The actual Cisco specialists have the possibility being a professional within it field also want to get to the top associated with ability and also good results, so that they need to be involved in diverse Cisco accreditation exams. Cisco 352-001 called CCDE Written Exam is stepping-stone to check the candidates information and also capacity in the relevant field of labor. Examcollection Cisco 352-001 on the internet exercise tests can guarantee that you can to handle those very skilled and also competent operates. Our own 352-001 exercise examination provides the genuine questions and answers, ensuring you complete the real 352-001 examination with best marks.

2021 Jun 352-001 rapidshare

Q141. You are the lead network designer for an enterprise company called ABC, and you are leading design discussions regarding IPv6 implementation into their existing network. A question is raised regarding older Layer 2 switches that exist in the network, and if any changes are required to these Layer 2 switches for successful IPv6 implementation. Which two responses should you give? (Choose two.) 

A. IPv6 is transparent on Layer 2 switches, so there is no need to make any changes to the Layer 2 switches. 

B. If IPv6 anycast deployment is planned, then make sure that Layer 2 switches support ICMPv6 snooping at Layer 2 switches. 

C. If IPv6 anycast deployment is planned, then make sure that Layer 2 switches support DHCPv6 snooping at Layer 2 switches. 

D. If IPv6 multicast deployment is planned, then make sure that Layer 2 switches support MLD snooping at Layer 2 switches. 

E. If IPv6 anycast deployment is planned, then make sure that Layer 2 switches support ND snooping at Layer 2 switches. 

Answer: AD 


Q142. You have been hired by a startup company to provide optical services using MPLS-TP. Which three options describe reasons to use the MPLS-TP standard in your design? (Choose three.) 

A. MPLS-TP is a newer packet transport technology that replaces SONET/SDH. 

B. MPLS-TP includes extensions to native MPLS OAM for fault detection, monitoring, and propagation. 

C. MPLS-TP requires a routing protocol. 

D. MPLS-TP uses an IANA assigned label 13 for OAM. 

E. MPLS-TP uses Ethernet Y.1731 OAM. 

Answer: ABD 


Q143. On a VoIP solution design, which option shows one-way latency, packet loss, and jitter measurements that ensure acceptable voice quality? 

A. Latency: 110 ms Packet loss: 1% Jitter: 40 ms 

B. Latency: 130 ms Packet loss: 0.5% Jitter: 30 ms 

C. Latency: 150 ms Packet loss: 1.25% Jitter: 20 ms 

D. Latency: 170 ms Packet loss: 0.75% Jitter: 10 ms 

Answer: B 


Q144. A network designer wants to improve a company network design due to multiple network crashes. Which technology would allow for the restore of a network connection without informing the Layer 3 protocol? 

A. Bidirectional Forwarding Detection 

B. automatic protection switching 

C. UniDirectional Link Detection 

D. Ethernet OAM 

Answer: B 


Q145. A company would like to distribute a virtual machine (VM) hosting cluster between three data centers with the capability to move VMs between sites. The connectivity between data centers is IP only and the new design should use the existing WAN. Which Layer 2 tunneling technology do you recommend? 

A. VPLS 

B. L2TPv3 

C. OTV 

D. AToM 

Answer: C 


2passeasy.com

Most recent 352-001 p4s:

Q146. Which two OSPF design considerations should you implement to support the eventual growth of a network, so that CPU and memory are unaffected by the size and complexity of the link-state database in a large service provider network? (Choose two.) 

A. Turn on route dampening. 

B. Create network summaries. 

C. Turn on the Incremental SPF feature. 

D. Add more memory. 

E. Turn on packet pacing. 

F. Add redundancy between critical locations. 

Answer: CE 


Q147. Your company plans to implement an Internet gateway router that is performing NAT. This same gateway will be terminating various IPsec tunnels to other remote sites. Which 

address type isappropriate for the ACL that will govern the sources of traffic entering the tunnel in the inside interface? 

A. inside local 

B. inside global 

C. outside local 

D. outside global 

Answer: B 


Q148. What is a design aspect regarding multicast transport for MPLS Layer 3 VPNs using the Rosen Draft implementation? 

A. LDP is the multicast control plane protocol. 

B. Multicast traffic is forwarded over GRE tunnels. 

C. Multicast traffic is forwarded over LDP or RSVP signaled LSPs. 

D. Using the MDT SAFI in BGP ensures that PIM can be disabled in the core. 

Answer: B 


Q149. The Service Provider you work for wants to deploy CoS functionality on the P routers of the MPLS core, to provide a complete CoS solution to all customers that purchase services such as dedicated Internet access, MPLS Layer 3 VPN, and Layer 2 VPN (pseudowire). The design requirements are: 

. The network supports four service queues with equal treatment for delay, jitter, 

and packet loss. 

. Queues are numbered 0–3, where 0 is the default queue. 

. Three queues have one treatment, whereas the other queue has either one or two 

treatments. 

. The Service Provider manages control traffic, whereas the customers manage 

business critical and best effort. 

Which two statements could you recommend to allow for the appropriate level of bandwidth allocation? (Choose two.) 

A. Control plane 10%, Real Time 30%, Business Critical 40%, Best Effort 20% 

B. Control plane 80%. Real Time 10%, Business Critical 5%, Best Effort 5% 

C. Control plane 90%, Real Time 5%, Business Critical 5%, Best Effort 0% 

D. Control plane 20%, Real Time 40%, Business Critical 30%, Best Effort 10% 

Answer: AD 


Q150. Which of the following design options meet the requirement to provide IPv6 interdomain multicast? 

A. MSDP 

B. PIM SSM 

C. Auto-RP 

D. PIM dense mode 

Answer: B