembership criteria.

D. If no uplink Ethernet port or ether channel is configured with all VLANS on the vNIC, Cisco UCS

managerdrops the traffic for all of the VLANS on the vNIC.

Answer: B


Q257. Cisco FabricPath uses what as a common bridge ID to connected Spanning Tree Protocol bridges?

A. C84C.75FA.6000

B. 0100.5E11.02FD

C. C84C.76FA.6000

D. 4000.0000.0001

Answer: A


Q258. Traffic drop for FCoE is experienced across a Nexus 5548 switch. What is a possible cause?

A. Server's CNA does not support DCBX and PFC TLV was not negotiated.

B. A "no-drop" class has not been configured for FCoE.

C. The system is running with the default QOS policies.

D. The link is oversubscribed.

Answer: A


Q259. Which three statements about the vTracker feature after it is enabled on the Cisco Nexus 1000V switch are true? (Choose three.)

A. The vTracker feature provides information about the virtual network environment.

B. The vTracker feature provides information about the virtual machines that are managed by all Cisco NexusSwitches.

C. The vTracker feature uses the link Layer Discovery Protocol.

D. All vTracker views are valid for a given time only.

E. The VSM and vCenter must be on same subnet.

F. The VSM must be connected with the vCenter to collect information.

Answer: A,D,F


Q260. You have a customer with an MDS fabric that is experiencing a performance problem. You suspect that the problem is due to a BB credit starvation issue with a host HBA. The customer has both a DS-PAA-2 and a Fibre Channel Analyzer on location. You want to collect a trace and look at the R_RDY flows between the MDS and the host. Which of the following actions is the best way to start troubleshooting this problem?

A. Collect a Fibre Channel Analyzer local brief trace on the MDS and look for missing R_RDYs.

B. Collect a Fibre Channel Analyzer local trace with full detail on the MDS, because the detail is needed to examine the R_RDY flow.

C. Use the DS-PAA-2 and the MDS span feature to capture a trace and examine the R_RDY flow between the host and MDS.

D. Use the Finisar and the MDS span feature to capture a trace because the DS-PAA-2 cannot decode R_RDYs.

E. Break the physical connection between the host and MDS and insert the Fibre Channel Analyzer inline.

Answer: E