Exam Code: 350-080 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: CCIE Data Center Written Exam
Certification Provider: Cisco
Free Today! Guaranteed Training- Pass 350-080 Exam.

2021 Nov scribd 350-080:

Q1. Refer to the exhibit.

How many additional chassis equipped with Cisco UCS 2204XP I/O Modules could be connected at maximum bandwidth without exceeding the existing port licenses?

A. 1

B. 2

C. 3

D. 4

E. 5

Answer: B


Q2. Which command is used to determine if a host has logged in to the Fibre Channel fabric?

A. show flogi database

B. show system fc login

C. show npv flogi-table

D. show npv fcns database

E. show interface vfc X flogi

F. show interface flogi

Answer: A


Q3. Refer to the exhibit.

The network administrator is adding a new Cisco Nexus 1000V Switch to vCenter, but does not see the new switch under the vCenter networking tab. The administrator issues the command that is shown in the exhibit on VSM to troubleshoot this problem. When the administrator attempts to fix the issue, the error that is shown in the exhibit is seen. Which option describes the most correct cause of this error?

A. There is a missing control VLAN in the VSM configuration.

B. There is a missing packet VLAN in the VSM configuration.

C. VSM has no network connection to vCenter.

D. The VSM extension key is not installed on vCenter.

E. The vCenter extension key is not installed on VSM.

Answer: D


Q4. Each port that is configured to use LACP has an LACP port priority. Which statements are true about LACP port priority? (Choose three.)

A. Port priority value can be configured between 1 and 65535.

B. A higher port priority value means a higher priority of LACP.

C. Port priority can be configured so that specific links can be chosen as active links rather than the hot standby links within the port channel.

D. LACP uses the port priority with the port number to form the port identifier.

E. LACP Port priority default value should always be changed

Answer: A,C,D


Q5. Which three options are types of iSCSI node names? (Choose three.)

A. extended unique identifier

B. extended qualified name

C. iSCSI qualified name

D. network qualified name

E. iSCSI unique identifier

F. network address authority

Answer: A,C,F


Improve 350-080 exam:

Q6. Which protocol message does the Cisco ACE module use to insert or withdraw all RHI routes?

A. ICMP

B. SCP

C. IPv4

D. SCTP

Answer: B


Q7. On a Cisco UCS B250 server, how many physical DIMM slots make up one logical DIMM?

A. 2

B. 3

C. 4

D. 6

E. 12

Answer: A


Q8. OTV is a MAC-in-IP method that extends Layer 2 connectivity across a transport network infrastructure. Which three options are high-availability features? (Choose three.)

A. OTV fast convergence

B. fast failure detection

C. added the track-adjacency-nexthop command to enable overlay route tracking

D. added support for unicast cores using an adjacency server

E. added support for Ipv6 unicast forwarding and multicast flooding across the OTV overlay

Answer: A,B,E


Q9. Your organization is purchasing Cisco devices as well as non-Cisco devices for switching.

Which three statements are correct about connecting Cisco devices to a non-Cisco 802.1Q cloud? (Choose three.)

A. Because Cisco devices transmit BPDUs to the SSTP multicast MAC address on VLANs other than the native VLAN of the trunk, non-Cisco devices do not recognize these frames as BPDUs and flood them on all ports in the corresponding VLAN.

B. Cisco devices connected to the non-Cisco 802.1Q cloud receive these flooded BPDUs. This BPDU reception allows Cisco switches to maintain a per-VLAN spanning tree topology across a cloud of non-Cisco 802.1Q devices.

C. The non-Cisco 802.1Q cloud that separates the Cisco devices is treated as a single broadcast segment between all devices connected to the non-Cisco 802.1Q cloud through 802.1Q trunks.

D. Because Cisco devices transmit BPDUs using the industry standard IEEE 802.1D spanning tree multicast MAC address (01-80-C2-00-00-00), the non-Cisco 802.1Q cloud will seamlessly participate in spanning tree protocol.

E. Only layer 3 connections will work between Cisco devices and non-Cisco 802.1 cloud.

F. Additional equipment will be needed to transmit traffic between Cisco devices and non-Cisco 802.1Q cloud direct connectivity is not possible

Answer: A,B,C


Q10. Refer to the exhibit.

Company ABC recently implemented the network load balancing across distributed data centers. It doesn't work as expected. Which option is a possible solution to address the issue?

A. Add static ARP entries on Cisco Nexus for both load balancers

B. Add a new OTV broadcast group

C. Use a dedicated VLAN for network load balancer

D. Enable selective unknown unicast flooding

Answer: D