Simply by transforming into a certifier involving Cisco 352-001 accreditations describe your understanding of the total number of skills required for your pro. This pro certifiers have a huge desire these days. The new a higher level desire is growing extremely fast using every single completely new installation of systems globally. The following Cisco 352-001 recognition raise the visibilities of the licensed card owner, together with admittance your industry?¡¥s most challenging chances.

2021 Sep ccde 352-001:

Q41. Refer to the exhibit. 


This new OSPF network has four areas, but the hub-and-spoke area experiences frequent flapping. You must fix this design failure. Which two mechanisms can you use to isolate the data center area from the hub-and-spoke area without losing IP connectivity? (Choose two.) 

A. Make the DC area totally stub. 

B. Make the DC area an NSSA. 

C. Convert the DC area to EIGRP protocol. 

D. Deploy a prefix summarization on router D. 

E. Use OSPF distribute-list filtering on router A. 

Answer: AD 


Q42. You are identifying performance management requirements for a VoIP migration. What three key performance indicators would you use to track media quality? (Choose three.) 

A. delay 

B. trunk group usage 

C. jitter 

D. packet loss 

E. call processing (call detail records) 

F. call processing (performance counters) 

G. echo 

H. crosstalk 

Answer: ACD 


Q43. During a corporate merger, a network designer is asked for a solution that will provide connectivity between the two enterprise networks. The solution must have the ability to support video sessions so that the CEO can message merger activities to the employees. The designer decides to consider multicast as a transport with MSDP to provide redundancy. Which transport feature does the network designer need to apply to the interconnecting firewall to ensure that Source-Active messages between the MSDP peers can be sent in both enterprise networks? 

A. unicast over a UDP connection 

B. multicast over a UDP connection 

C. unicast over a TCP connection 

D. multicast over a TCP connection 

Answer: C 


Q44. What is a key role for the access layer in a hierarchical network design? 

A. The access layer provides a security, QoS, and policy trust boundary. 

B. The access layer provides an aggregation point for services and applications. 

C. The access layer serves as a distribution point for services and applications. 

D. The access layer can be used to aggregate remote users. 

Answer: A 


Q45. A data center provider has designed a network using these requirements: 

Two data center sites are connected to the public Internet. 

Both data centers are connected to different Internet providers. 

Both data centers are also directly connected with a private connection for the internal traffic, and public Internet traffic can also be routed at this direct connection. 

The data center provider has only one /19 public IP address block. 

Under normal conditions, Internet traffic should be routed directly to the data center where the services are located. When one Internet connection fails, the complete traffic for both data centers should be routed by using the remaining Internet connection. In which two ways can this routing be achieved? (Choose two.) 

A. The data center provider must have an additional public IP address block for this routing. 

B. One /20 block is used for the first data center and the second /20 block is used for the second data center. The /20 block from the local data center is sent out with a low BGP weight and the /20 block from the remote data center is sent out with a higher BGP weight at both sites. 

C. One /20 block is used for the first data center and the second /20 block is used for the second data center. The /20 block from the local data center is sent out without path prepending and the /20 block from the remote data center is sent out with path prepending at both sites. 

D. One /20 block is used for the first data center and the second /20 block is used for the second data center. Each /20 block is only sent out locally. The /19 block is sent out at both Internet connections for the backup case to reroute the traffic through the remaining Internet connection. 

E. One /20 block is used for the first data center and the second /20 block is used for the second data center. The /20 block from the local data center is sent out with a low BGP local preference and the /20 block from the remote data center is sent out with a higher BGP local preference at both sites. 

F. BGP will always load-balance the traffic to both data center sites. 

Answer: CD 


352-001  free exam questions

Rebirth 352-001 actual test:

Q46. A network designer has provisioned a router to use IPsec to encrypt the traffic over a GRE tunnel going to a web server at a remote location. From the router, the network designer can ping the web server, although the users in the office comment that they are unable to reach it. (Note: The DF bit is not set.) Which aspect should be changed in the design of the virtual connection? 

A. IP addresses of the GRE tunnel endpoints 

B. IPsec configuration 

C. MTU size on the GRE tunnel 

D. encapsulation of the GRE tunnel 

Answer: C 


Q47. Your network operations team is deploying Access Control Lists (ACLs) across your Internet gateways. They wish to place an ACL inbound on the Internet gateway interface facing the core network (the "trusted" interface). Which one of these addresses would the ACL need for traffic sourced from the inside interface, to match the source address of the traffic? 

A. inside local 

B. outside local 

C. inside global 

D. outside global 

Answer: A 


Q48. Which design concern should be accounted for in all Layer 3 virtualization technologies? 

A. Layer 3 redundancy 

B. packet sizing 

C. application usage 

D. Layer 3 stability 

Answer: B 


Q49. A network administrator is in charge of multiple IPsec VPN headend devices that service thousands of remote connectivity, point-to-point, IPsec/GRE tunnels. During a recent power outage, in which it was found that a backup power supply in one of those headend devices was faulty, one of the headend routers suffered a complete shutdown event. When the router was successfully recovered, remote users found intermittent connectivity issues that went away after several hours. Network operations staff accessed the headend devices and found that the recently recovered unit was near 100% CPU for a long period of time. How would you redesign the network VPN headend devices to prevent this from happening again in the future? 

A. Move the tunnels more evenly across the headend devices. 

B. Implement Call Admission Control. 

C. Use the scheduler allocate command to curb CPU usage. 

D. Change the tunnels to DMVPN. 

Answer: B 


Q50. You are hired to design a solution that will improve network availability for users on a campus network with routed access. If the budget limits you to three components, which three components would you recommend in your design proposal? (Choose three.) 

A. redundant power supplies in the access routers 

B. standby route processors for SSO in the core routers 

C. standby route processors for SSO in the distribution routers 

D. standby route processors for SSO in the access routers 

E. replace copper links between devices with fiber links 

Answer: ADE