High value of 352-001 actual test materials and dumps for Cisco certification for IT specialist, Real Success Guaranteed with Updated 352-001 pdf dumps vce Materials. 100% PASS CCDE Written Exam exam Today!

2021 Jun 352-001 Study Guide Questions:

Q11. Which two options are two advantages of summarizing networks at the aggregation layer rather than at the core? (Choose two.) 

A. It prevents the core from having unnecessary routes. 

B. It no longer needs a core layer. 

C. It prevents black hole routing. 

D. It avoids network-wide impact upon VLAN changes local to the aggregation devices. 

Answer: AD 


Q12. When creating a network design, which one of these options provides for basic Layer 2 client isolation to prevent broadcast traffic exposure? 

A. SVI 

B. VLAN 

C. routed port 

D. edge port 

Answer: B 


Q13. A switched network is being designed to support a manufacturing factory. Due to cost constraints, fiber-based connectivity is not an option. Which design allows for a stable network when there is a risk of interference from the manufacturing hardware in use on the factory floor? 

A. Design the network to include UDLD to detect unidirectional links and take them out of service. 

B. Design the network to include EtherChannel bundles to prevent a single-link failure from taking down a switch interconnection point. 

C. Design the network to include loop guard to prevent a loop in the switched network when a link has too much interference. 

D. Design the network to include BackboneFast on all devices to accelerate failure convergence times. 

Answer: A 


352-001  actual test

Replace cisco 352-001 vce:

Q14. Which two statements describe how including Cisco IPoDWDM proactive protection in an optical design would minimize packet loss in the event of a fiber cut? (Choose two). 

A. It uses the FEC field on the OTN frame to trigger protection. 

B. It uses a "not to exceed" predefined BER threshold to cause traffic redirection. 

C. It reroutes the optical circuit after an event that impacts service. 

D. It is effective both when you have redundant and nonredundant Layer 3 MPLS paths. 

Answer: AB 


Q15. A network designer is working with a company to improve convergence at the Layer 2 control plane and decides to use LACP. Which of these components does LACP use to create the system ID? 

A. LACP system priority and switch MAC address 

B. LACP port priority and switch MAC address 

C. LACP port priority and port number 

D. LACP system priority and port number 

Answer: A 


Q16. A service provider has a Resilient Ethernet Protocol ring running as a metro backbone between its locations in one city. A customer wants to connect one site with one box redundant to theResilient Ethernet Protocol ring at two different service provider locations. How can this be done without producing any Layer 2 loops within the network design? 

A. Spanning tree at the service provider side only must be enabled. 

B. Spanning tree at the customer side only must be enabled. 

C. Flex Links at the service provider side only must be enabled. 

D. Flex Links at the customer side only must be enabled. 

E. EtherChannel at the service provider side and the customer side must be enabled. 

F. Spanning tree at the service provider side and the customer side must be enabled. 

G. Flex Links at the service provider side and the customer side must be enabled. 

Answer: D 


2passeasy.com

Verified actualtests 352-001:

Q17. As a service provider you must support a Layer 2 virtualization protocol that does not include the use of label switching. Which option can meet this design requirement? 

A. VPLS 

B. VRF-Lite 

C. QinQ 

D. 802.3ad 

Answer: C 


Q18. AS100 and AS200 each have two peering points in different parts of their network. AS100 would like to use one of the links and keep the other link as backup. What should be changed for the design inside AS100 for prefixes received from AS200? 

A. MED 

B. weight 

C. AS-PATH 

D. local preference 

Answer: D 


Q19. What is the definition of the ITIL framework? 

A. an ISO framework that establishes a model for network management and contains guidelines for managing objects, the management database, and the application entity 

B. a five-volume framework for service management that covers design, transition, and delivery of service, and from which the ISO 20000 was developed 

C. a series of tools for process improvement that uses statistical methods to reduce defects in processes and manufacturing 

D. a framework for enterprise architecture that provides a comprehensive approach for designing, planning, implementing, and governing an enterprise information architecture 

E. a framework for enterprise IP Address Management (IPAM) based on the IANA trusted IP lease allocation scheme 

Answer: B 


Q20. Refer to the exhibit. 


The design is being proposed for use within the network. The CE devices are OSPF graceful restart-capable, and the core devices are OSPF graceful restart-aware. The WAN advertisements received from BGP are redistributed into OSPF. A forwarding supervisor failure event takes place on CE A. During this event, how will the routes learned from the WAN be seen on the core devices? 

A. via CE A and CE B 

B. via CE A 

C. via CE B 

D. no WAN routes will be accessible 

Answer: C