Exam Code: 352-001 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: CCDE Written Exam
Certification Provider: Cisco
Free Today! Guaranteed Training- Pass 352-001 Exam.

2021 Jun 352-001 Study Guide Questions:

Q21. Refer to the exhibit. 


This Layer 2 ring has 10 VLANs with 1000 MAC addresses in each VLAN. Which protocol or mechanism provides the shortest traffic outage if the link marked with "X" fails? 

A. PVRST 

B. REP 

C. MST 

D. G.8031 

E. BFD 

Answer: B 


Q22. Refer to the exhibit. 


Your junior design engineer presents this configuration design. What is the next-hop router for CE3, and why? 

A. CE1. BGP weight is higher than CE2. 

B. CE2. EBGP administrative distance is lower than RIP. 

C. CE2. The link between CE2 and PE1 has more bandwidth than CE1-to-PE1. 

D. CE1. HSRP on CE1 is in active state. 

Answer: D 


Q23. Which three methods allow storage access across an IP network? (Choose three.) 

A. FCIP 

B. Fiber Channel over GRE 

C. Fiber Channel over L2TPv3 

D. iSCSI 

E. NFS 

Answer: ADE 


352-001  test questions

Rebirth sitecom wl-352 v2 001 treiber:

Q24. After the recent implementation of a new design that incorporated GRE tunnels into the network, the network operations staff is seeing the following syslog message in multiple routers on the network - %TUN-5-RECURDOWN: Tunnel0 temporarily disabled due to recursive routing. 

From a design perspective, what was not taken into account prior to implementing the solution? 

A. The neighboring routers cannot respond within the specified hold time. 

B. The interface on the router that is the source of the tunnel is down. 

C. The interface on the neighboring router that is the source of the tunnel is down. 

D. The router is learning the route to the tunnel destination address using the tunnel interface. 

E. The tunnel interface on the router is not receiving any keepalives within the specified hold time. 

Answer: D 


Q25. You have been hired to redesign a network due to issues with congestion. How will a router function if the QoS mechanism of congestion avoidance is integrated into the existing network design? 

A. the router handles the overflow of traffic by using FIFO B. the router handles the possible buildup of congestion by using WRED 

C. the router forces inbound and outbound traffic to stay within a defined profile by using rate limiting 

D. the router separates packets based on certain characteristics by using NBAR 

E. the router marks packets based on certain characteristics by using PBR 

Answer: B 


Q26. How should multiple OSPF areas be designed when deployed on a classic three-layer (core/distribution/access) network hierarchy? 

A. The OSPF flooding domain boundary should be at the edge of the core layer. 

B. The OSPF flooding domain boundary should be within the distribution layer. 

C. OSPF should generally be deployed in a three-layer domain hierarchy to align with the physical three-layer hierarchy. 

D. OSPF flooding domain boundaries should be placed with route aggregation in mind. 

Answer: D 


2passeasy.com

Verified 352-001 pdf:

Q27. A planned EBGP network will use OSPF to reach the EBGP peer addresses. Which of these conditions should be avoided in the design that could otherwise cause the peers to flap continuously? 

A. An ACL blocks TCP port 179 in one direction. 

B. IP addresses used to peer are also being sent via EBGP. 

C. The OSPF area used for peering is nonbackbone (not area 0). 

D. The routers are peered by using a default route sent by OSPF. 

Answer: B 


Q28. Which two aspects are considered when designing a dual hub, dual DMVPN cloud topology? (Choose two.) 

A. recommended for high availability 

B. requires all sites to have dual Internet connections C. spoke-to-spoke traffic will transit the hub unless spokes exchange dynamic routing directly 

D. hub sites must connect to both DMVPN clouds 

E. will only work with single-tier headend architecture 

Answer: AE 


Q29. Refer to the exhibit. 


How would you adjust the design to improve convergence on the network? 

A. Add an intra-POP link between routers 1A and 1B, and enable IP LFA FRR. 

B. Use an IP SLA between the end stations to detect path failures. 

C. Enable SSO-NSF on routers 1A and 1B. 

D. Use BGP to connect the sites over the WAN. 

Answer: A 


Q30. You are the lead network designer hired by Service Provider XYZ to deploy CoS functionality on the core MPLS network (P routers). The goal of the network design is to provide a complete CoS solution to all customers that purchase services such as dedicated internet access, MPLS L3VPN, and L2VPN (pseudowire). Service Provider XYZ has these design requirements: 

The network supports four service queues with equal treatment for delay, jitter, and packet loss. 

Queues are numbered 0-3, where 0 is the default queue. 

Three queues have one treatment. 

One queue has either one or two treatments. 

How would you design your solution to map the DSCP value properly so that the traffic is assigned to the respective queues in the Service Provider XYZ MPLS core network? 

A. Classify traffic according to DSCP value into appropriate P router queues. 

B. Map the appropriate DSCP value into the EXP field based on the number of queues in the MPLS P routers. 

C. Map the appropriate DSCP value into the EXP field based on the number of queues in the MPLS PE routers. 

D. Based on the DSCP value, traffic is mapped automatically into appropriate queues in the MPLS CE routers. 

Answer: C