It is more faster and easier to pass the Cisco 350-080 exam by using Simulation Cisco CCIE Data Center Written Exam questuins and answers. Immediate access to the Most recent 350-080 Exam and find the same core area 350-080 questions with professionally verified answers, then PASS your exam with a high score now.

2021 Nov pass4sure 350-080:

Q191. When testing ICMP access to a functional load-balancing ACE VIP, it fails. What is the reason of this problem? (Choose two.)

A. The interface is shut down

B. An access list is denying ICMP

C. Routing is not configured properly

D. vip icmp-reply is inactive

Answer: B,D


Q192. Given a Cisco Unified Computing System, which is a valid port type in end-host mode?

A. Server

B. End device

C. Node

D. Host

E. Virtual

Answer: A


Q193. Refer to the exhibit.

You are connecting a Cisco Nexus 2000 to an existing Cisco UCS Fabric Interconnect domain for C-Series integration. Which option describes the next Cisco Nexus 2000 that will be discovered?

A. FEX0101

B. FEX0003

C. FEX0102

D. FEX1000

E. FEX1001

Answer: B


Q194. Which three statements best describe multicast operation on Cisco Nexus switches in a data center? (Choose three.)

A. Cisco NX-OS Software does not support PIM dense mode.

B. The command ip multicast-routing must be enabled in Cisco NX-OS Software before any multicast configuration is possible on the switch.

C. PIM CLI configuration and verification commands are not available until you enable the PIM feature with the feature pim command.

D. Cisco NX-OS Software supports multicast routing per Layer 3 VRF instance.

E. The default PIM operational mode on the Cisco Nexus 7000 switch is SSM.

Answer: A,C,D


Q195. Where can port profiles be created for the Cisco Nexus 1000V?

A. on the VSM only

B. on vCenter only

C. on VSM and vCenter

D. on VSM and VEM

E. on VSM, VEM, and vCenter

Answer: A


Down to date 350-080 examcollection:

Q196. Refer to the exhibit.

Which of these technologies is illustrated by the topology in the exhibit?

A. vPC+

B. standard vPC

C. enhanced vPC

D. express vPC

E. fabric vPC

Answer: C


Q197. Which three components does a data center network layer have? (Choose three.)

A. Cisco GSR

B. Cisco CRS - 1

C. Cisco Nexus 7000

D. Cisco Nexus 1000V

E. Cisco Nexus 2000

F. Cisco ASR 9000

G. Cisco Nexus 5000

Answer: C,E,G


Q198. Which statement describes the FIP function of the FCoE Initiation Protocol?

A. It is required to establish the point-to-point FCoE links with the first switch in the path.

B. It is required to establish the point-to-point FCoE links with any switch across multiple Ethernet segments.

C. It is not used to build the FCoE links.

D. It is used to ensure lossless transport.

Answer: B


Q199. SNMPv3 authorizes management operations only by configured users and encrypts SNMP messages. Which authentication protocols does Cisco NX-OS Software use for SNMPv3? (Choose two.)

A. NMAC-SHA-96 authentication protocol

B. HMAC-MD5-96 authentication protocol

C. Community String Match protocol

D. NMAC-MD5-96 authentication protocol

E. HMAC-SHA-96 authentication protocol

Answer: B,E


Q200. When using VSD, traffic flow goes from the virtual machine to which of these?

A. Upstream switch

B. Virtual Supervisor Module

C. VMware distributed switch

D. VMware vSwitch

E. Service virtual machine

Answer: E