Proper study guides for Avant-garde Cisco CCDE Written Exam certified begins with Cisco 352-001 preparation products which designed to deliver the High value 352-001 questions by making you pass the 352-001 test at your first time. Try the free 352-001 demo right now.

2021 Jun actual test 352-001:

Q91. What are two benefits of using BFD for failure detection in the design of a network? 

(Choose two.) 

A. BFD can provide failure detection in less than one second. 

B. BFD can be used as a generic and consistent failure detection mechanism for EIGRP, IS-IS, and OSPF. 

C. BFD eliminates router protocol hello notification. 

D. BFD can be used for all types of network interfaces. 

E. BFD is independent of the network protocol. 

Answer: AB 


Q92. You are tasked with implementing a 1000-phone remote access solution, where phones will traverse a WAN edge router. Assuming all of the following features are supported in a hardware-assisted manner, which of the following will have the most detrimental impact on the delay of the packet? 

A. encryption 

B. stateful firewall 

C. MPLS encapsulation 

D. GRE encapsulation 

Answer: A 


Q93. You are designing a network to support data, voice and video. Which two main factors will you address to improve network convergence? (Choose two.) 

A. event propagation delay 

B. failure detection delay 

C. forwarding engine update delay 

D. routing table recalculation delay 

Answer: BD 


Q94. When creating a design plan for IPv6 integration, you decide to use stateless encapsulation of IPv6 packets into IPv4 tunnels between subscriber CPEs and a border relay. Which deployment technique allows for this functionality? 

A. 6rd 

B. Dual-Stack Lite 

C. 4rd 

D. DSTM 

Answer: A 


Q95. What should be taken into consideration when designing IPsec networks using Authentication Header (AH)? 

A. NAT 

B. transform set 

C. crypto maps 

D. ISAKMP 

Answer: A 


352-001  book

Improve sitecom wl-352 v2 001 driver:

Q96. Refer to the exhibit. 


You are designing an IPv4 unicast Layer 3 VPN load-balancing solution. Which L3VPN feature needs to be configured on the PE routers to support the design requirement? 

A. nonmatching route distinguishers 

B. matching route target values 

C. disable split horizon on PE2 and PE3 

D. matching route distinguishers 

Answer: A 


Q97. A multicast network is using bidirectional PIM. Which two actions, when combined, can achieve high availability so that two RPs within the same network can act in a redundant manner? (Choose two.) 

A. Use Anycast RP based on MSDP peering between the two RPs. 

B. Use a phantom RP address. 

C. Advertise routes for the two RPs with the same subnet mask through the unicast routing protocol. 

D. Advertise routes for the two RPs with different subnet mask lengths through the unicast routing protocol. 

E. Manipulate the administrative distance of the unicast routes to the two RPs. 

F. Manipulate the multicast routing table by creating static mroutes to the two RPs. 

Answer: BD 


Q98. Tesla Radio GmbH is going to build a new research lab network based on a set of switches that would connect to their existing enterprise network. They are considering a design that would guarantee loop-free behavior within the set of switches. The design would also allow the group of switches to seem like a single switch to the enterprise network, because it is owned by a separate administrative group. Which Spanning Tree Protocol should be used to support the design requirements? 

A. IEEE 802.1w 

B. IEEE 802.1D 

C. IEEE 802.1s 

D. IEEE 802.1p 

Answer: C 


Q99. A company requests that you consult with them regarding the design of their production, development, and test environments. They indicate that the environments must communicate effectively, but they must be kept separate due to the inherent failures on the development network. What will be configured on the links between the networks to support their design requirements? 

A. IBGP 

B. EBGP 

C. OSPF 

D. static routes 

Answer: B 


Q100. Refer to the exhibit. 


After this new OSPF design with per-packet load balancing was implemented, Host A reported that large file downloads from Server A became slow and sometimes failed. The operations team discovered that packets are arriving out of order on R1. Which cost-conscious redesign action will fix the issue? 

A. Upgrade all links to 10 Gbps. 

B. Add an IP SLA probe on R1 and R4. 

C. Adjust the OSPF auto-cost reference bandwidth on R4. 

D. Adjust the OSPF auto-cost reference bandwidth on all routers. 

Answer: D