Exam Code: 352-001 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: CCDE Written Exam
Certification Provider: Cisco
Free Today! Guaranteed Training- Pass 352-001 Exam.

2021 Jul wl-352 v2 001:

Q71. A green data center is being deployed and a design requirement is to be able to readily scale server virtualization. Which IETF standard technology can provide this requirement? 

A. Transparent Interconnection of Lots of Links 

B. fabric path 

C. data center bridging 

D. unified fabric 

Answer: A 


Q72. Which three techniques can be used to improve fault isolation in an enterprise network design? (Choose three.) 

A. aggregate routing information on an OSPF ABR 

B. fully meshed distribution layer 

C. Equal-Cost Multipath routing 

D. EIGRP query boundaries 

E. multiple IS-IS flooding domains 

F. tuned Spanning Tree Protocol timers 

Answer: ADE 


Q73. A Service Provider network designer is considering the use of the G.8032 Ethernet Ring Protection mechanism in order to provide resiliency in the network. Which three concepts will be supported with the implementation G.8032? (Choose three.) 

A. Ring Protection Link (RPL) 

B. Ring Automatic Protection Switching (R-APS) 

C. Multi-Router Automatic Protection Switching (MR-APS) 

D. Automatic Protection Switching (APS) Channel 

Answer: ABD 


Q74. Refer to the exhibit. 


An enterprise is migrating its single-area OSPF network from a Frame Relay WAN service to an MPLS L3VPN service. Frame Relay will remain in only a few sites that require increased resiliency via two different WAN connections. 

Which feature could be used in the ?MPLS VPN service provider network to support the design requirement by ensuring that during normal operation, intersite traffic will only use the MPLS VPN service and not the old Frame Relay service? 

A. virtual links 

B. sham links 

C. multiple stub areas 

D. super backbone 

Answer: B 


Q75. A network design shows two routers directly connected to an Ethernet switch using optical connections. There is an OSPF adjacency between the routers. In this design, which solution will ensure that interface down detection is reported as quickly as possible to the IGP? 

A. optimized OSPF SPF timers 

B. Bidirectional Forwarding Detection 

C. automatic protection switching 

D. optimized OSPF LSA timers 

E. Ethernet OAM CFM monitoring 

Answer: B 


352-001  practice question

Most up-to-date 352-001 vce 2013:

Q76. A company plans to use BFD between its routers to detect a connectivity problem inside the switched network. An IPS is transparently installed between the switches. Which packets should the IPS forward for BFD to work under all circumstances? 

A. IP packets with broadcast IP source addresses 

B. IP packets with identical source and destination IP addresses 

C. fragmented packets with the do-not-fragment bit set 

D. IP packets with the multicast IP source address 

E. IP packets with the multicast IP destination address 

F. IP packets with the destination IP address 0.0.0.0 

Answer: B 


Q77. A company plans to establish a new network using Cisco Catalyst switches for its multicast applications. What is the disadvantage when two multicast applications are using the multicast IP addresses 234.17.4.5 and 234.145.4.5 inside the same network? 

A. Multicast packets from both applications are flooded to all Layer 2 ports in a segment where a multicast receiver is located. 

B. Multicast packets from both applications are flooded to ports where one multicast receiver from one application is located. 

C. Only one multicast stream is received at the port where the receivers from both applications are located. 

D. Both multicast senders will always receive the multicast packets from the other multicast application. 

E. The routers doing PIM-SM cannot distinguish between the two multicast applications. 

Answer: B 


Q78. In an OSPF network, users in a particular OSPF non-backbone area are complaining about slow access speeds to a shared corporate resource in another OSPF area. Traceroutes show that theusers are taking a suboptimal default route to the destinations. Which solution will improve access speed? 

A. Make the area totally stubby so that the default can be followed along the best path. 

B. Create a virtual link between the areas so that traffic can shortcut directly between them. 

C. Implement policy routing to channel the traffic in the optimal direction. 

D. Leak specific summaries on the ABRs for the remote subnets in addition to the default. 

Answer: D 


Q79. You are tasked to design a QoS policy for a service provider so they can include it in the design of their MPLS core network. If the design must support an MPLS network with six classes, and CEs will be managed by the service provider, which QoS policy should be recommended? 

A. map DSCP bits into the Exp field 

B. map IP precedence bits into the DSCP field 

C. map flow-label bits into the Exp field 

D. map IP CoS bits into the IP Precedence field 

E. map IP ToS bits into the Exp field 

Answer: A 


Q80. What are three key design principles when using a classic hierarchical network model? (Choose three.) 

A. The core layer controls access to resources for security. 

B. The core layer should be configured with minimal complexity. 

C. The core layer is designed first, followed by the distribution layer and then the access layer. 

D. A hierarchical network design model aids fault isolation. 

E. The core layer provides server access in a small campus. 

F. A hierarchical network design facilitates changes. 

Answer: BDF