The actual 352-001 computer software regarding Testking can easily check any testee whether to learn the CCDE Written Exam knowledge firmly and also actual responses. The actual Testking 352-001 items are consist of numerous pick. Candidate can choose various package deal goods for the 352-001 pdf or perhaps 352-001 vce computer software in accordance with their own understanding with the 352-001 circumstance.

2021 Jun 352-001 free exam

Q111. You have been tasked with designing a data center interconnect to provide business continuity. You want to encrypt the traffic over the DCI using IEEE 802.1AE MACsec to prevent the deployment of any firewall or IPS. Which two interconnect technologies support MACsec? (Choose two.) 

A. EoMPLS 

B. MPLS Layer 3 VPN 

C. DMVPN 

D. OTV 

E. VPLS 

F. GET VPN 

Answer: AE 


Q112. A customer is using a service provider to provide a WAN backbone for a 30-site network. In establishing the network, the customer must work within these constraints: 

The customer has a self-managed MPLS backbone. 

The VPLS WAN backbone of the service provider does not support PIM snooping. 

Multicast VPN must be used for multicast support inside some VRFs. 

What can the customer do so that multicast traffic is NOT flooded to all sites? 

A. Configure static GRE tunnels and run the MPLS and multicast VPN inside these GRE tunnels. 

B. Use Label Switched Multicast for the multicast transport. 

C. Use PIM-SSM as the multicast routing protocol with IETF Rosen Draft multicast VPN. 

D. Configure a static mapping between multicast addresses and MAC addresses. 

E. Use GET VPN to encrypt the multicast packets inside the WAN. 

Answer: A 


Q113. You are designing a network that includes IP QoS. Which two architectures could be used to ensure that IP QoS is implemented properly? (Choose two.) 

A. Differentiated Services, where the user, with the assistance of the RSVP signaling protocol, reserves the resources end to end before sending the data 

B. Integrated Services, where the user, with the assistance of the RSVP signaling protocol, reserves the resources end to end before sending the data 

C. Integrated Services, which relies on the information carried within each packet to make resource-allocation decisions at each network node 

D. Differentiated Services, which relies on the information carried within each packet to make resource-allocation decisions at each network node 

E. Integrated Services, where the user, with the assistance of the DSCP signaling protocol, reserves the resources end to end before sending the data 

Answer: BD 


Q114. Refer to the exhibit. 


You are developing a migration plan to enable IPv6 in your IPv4 network. Starting at R3 and assuming default IS-IS operations, what is likely to happen when you enable IPv6 routing on the link from R3 to R2? 

A. Only R3 and R2 have IPv4 and IPv6 reachability. 

B. R2 receives an IPv6 default route from R3. 

C. Loopback reachability between all routers for IPv4 is lost. 

D. All routers except R2 are reachable through IPv4. 

E. R3 advertises the link from R3-R2 to R1, R4 and R5 only. 

Answer: C 


Q115. In a network design using carrier Ethernet, which three mechanisms can be used to improve Layer 2 down detection and thereby reduce routing convergence time? (Choose three.) 

A. BFD 

B. Ethernet port debounce timers 

C. link-state tracking 

D. object tracking 

E. fast IGP hello 

Answer: ADE 


352-001  exam

Down to date b-gl-352-001:

Q116. Network designers plan to interconnect two geographically separated data centers using an Ethernet-over-MPLS pseudowire. Within that design, the link between the sites is stable, there are no apparent loops in the topology, and the root bridges for the respective VLANs are stable and unchanging. What additional aspect of the design should be adjusted to mitigate the chance of connectivity issues to the peer data center when the connection takes place? 

A. Enable 802.1d on one data center, and 802.1w on the other. 

B. Ensure that the spanning tree diameter for one or more VLANs is not too large. 

C. Enable UDLD on the link between the data centers. 

D. Enable root guard on the link between the data centers. 

Answer: B 


Q117. A many-to-many enterprise messaging application is using multicast as a transport mechanism. As part of the network design for this application, which multicast address should be used, according to best practices outlined in RFC 2365? 

A. 224.0.0.60 

B. 232.192.0.60 

C. 239.128.0.60 

D. 239.193.0.60 

Answer: D 


Q118. You are the lead network designer hired by Service Provider XYZ to deploy CoS functionality on the core MPLS network (P routers). The goal of the network design is to provide a complete CoS solution to all customers that purchase services such as dedicated Internet access, MPLS L3VPN, and L2VPN (pseudowire). Service Provider XYZ has these design requirements: 

The network supports four service queues with equal treatment for delay, jitter, and packet loss. 

Queues are numbered 0-3, where 0 is the default queue. 

Three queues have one treatment. 

One queue has either one or two treatments. 

If your design includes eight CoS queues on the Service Provider XYZ MPLS PE router ingress (CE facing) interface, how will customer traffic be classified as it enters the MLS P routers? 

A. The eight CoS queues in the MPLS P router are remapped to the eight CoS queues. 

B. Traffic is classified on the MPLS PE routers on core facing interface. The DSCP value is mapped into EXP field where multiple EXP settings (2+) will be assigned to a single queue throughout the MPLS P routers. 

C. Discard the traffic from the eight CoS queues that does not match the four CoS queues of the MPLS P routers. 

D. The 8 CoS queues in the MPLS P router are remapped to four 4 flow-label queues. 

Answer: B 


Q119. When a multiprotocol environment is designed to have several routers redistribute among the routing domains, how can routing loops be avoided? 

A. by using the AS-PATH attribute 

B. by using route tags 

C. by activating split horizon 

D. by implementing spanning tree 

Answer: B 


Q120. A network design includes a long signaling delay in notifying the Layer 3 control plane that an interface has failed. Which two of these actions would reduce that delay? (Choose two.) 

A. Enable lower data link layer recovery systems to have an opportunity to restore the interface. 

B. Increase the notification of interface flaps. 

C. Reduce the time for the network to reconverge. 

D. Increase network stability. 

Answer: AD